ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Διερευνητικές Επαφές, Κουφοντίνας και Οικονομία – Γ. Ρωμανός, Γ. Ραχιώτης & Γ. Αδαλής

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. - 30 Ιαν 2021 - 10:37

Στο πλαίσιο της εκπομπής “ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ”, ο Άρης Λαμπρόπουλος, στο πρώτο μέρος της εκπομπής θα συνομιλήσει με τον Γιώργο Ρωμανό, συγγραφέα, ερευνητή, για τα εθνικά ζητήματα και ειδικότερα για τις διερευνητικές επαφές μεταξύ Ελλάδας -Τουρκίας που άρχισαν την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου:

“Η Ελλάδα στη φάκα των διερευνητικών επαφών” Ακόλουθα, με τον Γιάννη Ραχιώτη, δικηγόρο, ποινικολόγο, θα συζητήσουν για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα, με αφορμή την υπόθεση Κουφοντίνα και την δικαϊκή του μεταχείριση.

“Δ. Κουφοντίνας: H Eκδίκηση” Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί με συζήτηση με τον Γιώργο Αδαλή για την παγκόσμια οικονομική κρίση. ” Η ανεργία δείκτης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης – Αγροτική γη και επισιτιστική ανασφάλεια”.

(4) Διερευνητικές Επαφές, Κουφοντίνας και Οικονομία – Γ. Ρωμανός, Γ. Ραχιώτης & Γ. Αδαλής – 27/1/21 – YouTube

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr