ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Διχαστική δήλωση του Υπουργού Υγείας: «Οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν τον κορωνοϊό περισσότερο!» – Επικαλείται μελέτες που δεν είπε ποιές είναι!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 6 Νοέ 2022 - 8:46

Σε μια δήλωση που αν μη τι άλλο οδηγεί σε διχασμό τους πολίτες αλλά παράλληλα και στη συντήρηση ενός απάνθρωπου μέτρου, που δυστυχώς εφαρμόζεται στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και ΜΟΝΟ σε αυτή, προχώρησε ο Υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης.

Ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε λόγο για “μελέτες που δείχνουν ότι οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν τον κορωνοϊό  1-2% περισσότερο!”.

Καλό θα είναι ο υπουργός υγείας να δώσει στη δημοσιότητα τις επιστημονικές μελέτες που επικαλείται και οι οποίες όπως ο ίδιος λέει δείχνουν τους ανεμβολίαστους να μεταδίδουν!

Ακούστε τι δήλωσε ο Υπουργός Υγείας:

focusfm.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr