• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

“Διδάξτε χημεία, όχι την ομοφυλοφιλία!” οι γονείς των μαθητών στην Ευρώπη είναι εξοργισμένοι

7 έτη ago
in ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

© Depositphotos / racorn Μάθημα βιολογίας

ΜΟΣΧΑ, 30 Μαρ-RIA Novosti, Ksenia Melnikova. Στα Bρετανικά σχολεία υπάρχουν σοβαρές διαμάχες μεταξύ εκπαιδευτικών και συντηρητικών γονέων που αντιτίθενται στα μαθήματα σεξουαλικής αγωγής.

 Ειδικότερα, οι Άγγλοι αντιπαθούν οι γιοι και οι κόρες τους μεταξύ τεσσάρων και έντεκα ετών να μιλάνε για τις σχέσεις του ίδιου φύλου, το σέξουαλ και την παρενόχληση. Και στη Γερμανία υπάρχει μια ολόκληρη κίνηση γονέων που εξοργίστηκαν από τέτοια μαθήματα. Σχετικά με το τι διδάσκουν τουςμαθητές στην

Ευρώπη-στο υλικό του RIA Novosti.
“Στέλνουμε τα παιδιά στο σχολείο για να μάθουν μαθηματικά.”
Κοντά σε ένα από τα σχολεία στο βρετανικό Μπέρμιγχαμ συχνά συγκεντρών
εται ένα πλήθος γονέων. Συμβαίνει να μαζεύονται περισσότερα από 300 άτομα. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν αφίσες με συνθήματα “εκπαίδευση, όχι ανατροφή”, “Αφήστε τα παιδιά να είναι παιδιά”. Κυρίως ήρθαν πατέρες και μητέρες που είναι μουσουλμάνοι. Αλλά υπάρχουν αρκετοί συντηρητικοί χριστιανοί. Όλοι τους είναι ενωμένοι με την απόρριψη των διδαγμάτων της σεξουαλικής εκπαίδευσης που πρέπει ναπαρακολουθήσουν τα παιδιά τους.“Καλύτερα να φύγουμε από τη Βρετανία από το να αφήσουμε τα παιδιά να πάνε στο σχολείο, όπου μιλούν για ομοφυλόφιλους και λεσβίες,”-πολλοί φωνάζουν. Αλλά κρίνοντας από το γεγονός ότι

στιςσυγκεντρώσεις των γονέων παρατηρείται συνωστισμός, οι διαδηλωτές προτιμούν να παραμείνουνστη χώρα.Αυτό το εκπαιδευτικό ίδρυμα θεωρείται ένα από τα πιο

διάσημα στο Μπέρμιγχαμ. Ωστόσο, οι γονείς είναι δυσαρεστημένοι που τα παιδιά τους θα μελετήσουν τέτοιες έννοιες όπως “γάμος”, “φυλή”, “θρησκεία”, “εγκυμοσύνη”, “μητρότητα”, “αντισύλληψη” και “σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες” σταπέντε τους χρόνια. Και επίσης τα θέματα του σεξουαλικού προσανατολισμού, της αλλαγής φύλου και της πολιτικής συνεργασίας.

“Θέλω το σχολείο να σταματήσει να μιλά για ομοφυλοφιλία επειδή απαγορεύεται από το Ισλάμ. <…> Αυτό είναι απολύτως λάθος. <…> Δεν στέλνουμε παιδιά στο σχολείο για να μάθουν για τους ΛΟΑΤ. τους στέλνουμε στο σχολείο για να μάθουν μαθηματικά, χημεία και Αγγλικά, “λέει μια από τις μουσουλμανες γυναίκες μητέρες. πολλοί γονείς άρχισαν να παίρνουν τα παιδιά τους από το σχολείο,αλλά η σχολική ηγεσία δεν πρόκειται να αλλάξει την πολιτική, πιστεύοντας ότι τα παιδιά πρέπει ναθέσουν τα θεμέλια της ανεκτικότητας από μικρή ηλικία. Για να το κάνουν αυτό, αρχίζουν να διαβάζουν βιβλία για τις σχέσεις του ίδιου φύλου στην ηλικία των έξι: “μαμά, μαμά και εγώ”, “βασιλιάς και βασιλιάς”.
Γκέι παρέλαση στην Αβάνα, Κούβα

