ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας : Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 8 Νοέ 2020 - 10:55
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

« καθόμασταν έξω στην αυλή της Παναγούδας στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ καμιά δεκάδα άτομα – προσκυνητές και ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ απαντούσε σε ερωτήσεις.

Κοινό θέμα προβληματισμού και απορίας ήταν αρχές δεκαετίας του 1990 το γνωστό θέμα των δελτίων της ταυτότητας και ο δυσώνυμος αριθμός του θηρίου.

Πολλές οι γνώμες , πολλές οι ερωτήσεις , ο ΑΓΙΟΣ υπομονετικά άκουγε όλες τις παραξενιές του καθενός. Σουρούπωνε και τους λέει ο ΑΓΙΟΣ:

– Θα προσπαθήσουν να τις φέρουν πολλές φορές , κάτι όμως θα γίνεται και θα τους αλλάζει τα σχέδια.

– Άντε τώρα παλληκάρια να πηγαίνετε.

– Εσείς να δείτε τι θα κάνει η Εκκλησία;

( το παραπάνω γεγονός το βίωσε αυτόπτης αδελφός και μας το μετέφερε από τότε)

ΤΩΡΑ τι κάνει η Ιεραρχία γιατί αυτό που ζούμε έχει άμεση σχέση με το σφράγισμα που το ανέβαλλαν πολλές φορές ώστε να το τελειοποιήσουν, να το εμφυτεύσουν και αυτό να γίνει παγκοσμίως ,ώστε να ζούμε κατά αυτούς ζωή χαρισάμενη με το σκοτεινό αφεντικό τους που λυσσάει ειδικά για την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ;

Πολλά λέγονται, αλλά ο σκοπός της Ορθοπραξίας δεν είναι να σκανδαλίσει, αλλά να κτίσει κανένα πετραδάκι που να γράφει πάνω του ΧΡΙΣΤΟΣ.

Τόσα χρόνια βλέπαμε όλοι μας, αλλά και οι Ιεράρχες μας τον πονηρό να κάνει κωλοτούμπες, ώστε να φρενάρει τον ανθρωπάκο της καθημερινής μιζέριας να πάει στην Εκκλησία για να πάρει καμιά ανάσα. Δεν τα κατάφεραν οι αντικείμενοι γιατί οι εκκλησίες γέμιζαν και οι άνθρωποι μέσα σε αυτές ανέπνεαν αέρα αιωνίου ζωής μέσα στις ευωδίες των Χαριτόβρυτων Μυστηρίων ΤΗΣ.

Σου λέει έτσι είστε;

Η συνέχεια στη πηγή : https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/11/blog-post_88.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…