ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Διορατικός Krzysztof Jatskowski: η πόλη με το γράμμα Μ σύντομα θα βομβαρδιστεί.

ΚΛΟΙΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 29 Ιούν 2022 - 7:56

Στις 27 Ιουνίου 2022, μια δεξαμενή χλωρίου έπεσε σε πλοίο στο λιμάνι της Άκαμπα της Ιορδανίας, προκαλώντας τη διαφυγή περίπου 30 τόνων δηλητηριώδους ουσίας από το κοντέινερ.

Αναφέρονται περίπου δέκα θύματα που πέθαναν αμέσως και περίπου 250 ακόμη άνθρωποι κατέληξαν στα νοσοκομεία με εγκαύματα και δηλητηρίαση, τα οποία, δεδομένης της συγκέντρωσης χλωρίου, οι γιατροί λένε ότι είναι απίθανο να θεραπεύσουν:

Όπως ήταν φυσικό, όλοι θυμήθηκαν αμέσως τον Pan Krzysztof Jatskowski, ο οποίος εδώ και καιρό αναφερόταν στη Μέση Ανατολή και την «κίτρινη σκόνη». Το κοινό άρχισε να βομβαρδίζει με ερωτήσεις τον Κριστόφ στη χθεσινή ζωντανή μετάδοση, γιατί όλα έμοιαζαν πολύ με αυτά που είπε ο αγαπημένος διορατικός των Πολωνών κυριολεκτικά στο τελευταίο βίντεο.

Δεδομένου ότι κανένας προφήτης δεν μπορεί να δει το μέλλον σε παγκόσμιο επίπεδο – κατά κανόνα, μόνο τοπικά επεισόδια είναι διαθέσιμα κατά την απομακρυσμένη προβολή – ο Pan Krzysztof είχε κάθε λόγο να δηλώσει ότι η προφητεία του είχε γίνει πραγματικότητα – όπως ακριβώς έγινε πραγματικότητα το γουάν του για την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού λεπτομερώς. Ωστόσο, ο κ. Yatskovsky δεν ασχολήθηκε με φτηνά PR, καθιστώντας σαφές ότι είχε δει μια εντελώς διαφορετική, παγκόσμια, που θα έμοιαζε αρκετά με την Aqaba, και αμέσως μεταπήδησε στους Wang για το εγγύς μέλλον:

Σε πολλά προηγούμενα βίντεο, ο κ. Γιατσκόφσκι έχει ήδη πει ότι βλέπει μια τρομερή αιματηρή επανάσταση σε μια συγκεκριμένη χώρα. Και χθες μίλησε για αυτό λίγο περισσότερο:

Σε μια χώρα που δεν είναι πλήρως μέρος της Ευρώπης, θα γίνει επανάσταση. Θα συμβεί ξαφνικά, θα είναι πολύ αιματηρό και όλοι θα μιλήσουν γι’ αυτό. Βλέπω τεράστιες ταραχές, πολλούς ανθρώπους αιμόφυρτους.

Θα είναι είτε μια χώρα που το όνομά της αρχίζει με Μ, είτε θα είναι μια πόλη με Μ. Βλέπω εκεί χάος, συνέπειες κάποιου είδους βομβαρδισμών – καταστροφών και πολύ κόσμο που βγήκε τρέχοντας στους δρόμους. Θα υπάρξει πολλή επιθετικότητα. Αλλά τι θα προκαλέσει την καταστροφή – η εξέγερση ή ο βομβαρδισμός – είναι δύσκολο για μένα να προσδιορίσω τώρα.

Ο Krzysztof προσπάθησε να κάνει το ίδιο το άμεσο όραμα για 7-10 λεπτά, μετά το οποίο, μετά από άλλα πέντε λεπτά, έκανε κάποιες διευκρινίσεις.

Δεν υπάρχουν τόσες πολλές χώρες με το γράμμα Μ στον κόσμο, υπάρχουν περισσότερες πόλεις, αλλά δεν είναι όλες πρωτεύουσες και η επαναστατική κατάσταση είναι τώρα μόνο στη Μόσχα και στο Μινσκ. Αλλά η Μόσχα είναι η πρωτεύουσα της Μοσχοβίας, βρίσκεται στους βάλτους της Μόκσα, οπότε το γράμμα Μ αντιπροσωπεύεται αρκετά εκεί και μπορείτε να σφίξετε τις γροθιές σας.

Τα υπόλοιπα βαν του κ. Γιατσκόφσκι δεν είναι πλέον τόσο κατατοπιστικά – περισσότερες απαντήσεις σε ερωτήσεις στο chat και διευκρίνιση των προηγούμενων προβλέψεων τους. Συνοψίζονται στα εξής:

Πρώτον, ο Κριστόφ προειδοποιεί για την επιστροφή της πανώλης. Αυτή η επιστροφή στα lockdowns θα συμπέσει με την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση. Έτσι, εάν τώρα ο πληθωρισμός στις χώρες είναι κατά μέσο όρο κάπου γύρω στο 10%, τότε θα είναι 90%. Αυτή η κρίση θα προκαλέσει μια πλήρη οικονομική αναταραχή στον κόσμο.

Το δεύτερο πρόβλημα θα είναι η έλλειψη πρώτων υλών και εξαρτημάτων, εξαιτίας της οποίας ούτε τα μικρά εργοστάσια, αλλά οι παγκόσμιες εταιρείες θα αναγκαστούν να σταματήσουν να εργάζονται. Αυτό θα προκαλέσει την κατάρρευση των χρηματιστηρίων. Ευτυχώς, αυτός ο πάτος δεν θα είναι πολύ μακρύς και η ανάπτυξη θα ξεκινήσει πολύ γρήγορα. Ωστόσο, αυτό το βιομηχανικό και χρηματοοικονομικό κραχ  θα είναι τόσο διαφορετικό από τα άλλα κραχ που όλη η μελλοντική παγκόσμια οικονομική πολιτική θα αρχίσει να διαμορφώνει τα διδάγματα της.

Το τρίτο πρόβλημα θα είναι οι περιορισμοί με αφορμή μια νέα πανούκλα. Εάν κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού εισήχθησαν αυτοί οι περιορισμοί παγκοσμίως, τώρα θα υπάρξει μια εκπληκτική παραφωνία και όλα δεν θα φαίνονται παραδειγματικά: σε ορισμένες χώρες όλα θα είναι πολύ δύσκολα, σε άλλες, που βρίσκονται ακριβώς πέρα ​​από τα σύνορα, δεν θα υπάρχουν περιορισμοί και κανόνες καθόλου. Ταυτόχρονα, όπου έχουν τεθεί αυτοί οι περιορισμοί, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να επαναστατούν και όλα θα αρχίσουν να καταρρέουν. Ως αποτέλεσμα, η ίδια η Ευρώπη θα καταρρεύσει, όπου θα εμφανιστούν δύο στρατόπεδα, καθένα από τα οποία θα ενώνεται από κάποια κοινά συμφέροντα.

Τέλος, το τέταρτο παγκόσμιο πρόβλημα είναι κάποιο είδος δεύτερου πολέμου που θα ξεσπάσει ξαφνικά και απροσδόκητα για όλους. Ο Παν Κριστόφ επιμένει ότι η νέα αρένα θα είναι η Μέση Ανατολή και η Πολωνία δεν θα συμμετάσχει με κανέναν τρόπο, αν και κάποιες ευρωπαϊκές χώρες θα προσπαθήσουν. Πώς θα τελειώσει όλο αυτό, ο αγαπημένος μας διορατικός δεν γνωρίζει, αλλά υπόσχεται με σιγουριά ότι σε περίπου ένα χρόνο θα τελειώσει όλο αυτό το παγκόσμιο χάος, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr