ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημ. Αντωνίου : Γιατί παραδέχονται τώρα τα εγκλήματά των οι ιατροί , τα εμβόλια προκαλούν θανατηφόρες μεταλλάξεις?

ΕΛΛΑΔΑ. ΥΓΕΙΑ. - 9 Μαΐ 2021 - 17:53
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Όλοι γνωρίζετε ότι από τον Ιανουάριο του 2021 δημοσιεύω και λέω στις συνεντεύξεις μου, ενώ έχω ενημερώσει κι όλες της «αρχές» εγγράφως, ότι κάνοντας εμβολιασμούς εν μέσω πανδημίας συνιστά έγκλημα, διότι αυτό που θα καταφέρουν είναι η ανάπτυξη μεταλλάξεων του ιού, ανθεκτικών στα εμβόλια, αχρηστεύοντας τα τελευταία. Έτσι το μόνο που θα μείνει είναι οι σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων, τα οποία έτσι έχουν αυτό-ακυρωθεί. Τους προειδοποίησα ότι οι θανατηφόρες μεταλλάξεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο φανερώθηκαν ταυτόχρονα με την έναρξη των εμβολιασμών σε όλο τον κόσμο από τον Ιανουάριο του 2021, ενώ πέρσυ και για ένα χρόνο-προ των εμβολιασμών- ΔΕΝ υπήρχαν μεταλλάξεις.

Στην συνέχεια, προς το τέλος Ιανουαρίου, δημοσιεύτηκαν μελέτες των μεγαλυτέρων παν/μίων των ΗΠΑ και Ισραήλ, τις οποίες έχω δημοσιεύσει, οι οποίες ΕΠΙΒΕΑΒΙΩΣΑΝ τις απόψεις μου, τεκμηριώνοντας ότι τα εμβόλια και τα αντισώματα που βγαίνουν στους εμβολιασμένος, αντί να σκοτώνουν τον ιό, τον μεταλλάσουν στις συγκεκριμένες ανθεκτικές μεταλλάξεις της Αγγλίας, Ν. Αφρικής και Βραζιλίας που όλοι ξέρουμε, αχρηστεύοντας τα εμβόλια!

Οι αρχές δεν μου απάντησαν φυσικά κι εξακολούθησαν να κάνουν τα εμβόλια, με αποτέλεσμα στην Ελλάδα και παγκόσμια, ο αρχικός «φυσικός» ιός να έχει εξαφανιστεί και να έχουν επικρατήσει σχεδόν κατά 100% οι θανατηφόρες μεταλλάξεις και τελευταία οι μεταλλάξεις «της Ινδίας», οι οποίες φυσικά ΔΕΝ ήρθαν από την Ινδία, αλλά ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ εδώ, από εμβολιασμένους που εμβολιάσθηκαν.

ΟΜΩΣ: Με τεράστια έκπλξηξη, την τελευταία εβδομάδα, έχουν βγεί στα κανάλια τα βαμπίρ της Ιατρικής, ήτοι διάφοροι «καθηγητάδες», όπως ο Βασιλακόπουλος (τι αποκρουστική φάτσα καταδότη είναι αυτή ρε παιδιά), ο βαψομαλλιάς «πρύτανης» του τσαντιριού της Ιατρικής Αθηνών Δημόπουλος κι ο καθηγητής Βιοχημείας Κουρέτας, οι οποίοι ΕΠΙΜΟΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ για πρώτη φορά τις παραπάνω απόψεις μου, ότι δηλ. «τα εμβόλια στους εμβολιασμένους μεταλλάσουν τον ιό σε ανθεκτικές μορφές, τις οποίες διασπείρουν οι εμβολιασμένοι…κι αυτό μας ανησυχεί…», αλλά δεν εξήγησαν στον κόσμο γιατί αφού είναι έτσι συνεχίζουν τον εμβλολιασμό και την γενοκτονία του κόσμου!

ΕΞΗΓΗΣΗ: Ο τελευταίος νόμος, παρέχει ασυλία στους δολοφόνους αυτούς, για «τις απόψεις που λένε στην άσκηση των καθηκόντων των» (ως μελών του ΕΟΔΥ κλπ). Ο νόμος όμως αυτός, ΔΕΝ τους απαλλάσσει των ευθυνών των για όσες ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΚΡΥΨΑΝ τις οποίες γνώριζαν κι όφειλαν να γνωρίζουν, ότι το γεγονός ότι τα εμβόλια προκαλούν τις μεταλλάξεις κι ότι οι εμβολλιασμένοι συνιστούν βόμβες βιολογικές διασποράς των μεταλλάξεων αυτών.

Αυτός είναι ο λόγος…και συνεχίζουν οι εγκληματίες την γενοκτονία της ανθρωπότητας.

Εγώ, δεν είμαι ο ΖΟΡΡΟ, αρκετά έχω κάνει…ιδού πεδίο για την δική σας δράση ενώπιον της δικαιοσύνης κατά των δολοφόνων αυτών.

ΙΔΟΥ ο πίνακας των μεταλλάξεων στην Ελλάδα ΤΗΝ 06-05-2021, από τον ΕΟΔΥ, από τον οποίο φαίνεται ότι το 99% των κρουσμάτων είναι μεταλλάξεις, εκ των οποίων οι ιδνικές μεταλλάξεις στην Ελλάδα είναι ήδη πάνω από 1000 (θυμίζω, ότι πέρσυ, πριν τα εμβόλια ΔΕΝ υπήρχε ούτε μια μετάλλαξη παγκοσμίως):

https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2021/05/covid-gr-daily-report-20210506.pdf

Δημ. Αντωνίου, ιατρός

https://zoidosia.blogspot.com/2021/05/blog-post_9.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…