ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Διαβάστε την ΑΛΗΘΕΙΑ: Ελλάδα-Τουρκία ΠΟΛΕΜΟΣ – «Ανατολίτικο παζάρι», στις πλάτες των Ελλήνων (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 3 Ιαν 2019 - 10:24
Loading...

Του Γιώργου Φαρμάκη

Είναι αλήθεια. Η γειτονική χώρα ακολουθεί μια επιθετική εξωτερική πολιτική.
Υπάρχουν λόγοι που το κάνει αυτό:

1) Η συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου, στον ενεργειακό τομέα (εκμετάλλευση υδρογονανθράκων), πετάει εκτός την Τουρκία…

2) Οι Τούρκοι είναι οι «προαιώνιοι εχθροί μας». Είχαν κατακτήσει την Ελλάδα…

3) Εσωτερική κατανάλωση: Η Τουρκία με μια οικονομία ασθενική και με μια στρατιωτική επιχείρηση σε εξέλιξη (στην Συρία), το τελευταίο πράγμα που θέλει, είναι ο λαός να «ΞΥΠΝΗΣΕΙ» και να ζητήσει τα ρέστα από τον Ερντογάν.

4) Οικονομικοί: Ποιοι έχουν συμφέρον Ελλάδα-Τουρκία να βρίσκονται σε κόντρα; Εύκολη απάντηση: Οι χώρες που πουλάνε όπλα. Δεν είναι τυχαίο το ότι οι «φίλοι μας» οι Γερμανοί για παράδειγμα έχουν πουλήσει όπλα και σε εμάς αλλά και στους Τούρκους.

Διευκρίνιση: Είναι αυτονόητο ότι οι Τούρκοι, θέλουν μια Ελλάδα υποταγμένη στα θελήματά της. Δεν πρέπει όμως να κλείνουμε τα μάτια μας, όταν βλέπουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Αμερικάνοι, Ρώσοι, Γάλλοι, Γερμανοί έχουν συμφέρον οικονομικό να «ξιφομαχούμε» με τους Τούρκους.
Σημείωση: Οι ελληνικές δαπάνες για την Άμυνα, διαμορφώθηκαν στο 2,36% του ΑΕΠ. «ΠΕΤΥΧΑΜΕ», την….. δεύτερη υψηλότερη αναλογία στο NATO.
«ΚΟΥΦΟ»;

Ναι είναι η απάντηση, για μια χώρα που αντιμετωπίζει ΤΡΟΜΕΡΑ οικονομικά προβλήματα.

Πως αλλάζει το παιχνίδι στο ΑΙΓΑΙΟ και στην ΚΥΠΡΟ: Η Τουρκική αμυντική βιομηχανία κάνει κινήσεις ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ για τα δεδομένα της Τουρκίας.

Το τουρκικό άρμα μάχης ALTAY:

Τουρκικό Drone:

Τουρκικό ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο:

 

Προφανώς, η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα αδύναμη στρατιωτικά. Αναλογικά πληρώνουμε πολλά χρήματα για την Άμυνα μας, όπως διαβάσατε παραπάνω. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία.

Το ελληνικό «υπερόπλο»:

Οι «Ελληνικοί» S-300:

Σημείωση: Οι Τούρκοι θα αποκτήσουν τους ρωσικούς S-400 ή και τους αμερικανικούς Patriot. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει τελικά!

Ας δούμε μερικές από τις στρατιωτικές συγκρίσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι οποίες όμως είναι ενδεικτικές και δεν λαμβάνουν υπόψη, πολλούς παράγοντες. Έχουν όμως το ενδιαφέρον τους:

Για ποιο λόγο λοιπόν, υπάρχει κόντρα Ελλάδας-Τουρκίας; Είναι μόνο ιστορικοί οι λόγοι;

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την ΕΛΛΑΔΑ μας, αλλά προσπαθούμε να δούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ!! Ας σκεφτούμε πόσες φορές, η ένταση στο ΑΙΓΑΙΟ βοήθησε πολιτικά πρόσωπα.

Θα υπάρξει σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας; Αν ναι, αυτό θα γίνει ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ή μήπως εξαιτίας κάποιου…ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ;

Τα συμπεράσματα δικά σας!

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter