ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΡΟΥΓΟΣ: AΠΟΚΑΛΥΨΗ . ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΤΑΝΚΕΡ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.-ΚΛΕΙΔΙ Η ΣΟΥΔΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ….

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 25 Αυγ 2019 - 22:40
Loading...

…ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ (ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ) ΩΣ ΚΑΙ ΝΑΤOΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΙ-ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΤΑΝΚΕΡ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ/ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟ -ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΩΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟΥ.(ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ). ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ» ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕΣΩ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ 6 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ 4 ΧΩΡΕΣ ΠΑΓΩΣΑΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ‘ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ'(ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΦΟΡΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

2)ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΟ -ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΙΓΚΟΝΕΛΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ/ΣΙΚΕΛΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ EUROPEAN COMMAND(ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΙΡΚ ΣΜΙΘ) , ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ (ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΛΙΖΑΣ ΦΡΑΝΤΣΕΤΙ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ PATCH BARRACKS ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΕΠΛΕΥΣΕ ΤΟ ΤΑΝΚΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΕΦΕΝ ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΝΤΑΓΚΒΙΝ ΑΝΤΕΡΣΟΝ.(ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ-ΕΞΕΤΑΣΘΗΚΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ 3 ΣΕΝΑΡΙΑ).ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΥΘΜΗ.

3)Ε Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΗ ,ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ. ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΛΙΒΥΗ ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΙΡΑΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ. ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ.(ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ/ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ SEALS-6 ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΣΤΟ ΑΜΠΟΝΤΑΜΠΑΝΤ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΟ 2011

4)ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΑ 3 ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ-ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ NOBLE ROSE- ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ , ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΙΦΑΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ATLIT ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ SHAYETET-13 ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ «ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ».Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ SEALS ΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ(ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ SBS. Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ 280-350 ΑΤΟΜΑ.ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ /ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ-ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΒΙ ΑΓΙΑΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΟΑΒ ΓΚΑΛΑΝΤ

5)ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ-ΕΛΑΒΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ SHAYETET 13..ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ. ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ/ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΛΟΙΟΥ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΕΙΡΑΤΩΝ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ/ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟΥΣ/ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΛΟΙΟΥ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΦΟΡΤΙΟ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΟΛΙΣΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ,ΟΠΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

6)ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ, Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ, Ή Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΛΕΜΒΟΥΣ ΚΑ Η ΚΟΙΝΗ AΣΚΗΣΗ ΔΙΗΡΚΕΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ LESSONS LEARNED.

7)Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ MIGHTY WAVES ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.

8)ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Η ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔYΝΑΜΗ , ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΙΦΑ ΣΤΗΝ ΣΙΓΚΟΝΕΛΑ, ΕΝΩ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ, ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟ , ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ENΩ 2-3 ΣΤΕΛΕΧΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

9)ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ AΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ . ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ΩΡΑ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΑ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΜΑΡΚ ΕΣΠΕΡ.

10)ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ, ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΗΑΕ, ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣΙΡΑΧ ΤΟΥ ΟΜΑΝ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ.

11)ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ , ΕΝΩ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ «ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ/ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΗ/ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟΥ.

analystsforchange.org

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter