ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δρ. Κ. Βαρδάκας : “μετά τον τεκτονικό σεισμό στην τουρκία έρχεται οικονομικός και πολεμικός σεισμός στον πλανήτη”

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 12 Φεβ 2023 - 6:59

ΦΩΤΟ Κοινές ασκήσεις μάχης στο πεδίο εκπαίδευσης Kapu Midija στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας (EPA)

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ θα γίνει πεδίον αντιπαράθεσης με κάθε οπλικό σύστημα νέας κοπής.

” Αμερικανοί και Γάλλοι στρατιώτες, που ανήκουν στην ομάδα μάχης του ΝΑΤΟ στη Ρουμανία, εξασκήθηκαν στη βολή πραγματικών πυρομαχικών από το κινητό σύστημα πυραύλων πολλαπλής εκτόξευσης Himars.” 

https://www.echedoros-a.gr/2023/02/himars.html#moreΗ ΡΩΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΟΡΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. 

Γνωρίζει ότι ανοίγουν νέα μέτωπα στην Μέση Ανατολή και στην Σινική θάλασσα.

Χρειάζεται να ελέγξει την Μαύρη θάλασσα και ετοιμάζεται για απόβαση στην Οδησσό.

Σήμερα με υποβρύχιο drone ανατίναξαν γέφυρα μεταξύ της Οδησσού και της Βεσσαραβίας (περιοχής που σχετίζεται με την Υπερδεινιστερία και την Μολδαβία) και έπεσε η κυβέρνηση της Μολδαβίας που ήταν φιλορουμανική .

 Άραγε θα προλάβει η Ρωσία να επιτεθεί   ή θα την προλάβουν άλλα γεγονότα αλλού ;

Πατάμε κόκκινες γραμμές γιατί η αποσταθεροποίηση της τουρκίας και η  βεβαία πλέον μετάθεση – ταύτιση της με τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ ( έχει απόλυτη ανάγκη την οικονομική βοήθεια της Δύσης για την ανοικοδόμηση των πληγέντων περιοχών ) δημιουργεί κενά στις στρατηγικές επιλογές της Ρωσίας στο νότιο υπογάστριο της και σε σχέση με τα ΣΤΕΝΑ και την διευκόλυνση της ναυσιπλοΐας του πολεμικού ναυτικού της.

Αυτή την φορά ο Ερντογάν ή οι διάδοχοι του επιλέγουν την Δύση και αυτό λόγω άμεσων αναγκών για  να κατασιγάσουν την κοινωνική οργή που ώρα με την ώρα φουντώνει, αλλά μάλλον δεν θα καταφέρουν τίποτε γιατί τα γεγονότα θα είναι πάντα συγκρουσιακά μέσα και έξω.

Όλα αυτά ακουμπούν και εμάς, φυσικά και άλλους.

Ότι γνωρίσαμε περί οικονομικών κυρώσεων , ενεργειακής και επισιτιστικής κρίσης θα μοιάζουν με έκθεση ιδεών σε σχέση με την νέα πραγματικότητα.

Οι Δυτικοί στέλνουν κομβόι όπλων και αρμάτων μάχης στην Ουκρανία και οι Ρώσοι ετοιμάζουν σημειολογικές εκπλήξεις στην επέτειο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την εισβολή στην Ουκρανία.

Αλλά αυτή την φορά η  υπερφίαλη τουρκία δεν μπορεί να επηρεάσει αυτές τις εξελίξεις απλώς θα  πει YES man και όλα θα χορεύουν σε πολεμικούς ρυθμούς.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr