ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας : Η ώρα που ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ θα πάρει στο κυνηγητό τους σημερινούς εχθρούς της Ελλάδος πάνω στην καμήλα του.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 11 Νοέ 2020 - 10:23
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Πριν χρόνια είχα ένα καλό φίλο πολιτικό που μάλιστα είχε πάρει ιδιαίτερες ευλογίες από τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ για τον επίπονο αγώνα που έκανε κατά της πλαστογράφησης του ονόματος της Ελληνικής Μακεδονίας μας από τους Σκοπιανούς.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Και πώς να μην τον αγαπάει ο ΑΓΙΟΣ όταν ο πολιτικός αυτός με πάτερα Μακεδονομάχο- δάσκαλο πολέμησε για την Πατρίδα του ως έφεδρος αξιωματικός στις τάξεις του Ιερού Λόχου στις επικές μάχες του Ελ Αλαμέιν (Αίγυπτο) και του Ρίμινι (Ιταλία).

Φυσικά ομιλώ για τον γνωστό στο Πανελλήνιο και στην Ομογένεια αείμνηστο Νικόλαο Μάρτη πολιτικό και ιστορικό.

Σε μια από τις πολλές συνεργασίες μας για φλέγοντα ιστορικά ζητήματα και νοιώθοντας την κούραση και την απογοήτευση από τους Δυτικούς φίλους μας σε εκείνη την χρονική συγκυρία αλλά και με την πολύχρονη πολιτική του εμπειρία μου είπε σε κάποια αποστροφή της συζήτησης μας.

«- εσύ θα τα ζήσεις»

«-Με τέτοιο δανεισμό και σπατάλη θα μας κυβερνήσουν στο τέλος οι δανειστές και όχι μόνο θα μας εξουσιάζουν αλλά θα θέλουν να μας πατήσουν κάτω»

«-πιστεύω ότι δεν θα προλάβουν να μας αποτελειώσουν γιατί θα τους εξουθενώσει με φόβο ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ την κρίσιμη στιγμή κυνηγώντας τους πάνω στην Καμήλα ΤΟΥ , όπως έκανε και στο Ελ Αλαμέιν με τους ναζιστές »

«- εγώ τον είδα στην μάχη ολοζώντανο έτσι και ξέρω πως ενεργεί»

Στους λόγους του φίλου μου ένοιωσα αμήχανα και ζήτησα και άλλες λεπτομέρειες.

«-Που να τα πεις όμως, σε ποιους να τα πεις Κώστα, θα σε περάσουν για τρελό και όμως έγιναν μπροστά στα μάτια των Ελλήνων Ορθοδόξων στρατιωτών.»

Πέρασαν τα χρόνια και η περιγραφή του θαυμαστού αυτού ήρθε στο μυαλό μου με την σημερινή επικαιρότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια στη πηγή : https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/11/blog-post_90.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…