ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΡΟΥΓΟΣ : ΧΑΟΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΛΕΣΒΟ-ΚΩ … ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ … ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΕΛΛΑΔΑ. - 17 Νοέ 2019 - 22:50
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ….ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ.

ΦΩΤΟ/ΠΡΟ3 ΗΜΕΡΩΝ/ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΩ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ,ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 20-35 ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ .

2)ΣΤΗΝ ΚΩ ΠΧ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΥΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ.ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ ΖΟΥΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

3)ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 4-6 ΑΤΟΜΩΝ.Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ.ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

4)ΟΙ ΓΟΝΝΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ-ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ “ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ”,ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

5)ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΠΕΡΠΑΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ .ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.

6)ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩ.ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ.

7)ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 14η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ 1425 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΡΟΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΣΥΛΟ.

8)ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΑΥΞΟΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ.ΜΕΤΑΞΥ 14-15 ΧΙΛΙΑΔΩΝ.

9)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟ 58% ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΣΙΑΣ(ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ- ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΣΜΙΡ),ΤΟ32% ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΣΑΧΑΟ ΑΦΡΙΚΗ/ΣΑΧΕΛ/ΜΑΓΚΡΕΜΠ,ΕΝΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ 10% ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

10)ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ.

analystsforchange.org

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…