ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δρ.Βαρδάκας : “ΠΟΙΑ Αθήνα; το Άξιον εστί ετοιμάζεται να ευλογήσει την Κωνσταντινούπολη”

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 10 Μαρ 2023 - 7:00

Ένα παράδοξο μήνυμα λάβαμε πριν λίγο, μεταμεσημβρινές ώρες και σε μια δύσκολη στιγμή.

 
Δύσκολη στιγμή γιατί παρακολουθούμε ότι ζούμε και μετέχουμε  μέσα σε ένα μεγάλο φρενοκομείο.
 
Το γνωρίζουμε αυτό όλοι μας, αλλά τώρα παραέγινε γιατί δεν υπάρχουν τα “φάρμακα” της μετάνοιας και της συναίσθησης ακριβώς το τι βιώνουμε. Μας παρέχουν μόνο “γενόσημα οικουμενιστικά” 
 
Φρενοκομείο γιατί  δεν μπορεί η κοινωνία να διαχειριστεί ανθρώπινα, αλλά και χριστιανικά το πένθος των συγγενών των αθώων νέων θυμάτων  που μαρτύρησαν στα Τέμπη.
 
Φρενοκομείο γιατί οι κατεξοχήν υπεύθυνες για το έγκλημα πολιτικές δυνάμεις προσπαθούν να κεφαλοποιήσουν κέρδη ενόψει εκλογικής αναμέτρησης.
 
Φρενοκομείο γιατί βγαίνουν και λένε ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ έριξε στο καμίνι της φωτιάς τους νέους αυτούς για τις ασέλγειες των Καρναβαλικών εθίμων.
 
Και αναρωτιόμαστε με πόνο  τι καθόμαστε  και γράφουμε  αν πιστεύουμε ότι ο ΘΕΟΣ είναι τρομοκράτης και τιμωρός;
 
ΚΑΙ είπα μέσα μου παράτα τα ….και πιστέψτε με αδελφοί εκείνη την στιγμή κουδούνισε το τηλέφωνο  και στην άλλη άκρη άκουσα μια γνωστή φωνή που είχα να ακούσω εδώ και πάρα πολύ καιρό γιατί η επικοινωνία μαζί της είναι πολύ δύσκολη στο απόκρημνο σπήλαιο που ασκητεύει.
 
” Αδελφέ Κώστα ΜΕΘ ημών ο ΘΕΟΣ , γνώτε Έθνη και ηττάσθε ότι μεθ ημών ο Θεός”
 
άκουσα να λέει και συνέχισε 
 
” Ο Θεός ΑΓΑΠΗ εστί και ότι δίνει είναι το τέλειο σχέδιο του που μόνο καλά έχει να προσφέρει”
 
“Ευτυχώς αδελφέ ήρθε ο τάδε εδώ και με το κινητό του μπορώ να σου ευχηθώ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ”
 
“Είδες αδελφέ ψηλαφήσαμε στο παρελθόν κάποια πράγματα και σήμερα σιγά- σιγά επιβεβαιώνονται “
 
“αυτό το θλιβερό παιδί μου που έγινε στα Τέμπη είναι η ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ , δες και στην Παλαιά Διαθήκη που μιλάει για την αναστροφή του Δικαίου Φινεές “
 
” με την αναστροφή αυτή θα τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι που τόσα χρόνια ήταν εγκληματικά ανεύθυνοι και θα σωθούμε από πιο χειρότερα πράγματα “
 
” άκου τώρα αυτά “
 
” οι νέοι ξέρεις γιατί βγήκαν στους δρόμους και διαμαρτύρονται για τους συναδέλφους τους  θύματα φοιτητές;”
 
“τους βάζει ο ίδιος ο ΘΕΟΣ  ακόμα και με  αυτά τα  ακραία συνθήματα τους να φωνάζουν στους μεγαλύτερους και υπεύθυνους: ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΒΡΕ –  ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΒΡΕ- χανόμαστε” 
 
“που να καταλάβουν όμως τα ντουβάρια;”
 
” πάνε για κατεδάφιση γιατί ποτίστηκαν με υγρασία και σαράκι”
 
“οι υπεύθυνοι κάνουν πως δήθεν κλαίνε και λυπούνται και υπόσχονται κάθαρση την στιγμή που οι ίδιοι είναι βρώμικοι “
 
” Πως μπορούν αυτοί να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αφού τόσα χρόνια μιλάνε με υποκριτική αγαπησιολογία  ως κύμβαλα αλαλάζοντα;”
 
“Να ευχαριστούμε τον ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ που μας αξίωσε να ζούμε αυτές τις μέρες και να μην γογγύζουμε γιατί είναι τιμή για την γενιά μας να βλέπει σήμερα τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ να ενεργεί και να ανατρέπει τα πάντα περισσότερο από κάθε άλλη ιστορική περίοδο”
 
” Ο Θεός είναι ΑΝΑΡΧΟΣ -αναρχικός δίχως όρια αγάπης  αλλά όχι τρομοκράτης, τρομοκράτης είναι ο αντίδικος και οι συνεργοί του”
 
“Λοιπόν αδελφέ καλό υπόλοιπο Σαρακοστής με άνωθεν υπομονή ευχόμαστε προς όλους και πάλι σου λέω με υπομονή, γιατί έχουμε να δούμε πιο συγκλονιστικά πράγματα, έχουμε να κλάψουμε και όπως μας είπε ο αείμνηστος γέροντας…  από το 2013 το φαγητό μας θα το τρώμε αναμεμειγμένο με τα δάκρυα μας, όταν μάθουμε ότι τα συμφέροντα των ξένων μας παρέδωσαν την Πόλη “
 
” μην στενοχωριέστε που δεν θα έρθει το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ στην Αθήνα, κάποια στιγμή θα σας ευλογήσει και εκεί “
 
“τον περασμένο Σεπτέμβριο ευλόγησε την Θράκη στην Κομοτηνή δηλ. μια αναπνοή από την ΠΟΛΗ”
 
“το Άξιον εστί δεν έρχεται τώρα γιατί ετοιμάζεται να πάει και να ευλογήσει την Κωνσταντινούπολη”
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/03/blog-post_10.html

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr