ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Διάλεξε το Τρίγωνο που θα σου Φανερώσει Αυτά που Είναι Κρυμμένα στο Υποσυνείδητό σου

ΔΙΑΦΟΡΑ. - 26 Οκτ 2018 - 15:45
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Όταν αποφασίσετε ποιό από αυτά τα σχήματα είναι το πιο ελκυστικό για εσάς, θα αποκαλυφθεί ένα μέρος της αληθινής σας προσωπικότητας!

Υπάρχει μια εικόνα με πέντε διαφορετικούς τύπους τριγώνων. Αυτά τα τρίγωνα αντιπροσωπεύουν διαφορετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας, που βρίσκονται κρυμμένα στο υποσυνείδητό σας.Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία και αποφασίστε ποιό είναι το πιο ελκυστικό!

Εάν επιλέξατε το πρώτο τρίγωνο:

Είστε προσηλωμένοι πάντα στον στόχο σας και εργάζεστε σκληρά. Η μεγαλύτερη δύναμή σας είναι η επιμονή σας. Οι επικριτές σας, σας αποκαλούν τελειομανείς ή «ψείρες», αλλά απλά θέλετε τα πράγματα να γίνονται σωστά. Συνήθως είστε αρκετά πετυχημένοι, αν δεν σας βάλουν εμπόδια οι άλλοι.

Εάν επιλέξατε το δεύτερο τρίγωνο:

Είστε αυθεντικοί και ευθείς χαρακτήρες. Πιστεύετε ότι η τιμιότητα είναι η καλύτερη τακτική και εφαρμόζετε με συνέπεια αυτή την πεποίθηση. Οι περισσότεροι άνθρωποι σας θεωρούν αξιόπιστα και αξιοπρεπή άτομα. Οι φίλοι σας βασίζονται σε σας για τις ειλικρινείς σας συμβουλές και την αισιοδοξία σας.

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/10/dialexe-to-trigono-poy-tha-soy-fanerosei-ayta-poy-einai-krymmena-sto-yposyneidito-soy.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…