Ο συγγραφέας αυτού του προγράμματος σχετικά με την εξουδετέρωση της ομοφοβίας ήταν ο αναπληρωτής διευθυντής του σχολείου, ένας ανοιχτά γκέι ο Άντριου Μόφατ. Το 2017, του απονεμήθηκε ο τίτλος του ιππότη του Τάγματος της βρετανικής αυτοκρατορίας για τη συμβολή του στην εκπαίδευση. Όπως γράφουν τα βρετανικά MEDIA, προηγουμένως ο δάσκαλος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει ένα άλλο σχολείο στο Μπέρμιγχαμ μετά από ένα παρόμοιο σκάνδαλο με μουσουλμάνους γονείς και συντηρητικούς Χριστιανούς. Αυτή τη φορά ο δάσκαλος δεν θα υποχωρήσει, ισχυριζόμενος ότι είναι “στη θέση του”. “Ξέρω ότι πολλοί γονείς είναι δυσαρεστημένοι με κάποια πράγματα. Είμαστε πάντα έτοιμοι να το συζητήσουμε. <…> Διδάσκω μόνο στα παιδιά από μικρή ηλικία ότι υπάρχουν διαφορετικές οικογένειες, κάποια σχολεία έχουν παιδιά που, για παράδειγμα, έχουν δύο μαμάδες. <…> Θέλουμε όλοι οι μαθητές στο Μπέρμιγχαμ να κατανοήσουν: ότιοι οικογένειές τους είναι απολύτως φυσιολογικές, είναι ευπρόσδεκτες στα σχολεία, δηλαδή είνα αποδεκτές “, αναφέρει στο The Gruardian.

Εν τω μεταξύ, η σχολική διοίκηση απορρίπτει τις κατηγορίες των γονέων, τονίζοντας ότι η σεξουαλική εκπαίδευση δεν διεξάγεται εβδομαδιαία, με μόνο πέντε τάξεις προγραμματισμένες ανά έτος.

“Sexting“, “παρενόχληση” και άλλοι όροι
Το 2017, η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι τα μαθήματα σεξουαλικής αγωγής πρέπει να είναι υποχρεωτικά σε όλα τα σχολεία. Πέντε επιτροπές του Κοινοβουλίου έκαναν μια τέτοια πρωτοβουλία. Μια έκθεση για την ισότητα των γυναικών είχε δημοσιευθεί λίγο πριν, 
ενημερώνοντας ότι η σεξουαλική παρενόχληση στα βρετανικά σχολεία είχε γίνει ο κανόνας. 
Από την ηλικία των τεσσάρων, αποφασίστηκε να διδάξουν στα παιδιά τα βασικά στοιχεία μιας ασφαλούς και υγιούς σχέσης και οι έφηβοι να μάθουν τα βασικά της σεξουαλικής ζωής. Συγκεκριμένα, σε τέτοιες τάξεις, οι μαθητές ενημερώνονται για τους κινδύνους της πορνογραφίας στο Internet, της σεξουαλικής παρενόχλησης και της σεξουαλικής επικοινωνίας (σεξουαλικής επαφής).
Ταυτόχρονα, τα σχολεία εξακολουθούν να έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν πώς να κάνουν ένα πρόγραμμα και να εκπαιδεύουν τα παιδιά στη σεξουαλική σφαίρα. Πριν από πέντε χρόνια, οι εκπαιδευτικοί προετοίμασαν μια μεθοδολογία για τη σεξουαλική εκπαίδευση των μαθητών, η οποία πυροδότησε ένα σκάνδαλο. Τα εγχειρίδια έδειξαν ότι “το σεξ μεταξύ συνομηλίκων από την ηλικία των 13 ετών θα πρέπει να θεωρείται κανόνας αν είναι συναινετικός.”
Ωστόσο, σύμφωνα με το βρετανικό δίκαιο, οι έφηβοι μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή μόνο από την ηλικία των 16 ετών. Το φυλλάδιο ανέφερε ότι για τους μαθητές ηλικίας 13 έως 17 ετών θεωρείται απολύτως φυσιολογικό «να ενδιαφέρονται για την πορνογραφία, να έχουν σεξουαλικά σαφείς συνομιλίες και επίσης να ασκούν διάφορα είδη σεξ μεταξύ εταίρων του ίδιου ή διαφορετικού φύλου».

Επιπλέον, στους εκπαιδευτικούς προσφέρθηκε το πρόγραμμα «φανάρι», με το οποίο θα μπορούσαν να αξιολογήσουν πόσο υγιής ήταν η συμπεριφορά των εφήβων. Έτσι, το κόκκινο σημαίνει “επικίνδυνο”, το κίτρινο ενημερώνει για ορισμένες αποκλίσεις, και το πράσινο συμβολίζει την ασφαλή ανάπτυξη του παιδιού.

© AFP 2019 / Tobias Schwarz

Άνδρες που κρατούν τα χέρια κατά τη διάρκεια μιας γκέι παρέλασης στο Βερολίνο 

Κατά τη διάρκεια των σφυγμομετρήσεων της κοινής γνώμης, πολλοί Βρετανοί παραδεχόταν ότι δεν υποστηρίζουν τέτοια μαθήματα. Η
 άποψη ήταν ότι « να διδάσκονται τα παιδιά σεξ είναι λάθος», «οι γονείς πρέπει να αποφασίσουν τι θα πρέπει να διδάσκεται το παιδί τους», “τέτοιες δραστηριότητεςμπορούν να ενθαρρύνουν τα παιδιά να κάνουν περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το σεξ.”Το βρετανικό Υπουργείο Παιδείας πιστεύει ότι το πρόβλημα της σεξουαλικής εκπαίδευσης των μαθητών είναι ότι συχνά οι γονείς παρεξηγούν αυτό που θα πουν στα παιδιά τους στα μαθήματα. Οι εκπαιδευτικοί παραπονιούνται ότι πολλές μητέρες και πατέρες δεν εκπαιδεύουν τα παιδιά τους για την σεξουαλική εκπαίδευση και φοβούνται να μεταφέρουν τέτοια ευθύνη στο σχολείο. Με τη σειρά τους, οι έφηβοι παραδέχονται ότι δεν είναι αντίθετοι σε ένα τέτοιο θέμα, αλλά λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης μεταξύ των μαθητών και των δασκάλων, ντρέπονται να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το ενδιαφέρον, συμπεριλαμβανομένων των αντισυλληπτικών.

 
Η σεξουαλική εκπαίδευση στην Ευρώπη

Για πρώτη φορά η σεξουαλική εκπαίδευση στην Ευρώπη θεωρήθηκε στα μέσα του XX αιώνα. Στα σχολεία της Σουηδίας εισήχθη ένα ειδικό θέμα το 1955, και μετά από 15-25 χρόνια το παράδειγμα του σκανδιναβικού γείτονα ακολουθήθηκε από άλλες χώρες της Ευρώπης, κυρίως δυτικές. Στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης ένα τέτοιο αντικείμενο εμφανίστηκε μόνο μετά την κατάρρευση του σοσιαλιστικού συστήματος. Ταυτόχρονα, τα παιδιά συνεχίζουν να διδάσκονται σε διαφορετικές ηλικίες. Έτσι, στην Ισπανία, την Ιταλία και την Κύπρο στη σεξουαλική εκπαίδευση ξεκινούν όταν οι έφηβοι είναι 14 ετών, και στην Πορτογαλία αυτό το θέμα αρχίζει να διδάσκεται ήδη από τα πέντε.
Στη Γερμανία, η σεξουαλική εκπαίδευση εμφανίστηκε στο σχολικό πρόγραμμα ήδη από το 1970. Αλλά τότε ήταν σχετικά Ειρηνικό. Το πραγματικό σκάνδαλο ξέσπασε το 2016,
 όταν σε πολλές πόλεις της Γερμανίας υπήρξαν διαμαρτυρίες κατά των διδαγμάτων της σεξουαλικής αγωγής στο σχολείο, τιςοποίες διοργάνωσε ο οργανισμός «ενδιαφερόμενοι γονείς» (Besorgte Eltern). Η κινητήρια δύναμη αυτών των διαδηλώσεων ήταν ιθαγενείς της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Οι αρχές ήταν βέβαιοι ότι τέτοια μαθήματα θα βοηθούσαν να «σχηματίσουν μια θετική στάση των μαθητών προς τη σεξουαλικότητα». Ωστόσο, στους περισσότερους γονείς δεν άρεσε αυτή η πρωτοβουλία. Σημείωσαν ότι δεν ήταν αντίθετοι στα μαθήματα σεξουαλικής εκπαίδευσης, αλλά στο γεγονός ότι ο νόμος δεν είχε ένα σαφές πλαίσιο που να διέπει το θέμα.

The bigotry of religious privilege. Another primary school in #Birmingham
Another protest against teaching #NoOutsiders programme. Parents who want special protection for religious freedom but deny other minorities the same. pic.twitter.com/JtDU3mN4mN

— Amina Lone (@Amina_Lone) 19 Μαρτίου 2019

Κάθε ένα από τα σχολεία στα 16 ομοσπονδιακά κρατίδια της Γερμανίας έχει πλήρη ελευθερία δράσης: τα θέματα διατυπώνονται μόνο σε γενικούς όρους, κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα έχει το δικαίωμα να κάνει το δικό του πρόγραμμα. Αλλά υπάρχει ένα υποχρεωτικό σημείο-μερικά μαθήματα πρέπει να είναι απαραίτητα αφιερωμένα στις σχέσεις του ίδιου φύλου.
Πολλοί εκπαιδευτικοί προτρέπουν τους μαθητές να συμμετάσχουν σε παιχνίδια ρόλων. Οι μαθητές παίζουν σκηνές, στις οποίες ένα αγόρι, για παράδειγμα, λέει σε έναν φίλο ή στους γονείς του ( που παίζουν οι συμμαθητές του), ότι είναι γκέι, ή αναφέρεται στην οικογένεια του, στην οποία υπάρχουν δυο μητέρες.
Αλλά η αγανάκτηση των γονέων δεν προκάλεσε αυτό το γεγονός. Το πρόγραμμα δεν πραγματοποιήθηκε από ειδικούς παιδαγωγικής αλλά από εκπροσώπους σεξουαλικών μειονοτήτων · επομένως, σε πολλά βιβλία, μια συνηθισμένη οικογένεια φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση, ενώ η ένωση ομοφυλοφίλων γίνεται ο κανόνας, πιστεύουν οι δυσαρεστημένοι πολίτες.
Το βιβλίο για τους εφήβους σε αυτές τις τάξεις ήταν έργο της φημισμένος στη Γερμανία σεξολόγουΑνν-Μαρλίν Χένινγκ “Κάνε έρωτα”. Στη δημοσίευση, πολλές φωτογραφίες, εικονίζονται ζευγάρια εφήβων, μεταξύ των οποίων και ομοφυλόφιλοι, σε ερωτικές στάσεις.
Οι γερμανικές αρχές που ξεκίνησαν τέτοιες τάξεις στα σχολεία, ως προστατευτικό επιχείρημα, ανέφεραν στατιστικά στοιχεία: το επίπεδο της εφηβικής εγκυμοσύνης στη χώρα είναι αρκετά χαμηλό. Παρόμοια κατάσταση υπάρχει στην Ολλανδία και τη Γαλλία, όπου η σεξουαλική εκπαίδευση στα σχολεία ξεκινά πολύ νωρίς, και οι πληροφορίες στα σχολικά βιβλία παρουσιάζονται με μεγάλη λεπτομέρεια. Με την ευκαιρία, ο ηγέτης στην Ευρώπη στο επίπεδο της εφηβικής εγκυμοσύνης παραμένει η Μεγάλη Βρετανία.


https://ria.ru/ 
tokoutsavaki
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΕ: Εγκρίθηκε το «Chat Control»: Η μαζική παρακολούθηση έρχεται στην Ευρώπη – Τι θα ισχύει για την Ελλάδα
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΕ: Εγκρίθηκε το «Chat Control»: Η μαζική παρακολούθηση έρχεται στην Ευρώπη – Τι θα ισχύει για την Ελλάδα

by admin
14 ώρες ago
«Δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος»
Slider

«Δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος»

by admin
2 ημέρες ago
Summer Davos 2026: Οι αποφάσεις που πάρθηκαν πίσω από κλειστές πόρτες – Και εσύ δεν ήσουν καλεσμένος
Slider

Summer Davos 2026: Οι αποφάσεις που πάρθηκαν πίσω από κλειστές πόρτες – Και εσύ δεν ήσουν καλεσμένος

by admin
1 εβδομάδα ago
Το Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης έρχεται στη Δύση – Πώς θα βαθμολογείται η συμπεριφορά σου
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Το Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης έρχεται στη Δύση – Πώς θα βαθμολογείται η συμπεριφορά σου

by admin
1 εβδομάδα ago
Next Post
Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος: «Το “Μακεδονία Ξακουστή” προάγει τον αλυτρωτισμό και τον επεκτατισμό»

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος: «Το “Μακεδονία Ξακουστή” προάγει τον αλυτρωτισμό και τον επεκτατισμό»

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ…

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr