ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΡΟΥΓΟΣ : ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ / S400-F35 / TI BΛΕΠOYN KAI TI EKTIMOYN OI AMERIKANOI – ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΔΙΕΘΝΗ. - 30 Μαΐ 2019 - 15:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-ΛΕΜΕ ΑΝ-ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟΤΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ(ΣΕΛΙΔΑ 41) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΚΗ ΣΕΧΙΡ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η MAINTENANCE FACILITY ΓΙΑ ΤΑ F35 ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ).ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ 18 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ.

2)ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ(ΣΕΛΙΔΑ 42). ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ F35., ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΘΑ ΠΕΡΙΠΛΕΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ, ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ, ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ….(ΣΕΛΙΔΑ 49)

3)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΛΟΓΩ ΝΑΤΟ ΚΑΙ DEFENSE-ECONOMIC COOPERATION AGREEMENT, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ., ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ “ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ”ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ” ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ… ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ F35, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ. ΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.

4)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ “ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ”, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ TPY/2 ΣΤΟ ΚΙΟΥΡΕΤΣΙΚ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΤΕΙΑ.. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΤΕΒΑΣΕΛΟΥ ΣΤΗ ΝΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΡΕΤΖΙΚΟΒΟ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ “ΗΝΙΟΧΟΣ’..ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 52 ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ , Η ΟΠΟΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΝΙΓΗΡΑ-ΤΣΑΝΤ ΚΑΙ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ.

5)ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΛΙΣΚΟΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ-ΤΑΝΚΕΡ ΤΩΝ ΗΠΑ.

6)ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΟΙ ΗΠΑ “ΒΛΕΠΟΥΝ” ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.ΒΑΣΕΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ”ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΧΕΡΕΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ”(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ /277 ΣΕΛΙΔΕΣ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΡ, ΜΠΑΧΡΕΙΝ, ΟΜΑΝ, ΗΑΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΙΤ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ.. ΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗ -ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ MOYΒΑΦΑΚ ΣΑΛΤΙ .ΥΠΟΨΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΚΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΚΤΟ/COMBINED ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

7)ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΙΤΝΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΑ , ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥ, ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ.

8)ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ.

9)ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 74 ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΨΥΧΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΗΠΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΔΥΣΧΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ/ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ/BURDEN SHARING.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΛΑΡΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ SUBIC.(ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ)

10)TO ΝΑΤΟ ΕΧΕΙ “ΕΜΜΟΝΕΣ ” ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΥΤΙΚΟΠΟΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ “ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΔΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΙ ΑΜΕΙΩΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ”, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ 12 ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

11)Η ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 92 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ “ΑΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ S400 ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ , ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ”.ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ.. ΑΝ Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ S400, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΕΡΙΠΛΑΚΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ “ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ”…ΕΝΩ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΑ ΜΕΣΩ ΝΟΒΟΡΟΣΙΣΚ, ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΤΣ , ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΕΝΩ Η ΤΙΦΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.. ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ S400 ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ., ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΡΗΓΜΑ…ΟΙ ΗΠΑ “ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ…”

12) ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 6 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ F35 ΚΑΙ ΤΟΥΣ S400. ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ(ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ) ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ. Η ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ.

analystsforchange.org

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…