ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας : “παρακαλέσαμε μάλλον ¨πιέσαμε¨ ένα Γέροντα να μας πει πότε έρχονται τα πολύ μεγάλα γεγονότα”

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 19 Νοέ 2022 - 6:54

και μας είπε λόγο  : 

– γνωρίζεις ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν δίνει χρόνους αλλά σημεία .

– μπορεί τώρα τα σκοτεινά κέντρα να τρομοκρατούν τον κόσμο  με καταθλιπτικές ειδήσεις που τους εξυπηρετούν, όπως με διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος , πείνες , πανδημίες , πτωχεύσεις , δυσκολίες, αλλά δεν ήρθε ακόμα η στιγμή .

– η στιγμή θα έρθει όταν πειράξουν – επιτεθούν στην Ορθόδοξη Ελλάδα οι τούρκοι και οι πίσω από αυτούς ( βλ. και Βαλκάνιους) 

–  αμέσως τότε  θα πάρει φωτιά ο ντουνιάς , θα καεί το πελεκούδι και αυτό θα γίνει για να μην πάθουμε μεγάλη ζημία εμείς .

– επειδή θα προσβάλλουν την Ελλάδα τότε θα πέσει η Οργή πάνω τους και θα είναι πολλών μορφών, θα κτυπιούνται μεταξύ τους οι δυνατοί της γης  και μέσα θα τους κτυπούν οι δικοί τους γιατί θα πεινάνε και θα κρυώνουν. 

– σας το είπα και την προηγούμενη φορά , όχι τώρα πυρηνικά , αυτά θα πέσουν όταν θα έχουν φτάσει οι ισχυροί της γης στο αμήν και θα είναι εξουθενωμένοι από όλες τις πλευρές.

– πρέπει να προηγηθεί η  τρίτη άλωση της Πόλης (εννοεί αυτή υπό των Λατίνων , των Τούρκων και την νέα υπό των Ρώσων) 

– πρέπει να προηγηθεί ο αγριεμένος Ρώσος  να κατέβει στο Σουέζ και να τα κάνει όλα γήπεδο ( τάφος τους η Νεκρά θάλασσα, όπως έλεγε και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ) 

– πρέπει να προηγηθούν ” τέρατα και σημεία ” στην νέα Βαβυλώνα που τόσα έκανε και ταλαιπωρεί το πλάσμα του ΘΕΟΥ.

– ΜΕΤΑΝΟΙΑ – ΜΕΤΑΝΟΙΑ – ΜΕΤΑΝΟΙΑ 

-ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ 

-ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΒΑΤΑΡΙΚΟ ΠΟΥΛΙ 

-ΔΙΑΒΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ 

-ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.

σε ευχαριστούμε γέροντα την ευχή σας και να μας συμπαθάτε που σας “πιέσαμε ”  και το κάναμε αυτό γιατί τις τελευταίες ώρες  οι περισσότερες  ειδήσεις έχουν αυτοκαταστροφική δαιμονική χροιά και τρομοκρατούν.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/11/blog-post_40.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr