ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημ. Αντωνίου : Η Ιστορική Μήνυση που ακύρωσε τις αναστολές εργασίας. Δεν θα σας κουνήσει κανείς, ούτε θα σας κόψουν τον μισθό σας.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. - 28 Αυγ 2021 - 8:26

Τις παρακάτω καταγγελίες στην Επιθερώρηση Εργασίας Δράμας, στον Δήμο Δράμας και την Μήνυση στον Εισαγγελέα (χωρίς δικηγόρο και παράβολα) την καταθέσαμε μαζί με δύο αρχοντόπουλα αδέρφια από την Δράμα, υπαλλήλων στον Δήμο Δράμας, όταν ο Πρόεδρος του ΚΕΦΗ (φροντίδα ηλικιωμένων) έθεσε σε αναστολή εργασίας την κοπέλα επειδή η τελευταία ΔΕΝ εμβολιάζεται, με την δική του ΜΟΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗ (δηλ. του Προέδρου), πράξη που είναι ΑΚΥΡΗ και ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ, διότι ΜΟΝΟ το ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ μπορεί να θέσει σε αναστολή εργαζόμενο σύμφωνα με τις (πολύχρονες) διαδικασίες που προβλέπονται (αρ.103-5 Σ). Αποτέλεσμα? O Πρόεδρος αυτός ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ με εντολή εισαγγελέα από την Ασφάλεια Δράμας, προσήχθη με την αυτόφωτη διαδικασία στο δικαστήριο, το οποίο ανέβαλλε την δίκη σε μερικούς μήνες.

Στην συνέχεια η Επιθεώρηση Εργασίας Δράμας, αφού κάλεσε τα δύο μέρη, ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ καμία απόφαση -γιατί είπε το θέμα είναι πολύ σοβαρό- κι ανέβαλε την απόφασή της μέχρις τελεσιδικίας της μήνυσης! Η δικηγόρος του Δήμου και η Επιθεώρηση ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ.

Κι η έκπληξη: Οι προιστάμενοι του Δήμου, του τοπικού Νοσ/μείου, ΚΑΠΗ κλπ. ενημέρωσαν τους εργαζόμενους ότι αυτοί ΔΕΝ θα υπογράψουν καμία αναστολή εργασίας.

ΓΙ` ΑΥΤO: Χάρη στην γενναιότητα των αδερφών αυτών, η μήνυση αυτή ΑΚΥΡΩΣΕ την αυθαιρεσία της ετοιμοθάνατης Κυβέρνησης και χάρισε μια ιστορική νίκη στους εργαζόμενους.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να υπογραφεί καμία αναστολή, ούτε να κοπεί ο μισθός σας. Να το θυμάστε. Κι αν κάποιος ηλίθιος υποτακτικός “πρόεδρος-προιστάμενος” σας θέσει σε αναστολή καταθέστε αμέσως την ίδια μήνυση,χωρίς δικηγόρο και παράβολα.

Τα ίδια ισχύουν και για τους ιδιώτες ιατρούς και γενικά εργαζόμενους. Κάντε αναφορές στην Επιθεώρηση Εργασίας και τον Εισαγγελέα.

Δημ. Αντωνίου, ιατρός, 693 93 64 918

https://zwidosia.blogspot.com/2021/08/blog-post_27.html

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr