ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΡΟΥΓΟΣ : AΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΧΘΟΥΝ ΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ.

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 12 Μαΐ 2019 - 23:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ME ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ. ΓΚΡΙΖΑΡΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ, ΤΗΣ ΑΟΖ, ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΟΥ FLIGHT INFORMATION REGION-ATHENS , ΚΑΙ

ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΜΙΚΕΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ, ΑΝΕΥΡΕΣ, ΑΟΡΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ. ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥ (ΚΡΙΜΑΙΑ-ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ -ΝΟΤΙΑ ΟΣΣΕΤΙΑ-ΑΜΠΧΑΖΙΑ-ΣΥΡΙΑ ΚΑ), ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΚΥΠΡΟ, ΙΡΑΚ, ΑΦΡΙΝ-ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ -ΑΛ ΜΠΑΜΠ ΚΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ)ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ(ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ..), ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.(ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…) ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ. ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΑΠΤΟ ΩΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ-ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΜΜΕ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣ/ΚΗ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ….

ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ-ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ. ΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ…ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΣΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΛΕΠΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ(ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ/ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ/ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ/. ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΣΕ ΚΟΣΟΒΟ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΑ. ΕΔΩ ΣΕ ΕΜΑΣ , Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ.ΕΧΩ -ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ-ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ PAPER ΤΩΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΜΕ(ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ).ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΠΟΣΤΑΝΟΓΛΟΥ(ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ…), ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΄Η ΑΛΛΟΥ ΚΛΑΔΟΥ . ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.ΣΤΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ.ΜΙΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΡΙΩΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ-ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ-ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΥΨΗΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΓΝΩΣΕΙΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΖΟΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ….(ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΒΓΗΚΑΝΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ -ΣΤΡΑΤΙΩΝ-ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ NRDC-TR , ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ-ΚΙΒΡΙΚΟΓΛΟΥ-ΑΤΑΣ-ΚΟΠΕΚΤΣΙ-ΝΤΟΓΚΑΝ-ΤΣΟΛΑΚ-ΟΖΕΛ ΚΑ).ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ S400-ΒΑ ΣΥΡΙΑ-ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ-ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ F35. ΚΑ./ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ …ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ…

2)ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΩΤΟΥ ΓΕΩΤΡΗΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ “ΠΟΡΘΗΤΗΣ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ , Η ΑΓΚΥΡΑ ‘ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ”ΤΑ ΝΕΡΑ” ΜΕΤΑΞΥ 28ου ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΚΑΙ 36ου ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ.ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΠΕΙΡΑΤΙΑΣ , ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ..Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ-ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΜΑΣ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ…ΟΣΟΙ “ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ” ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1923-1947 , ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ 2023 Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΟΥΝ.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. ΟΣΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥΡΚΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ “ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗΙΝΩΝ”.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ),, ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΑ’ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΑΜΠΡΩΝ”, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ , ΘΑ ΕΚΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ….ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΙΖΕΝΧΑΟΥΕΡ-ΤΡΟΥΜΑΝ-ΤΖΟΝΣΟΝ-ΜΠΟΥΣ-ΡΕΗΓΚΑΝ-ΚΛΙΝΤΟΝ -ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ “ΜΕΓΑΛΟΓΑΜΠΡΟΥΣ” ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ….. ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ “ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ”….ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ 5 ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΘΕΣΕ ΩΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ….ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.

3)ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ-ΑΠΟΣΤΣΕΩΝ-ΚΛΠ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ,ΟΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ (ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ) ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΩΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .ΑΠΟ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015′ ΑΝΑΚΗΡΥΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ.

ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΡΩ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΣ.. Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ, ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ.ΜΕ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ “ΜΙΝΙ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΑΖΙΝΩ’ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΤΤΙΛΑ-2 ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΑΝΕΤΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΛΑΜΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΡΣΙΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ…Η ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΜΥΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΣΤΕΟΠΟΙΗΘΕΙ….ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΗ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ , ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΥ “ΛΥΚΟΥ”ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ(ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ “ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ’. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.

4)ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΘΩΡΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ…ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΑΠΕΙΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ…ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ “ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ “

analystsforchange.org

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…