ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δρ. Κ. Βαρδάκας : “μα ΚΥΡΙΕ ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ μας προστατεύει στον Ελληνικό γαλάζιο Ουρανό μας, πως βρέθηκε εδώ κάτω στον βυθό ;”

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 16 Δεκ 2022 - 5:50

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας δεν βγαίνει άκρη, ούτε μπορεί κάποιος  διεθνής αναλυτής να καταλήξει σε σοβαρά συμπεράσματα.

Αν όμως όλοι αυτοί οι διεθνείς  αναλυτές ψηλαφούσαν τα παράδοξα βιώματα της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ είτε θα ζαλιζόταν  περισσότερο ή θα αλλοιωνόταν θεραπευτικά για την προσωπική σωτηρία τους.

« μια ταπεινή ψυχούλα έκανε προσευχή με μετάνοιες και γονυκλισίες , παρακαλώντας τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ τι θα γίνει στην πατρίδα μας με όλα αυτά τα δυσάρεστα που της συμβαίνουν σε σχέση με την επιθετικότητα της τουρκίας.



Άλλωστε ο κοσμάκης δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ειδήσεις και τις εικόνες που βγαίνουν σε σχέση με την παραβατικότητα των τούρκων αυτές τις μέρες .

Και να σκεφτεί κανείς τι θα γίνει μετά όταν μπορεί να  αρχίσουν τα όργανα;

Έτσι η προσευχή αυτής της ψυχούλας στο μεσονύκτιο ανέβαινε πιο θερμή εις τον ΚΥΡΙΟ.

Παρακάλεσε εσωτερικά και ζήτησε να μάθει από τον ΚΥΡΙΟ τι γίνεται στα σύνορα μας και ειδικά στο ΑΙΓΑΙΟ.

Τότε, όπως ισχυρίστηκε η ίδια αρπάχτηκε και είδε τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ στον Βυθό της θάλασσας του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Και αναφώνησε γεμάτη έκπληξη

–         μα ΚΥΡΙΕ ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ μας προστατεύει στον Ελληνικό γαλάζιο Ουρανό μας, πως βρέθηκε εδώ;

Και η απάντηση ήρθε αμέσως από τον ΚΥΡΙΟ

–         δεν σας προστατεύει μόνο στον Ουρανό αλλά και στους πυθμένες της Θαλάσσης γιατί υπάρχει και ο  κίνδυνος από τα τουρκικά υποβρύχια»

Τα παραπάνω προσπαθήσαμε να σας τα μεταφέρουμε έτσι απλά προς ΔΟΞΑ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ και όποιος θέλει τα πιστεύει ή τα απορρίπτει.

Αλλά το ίδιο αυτό γεγονός μας πήγε κάποια χρόνια πίσω και το συνδέσαμε με δυο άλλα γεγονότα που μάθαμε και βιώσαμε στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ  της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.

ΠΡΩΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Κάποιοι Πατέρες ειδικά στις ΣΚΗΤΕΣ , στα ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ αλλά και στις σπηλιές – παλαίστρες πνευματικές που βρίσκονται εγγύς της Θαλάσσης, εκτός από τους συνηθισμένους χαρακτηριστικούς  σεισμούς που βιώνουν στον ΑΘΩΝΑ και  οι οποίοι προέρχονται από τον υποθαλάσσιο χώρο του, αισθάνονται κάποιες φορές  ανεπαίσθητες ταλαντώσεις με βοή που συνοδεύονται με υποθαλάσσιες κατακρημνίσεις ( χαρακτηριστικό βουητό) .

Το όλο αυτό γεγονός συμβαίνει, όπως μας ειπώθηκε τα τελευταία χρόνια και την εξήγηση του ειδικού αυτού φαινομένου τους την έδωσε η ΠΡΟΣΕΥΧΗ των αγίων πατέρων , ως κάτωθι.

« τουρκικά υποβρύχια ασκούνται επίτηδες με τορπίλες  στις μεγάλου βάθους   υποθαλάσσιες καταβόθρες του ΑΘΩΝΑ»

ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Μετά από ένα παρατεταμένο χιονιά επισκεφτήκαμε το παγωμένο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ . Στο ΚΑΘΟΛΙΚΟ μιας ΣΚΗΤΗΣ μέσα στο σκοτάδι των Ιερών Ακολουθιών διακρίναμε δυο ευθυτενείς φιγούρες λαικών που έκαναν στρωτές μετάνοιες συνεχόμενες σαν τους καλογήρους.

Μας έκανε  ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά στο ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ μας λύθηκαν οι απορίες, όταν ρωτήσαμε τα δυο αυτά παλληκάρια με τι ασχολούνται, λαμβάνοντας το θάρρος από τον αρχοντάρη.

Ήταν και οι δυο αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού μας που υπηρετούσαν στα Υποβρύχια μας .

Τους είπαμε και εμείς ότι την θητεία μας  ως έφεδροι την κάναμε σε προκεχωρημένη Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας μας και έτσι άνοιξε η συζήτηση για την ένταση που βιώνουν όλοι οι στρατεύσιμοι με τον τούρκο βάρβαρο δεκαετίες τώρα.

Φυσικά εμείς επικεντρωθήκαμε στα βιώματα που είχαμε με τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ στις πολεμικές μοίρες μας και η  έκπληξη μας ήταν μεγάλη , όταν και οι δυο αξιωματικοί των υποβρυχίων μας επεσήμαναν ότι και αυτοί επικαλούνται τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ στα βάθη του ΑΙΓΑΙΟΥ .

Αδελφοί δεν είναι εύκολο πράγμα να περιγράφεις τέτοια γεγονότα γιατί από την μια πλευρά διακατέχεσαι από Ιερό Δέος και από την άλλη αναρωτιέσαι ότι όλα αυτά τα χρόνια γίνεται ένας αμείλικτος πόλεμος με τους βαρβάρους και ο περισσότερος κόσμος βρίσκεται σε άγνοια γιατί έτσι το θέλησαν κάποιοι;

Ότι καταθέτουμε από γεγονότα που βιώσαμε ή μάθαμε  γίνεται για να ευχαριστήσουμε πρώτα – πρώτα την ΠΑΝΑΓΙΑ μας, την ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ του Ελληνικού Έθνους και να συμβάλλουμε στο ελάχιστο σε τούτες τις κρίσιμες ώρες στην ενδυνάμωση του καταπονημένου φρονήματος μας .

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr