ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δρ. Κ. Βαρδάκας : τρομοκρατική ενέργεια στον Τάφο της Παναγίας στην Γεσθημανή την ώρα της Θείας Λειτουργίας, επιτέθηκαν στον Αρχιερέα.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 22 Μαρ 2023 - 18:24
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ακραία επίθεση από φανατικό άντρα, που κρατώντας αιχμηρά αντικείμενα εισέβαλε στο Ιερό Προσκύνημα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στη Γεθσημανή, όπου βρίσκεται ο τάφος της Παναγίας, την ώρα της Θείας Λειτουργίας, την Κυριακή 19.03.23, παρουσία του καθηγουμένου του Προσκυνήματος, Μητροπολίτη Ελενουπόλεως κ. Ιωακείμ.

Πήγε να μαχαιρώσει τον Αρχιερέα

 

Που φτάσαμε αδελφοί;

Σημεία των καιρών και των αγίων ημερών για αυτό κάποιοι δαιμονιζονται γιατί δεν μπορούν το ΦΩΣ που ετοιμάζεται να εισέλθει στα σκοτάδια μας.

Φανατικός έτσι τον λένε τώρα, εισήλθε στο Κενοτάφιο της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Πανίερο Ναό της Κοιμήσεως στην Γεσθημανή, κρατώντας αιχμηρά αντικείμενα προφανώς μαχαίρια και κραδαίνοντας τα απείλησε τον Αρχιερέα της Ελενεουπολεως που τελούσε την Θεία Λειτουργία.

Ο φανατικός αυτός μάλλον ήθελε να μιμηθεί τον Εβραίο εκείνο που την στιγμή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου έσπρωξε το νεκροκρέβατο ΤΗΣ για να το ρίξει γιατί δεν άντεχε να βλέπει την τιμή που απέδιδαν οι Απόστολοι και οι πιστοί των Ιεροσολύμων προς το Παναγνο Πρόσωπο ΤΗΣ

Όμως την συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι .μας , όταν ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ του απέκοψε τα μιαρα χέρια του και ακολούθως ο Απόστολος Πέτρος βλέποντας το σοκ που υπέστη ορμώμενος από αγάπη και παρακαλώντας την Παναγία με Θαύμα του τα συγκολλησε.

Ειναι γεγονός ότι το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ των Ιεροσολύμων διέρχεται δια πυρός και σιδήρου και μάλιστα αυτή την Εκκλησιαστική Σταυροαναστασιμη περίοδο, αλλά και γεωπολιτικά κρίσιμη περίοδο μας που ξεσηκώθηκαν οι αντιχριστες δυνάμεις και θέλουν να σταυρώσουν τον Χριστιανισμό σε όλο τον Πλανήτη.

Ξεκινούν απο την Παναγία μας, αλλά δεν γνωρίζουν την συνέχεια.

ΥΠΟΜΟΝΗ εις τας θλίψεις

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/03/blog-post_98.html

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr