• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Δρ. Κ. Βαρδάκας : Γιατί ΚΥΡΙΕ ο Ταξιάρχης στέκεται στον ΒΥΘΟ του ΑΙΓΑΙΟΥ; Σας προστατεύει και από τα τουρκικά υποβρύχια.

3 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΒΑΡΔΑΚΑΣ
0
Δρ. Κ. Βαρδάκας : Γιατί ΚΥΡΙΕ ο Ταξιάρχης στέκεται στον ΒΥΘΟ του ΑΙΓΑΙΟΥ; Σας προστατεύει και από τα τουρκικά υποβρύχια.
0
SHARES
15
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Φώτο  από https://seleo.gr/koinwnia 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας δεν βγαίνει άκρη, ούτε μπορεί κάποιος  διεθνής αναλυτής να καταλήξει σε σοβαρά συμπεράσματα.

Αν όμως όλοι αυτοί οι διεθνείς  αναλυτές ψηλαφούσαν τα παράδοξα βιώματα της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ είτε θα τρελαινόταν περισσότερο ή θα αλλοιωνόταν θεραπευτικά για την προσωπική σωτηρία τους.

Αυτό το παράδοξο  έγινε σήμερα το πρωί που μας ενημέρωσαν:

« μια ταπεινή ψυχούλα έκανε προσευχή με μετάνοιες και γονυκλισίες , παρακαλώντας τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ τι θα γίνει στην πατρίδα μας με όλα αυτά τα δυσάρεστα που της συμβαίνουν σε σχέση με την επιθετικότητα της τουρκίας. Άλλωστε ο κοσμάκης δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ειδήσεις και τις εικόνες που βγαίνουν σε σχέση με την παραβατικότητα των τούρκων αυτές τις μέρες .

Και να σκεφτεί κανείς τι θα γίνει μετά όταν μπορεί να  αρχίσουν τα όργανα;

Έτσι η προσευχή αυτής της ψυχούλας στο μεσονύκτιο ανέβαινε πιο θερμή εις τον ΚΥΡΙΟ.

Παρακάλεσε εσωτερικά και ζήτησε να μάθει από τον ΚΥΡΙΟ τι γίνεται στα σύνορα μας και ειδικά στο ΑΙΓΑΙΟ.

Τότε, όπως ισχυρίστηκε η ίδια αρπάχτηκε και είδε τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ στον Βυθό της θάλασσας του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Και αναφώνησε γεμάτη έκπληξη

–         μα ΚΥΡΙΕ ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ μας προστατεύει στον Ελληνικό γαλάζιο Ουρανό μας, πως βρέθηκε εδώ;

Και η απάντηση ήρθε αμέσως από τον ΚΥΡΙΟ

–         δεν σας προστατεύει μόνο στον Ουρανό αλλά και στους πυθμένες της Θαλάσσης γιατί υπάρχει και ο  κίνδυνος από τα τουρκικά υποβρύχια»

Τα παραπάνω προσπαθήσαμε να σας τα μεταφέρουμε έτσι απλά προς ΔΟΞΑ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ και όποιος θέλει τα πιστεύει ή τα απορρίπτει.

Αλλά το ίδιο αυτό γεγονός μας πήγε κάποια χρόνια πίσω και το συνδέσαμε με δυο άλλα γεγονότα που μάθαμε και βιώσαμε στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ  της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.

ΠΡΩΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Κάποιοι Πατέρες ειδικά στις ΣΚΗΤΕΣ , στα ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ αλλά και στις σπηλιές – παλαίστρες πνευματικές που βρίσκονται εγγύς της Θαλάσσης, εκτός από τους συνηθισμένους χαρακτηριστικούς  σεισμούς που βιώνουν στον ΑΘΩΝΑ και  οι οποίοι προέρχονται από τον υποθαλάσσιο χώρο του, αισθάνονται κάποιες φορές  ανεπαίσθητες ταλαντώσεις με βοή που συνοδεύονται με υποθαλάσσιες κατακρημνίσεις ( χαρακτηριστικό βουητό) .

Το όλο αυτό γεγονός συμβαίνει, όπως μας ειπώθηκε τα τελευταία χρόνια και την εξήγηση του ειδικού αυτού φαινομένου τους την έδωσε η ΠΡΟΣΕΥΧΗ των αγίων πατέρων , ως κάτωθι.

« τουρκικά υποβρύχια ασκούνται επίτηδες με τορπίλες  στις μεγάλου βάθους   υποθαλάσσιες καταβόθρες του ΑΘΩΝΑ»

ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Μετά από ένα παρατεταμένο χιονιά επισκεφτήκαμε το παγωμένο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ . Στο ΚΑΘΟΛΙΚΟ μιας ΣΚΗΤΗΣ μέσα στο σκοτάδι των Ιερών Ακολουθιών διακρίναμε δυο ευθυτενείς φιγούρες λαικών που έκαναν στρωτές μετάνοιες συνεχόμενες σαν τους καλογήρους.

Μας έκανε  ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά στο ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ μας λύθηκαν οι απορίες, όταν ρωτήσαμε τα δυο αυτά παλληκάρια με τι ασχολούνται, λαμβάνοντας το θάρρος από τον αρχοντάρη.

Ήταν και οι δυο αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού μας που υπηρετούσαν στα Υποβρύχια μας .

Τους είπαμε και εμείς ότι την θητεία μας  ως έφεδροι την κάναμε σε προκεχωρημένη Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας μας και έτσι άνοιξε η συζήτηση για την ένταση που βιώνουν όλοι οι στρατεύσιμοι με τον τούρκο βάρβαρο δεκαετίες τώρα.

Φυσικά εμείς επικεντρωθήκαμε στα βιώματα που είχαμε με τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ στις πολεμικές μοίρες μας και η  έκπληξη μας ήταν μεγάλη , όταν και οι δυο αξιωματικοί των υποβρυχίων μας επεσήμαναν ότι και αυτοί επικαλούνται τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ στα βάθη του ΑΙΓΑΙΟΥ .

Αδελφοί δεν είναι εύκολο πράγμα να περιγράφεις τέτοια γεγονότα γιατί από την μια πλευρά διακατέχεσαι από Ιερό Δέος και από την άλλη αναρωτιέσαι ότι όλα αυτά τα χρόνια γίνεται ένας αμείλικτος πόλεμος με τους βαρβάρους και ο περισσότερος κόσμος βρίσκεται σε άγνοια γιατί έτσι το θέλησαν κάποιοι;

Ότι καταθέτουμε από γεγονότα που βιώσαμε ή μάθαμε  γίνεται για να ευχαριστήσουμε πρώτα – πρώτα την ΠΑΝΑΓΙΑ μας, την ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ του Ελληνικού Έθνους και να συμβάλλουμε στο ελάχιστο σε τούτες τις κρίσιμες ώρες στην ενδυνάμωση του καταπονημένου φρονήματος μας .

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΥΓ να μας  συμπαθείτε για τις ασυνταξίες και τα  λάθη του κειμένου διότι ότι μεταφέρουμε έρχονται από την καρδιά και όχι από την  κοσμική λογική .      

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;
Slider

Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;

by admin
4 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: ήρθε ο θερισμός – αν τόσοι επώνυμοι φεύγουν, τότε πόσοι ανώνυμοι αναχωρούν;

by admin
5 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (2/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (2/6/2026)

by admin
14 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (1/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (1/6/2026)

by admin
2 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Γιατί ο Μάικ Άνταμς λέει ότι οι ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας είναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ – Και ποιος είναι ο πραγματικός στόχος;

Γιατί ο Μάικ Άνταμς λέει ότι οι ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας είναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ – Και ποιος είναι ο πραγματικός στόχος;

23 ώρες ago
Καθηγητής Τζέφρι Σακς: Η Γερμανία οδηγεί την Ευρώπη προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Καθηγητής Τζέφρι Σακς: Η Γερμανία οδηγεί την Ευρώπη προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

1 ημέρα ago
Ακαδημαϊκός Παναγόπουλος: Γιατί η Ελλάδα δεν κατέρρευσε μόνο οικονομικά – Η βαθύτερη ασθένεια που κρύβουν

Ακαδημαϊκός Παναγόπουλος: Γιατί η Ελλάδα δεν κατέρρευσε μόνο οικονομικά – Η βαθύτερη ασθένεια που κρύβουν

2 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    29 shares
    Share 12 Tweet 7
  • NanoBots: ο Σκοπός των Αεροψεκασμών

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (2/6/2026)

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Θα έρθει και η δική σας ώρα….

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • 50 Μοναστήρια προς Βουλευτές της ΝΔ: «ΕΞΩ από τα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΣΟΙ ψηφισαν τον Σοδομονόμο».

    28 shares
    Share 11 Tweet 7

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr