• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Δρ. Κ. Βαρδάκας : TI ZOYME; όλα μας τα είπαν οι άγιοι με το “ν” και με το “σ” . ( τώρα βλέπουμε και τις λεπτομέρειες)

5 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΒΑΡΔΑΚΑΣ
0
Δρ. Κ. Βαρδάκας : TI ZOYME; όλα μας τα είπαν οι άγιοι με το “ν” και με το “σ” . ( τώρα βλέπουμε και τις λεπτομέρειες)
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Φώτο ( όλα όσα διαβάσετε παρακάτω στην επίκαιρη γεωπολιτική ανάλυση μας οδηγούν εκεί, έξω από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και μακάρι να βρεθούμε όλοι μας και όχι το 1/4)

ΡΩΣΙΑ – ΕΕ- ΗΠΑ  δεν θα δούνε  Επανεκκίνηση αλλά ΦΩΤΙΑ σε όλα τα μέτωπα;

Οι Ρώσοι μένουν με τους σωλήνες των αγωγών  « στο χέρι»  και ετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα.

Μπορεί να λένε ότι η τρίτη δόση του εμβολίου διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα της ανοσίας απέναντι στον κορονοιό, αλλά οι σημερινές εξελίξεις στην γεωπολιτική σκακιέρα δεν διασφαλίζουν το ειρηνικό του βίου στην Ευρώπη και γενικότερα στον πλανήτη.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Κάπου στις 20 Οκτωβρίου του 2021 διαβάσαμε ότι η συμπρόεδρος των πρασίνων στην Γερμανία Αναλένα Μπέρμποκ, ζήτησε να μην τεθεί σε λειτουργία ο αγωγός αερίου Nord Stream 2 εφόσον τον διαχειρίζεται η Gazprom ( βλ. https://www.kathimerini.gr/world/561549520/ochi-apo-mpermpok-sti-leitoyrgia-toy-nord-stream-2/)

Δηλ. είπε ΟΧΙ στην Ρωσία και την ενεργειακή εξάρτηση της  Γερμανίας από αυτήν, ουσιαστικά ευθυγραμμιζόμενη με τις κυρώσεις των ΗΠΑ πάνω σε αυτό το μείζον θέμα.

Σήμερα 24 Νοεμβρίου 2021 η Αναλένα Μπέρμποκ χρίστηκε υπουργός εξωτερικών στην νέα γερμανική κυβέρνηση συνασπισμού με ότι συνεπάγεται αυτό στις σχέσεις της Γερμανίας με την Ρωσία του Πούτιν που από ότι φαίνεται η  Γερμανία στην μεταμέρκελ εποχή απογαλακτίζεται από τις στενές ρωσογερμανικές σχέσεις των προηγούμενων ετών.

Εδώ πρέπει να πούμε ότι οι πράσινοι σε αντίθεση με τη Μέρκελ– δεν επιθυμούν τη συνέχιση της στενής συνεργασίας μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας. Δεν εμπιστεύονται την Άγκυρα και τον Ερντογάν, τον οποίο έχουν κατηγορήσει ότι εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό. «Παραβιάζονται ανθρώπινα δικαιώματα και χάνονται ζωές».

Με λίγα λόγια η τοποθέτηση της  Αναλένας Μπέρμποκ  στο γερμανικό ΥΠΕΞ πρέπει να προβλημάτισε ή να πίκρανε πάρα πολύ τους Ρώσους.

Και πώς να μην τους παραπίκρανε, όταν βλέπουν το φαραωνικό και πολυέξοδο έργο του υποθαλάσσιου αγωγού Nord Stream 2 που παρακάμπτει μέσω Βαλτικής την Ουκρανία και τα εσωτερικά  προβλήματα της σήμερα να  βρίσκεται στον αέρα και με μια άσχημη συγκυρία να έχει ήδη ολοκληρωθεί το έργο αυτό και να κόστισε πολλά.

Όλα αυτά δείχνουν ότι η Γερμανία αλλάζει την κουλτούρα της ενεργειακής της πολιτικής και ψάχνει αλλού, σε αντίθεση με την Μέρκελ που είχε καλή χημεία με τον Πούτιν και ζέσταινε τους Γερμανικούς χειμώνες με ρωσικό φυσικό αέριο.

Ας αφήσουμε τους Γερμανούς και ας πάμε στους πικραμένους Ρώσους που αλλιώς υπολόγιζαν και αλλιώς τους ήρθαν τα πράγματα.

Κάπως έτσι ενεργεί ο πνευματικός νόμος και εξηγούμαστε … γιατί εδώ τα λέμε όλα, καθότι τα παρακολουθούμε από χρόνια και  τι παιχνίδια παίχτηκαν εις βάρος της Ελλάδος.

Όταν το 2016 ο Πούτιν άνοιξε τις αγκάλες του στον Ερντογάν και ξεκίνησαν τις μπίζνες με σκοπό η τουρκία να γίνει διαμετακομιστικό κέντρο του ρωσικού φυσικού αερίου κυρίως στην Νότια και Κεντρική Ευρώπη με την κατασκευή του Turkish stream μέσω της Μαύρης θάλασσας ( είδαμε τα εγκαίνια του αγωγού αυτού και τις δηλώσεις των παραπάνω όταν έφτασε αυτός στην Κωνσταντινούπολη) και παράλληλα είδαμε τον τούρκο να αγοράζει από τους Ρώσους και να ενεργοποιεί τους S- 400 ( φυσικά εναντίον της Ελλάδος) , τότε είπαμε τι γίνεται τώρα;

Και από τότε έγιναν διάφορα , όπως ότι ο Turkish stream έφτασε μέχρι την ΠΟΛΗ και πάγωσε εκεί, καθότι δεν επεκτάθηκε προς την Ευρώπη γιατί οι ΗΠΑ έβαζαν κυρώσεις.

Έτσι έχανε ο τούρκος τέλη διέλευσης και φυσικά ο Ρώσος τα περισσότερα.

Όμως η κατραπακιά ήρθε σήμερα με τον Nord Stream 2  που πάνω σε αυτόν επένδυσαν πάρα πολλά οι Ρώσοι και σήμερα βρίσκεται στον αέρα αν και ολοκληρώθηκε ως έργο.

Ρωσικά ΜΜΕ έχουν γράψει κατά επανάληψη ότι  με τον  Nord Stream 2  και τον   Turkish stream αντίστοιχο αγωγό μεταφοράς ενέργειας προς την Ευρώπη οι Ρώσοι διασφάλιζαν τα κοινωνικά και συνταξιοδοτικά προγράμματα τους.

Όλα δείχνουν ότι εν μέσω πανδημίας γίνεται παράλληλα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι ΗΠΑ – ΕΕ- ΡΩΣΙΑΣ που σήμερα κορυφώνεται και φτάνει σε αδιέξοδα.

Πότε η πλεονεξία και η αδικία δεν έφερε κέρδη.

Όταν την Ελλάδα μας με τα πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα την έβαλαν στα μνημόνια , με τον τρόπο που την έβαλαν, οι μεγάλοι σφύριζαν αδιάφορα ( μεταξύ αυτών και οι ομόδοξοι ρώσοι που έκαναν μπίζνες με την Μέρκελ και τον Ερντογάν).

Πόσες φορές αναθυμούμαστε τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ που έλεγε ότι μπορεί οι άνθρωποι να έχουν σχέδια αλλά τελικά γίνεται το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.

Αυτό γίνεται τώρα…

« μια φορά με την πένα και 99 φορές με τον Πόλεμο» ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός – αυτά κάνει η πλεονεξία , η αδικία και η σκληροκαρδία.

Η Ελλάδα σε όλα αυτά που θα συμβούν έχει ένα πνευματικό πλεονέκτημα , είναι πολυαδικημένη και την έχει ο ΧΡΙΣΤΟΣ από κοντά γιατί ήταν ο πρώτος που αδικήθηκε και σταυρώθηκε για να σώσει τους πονεμένους και αδικημένους.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Κυανούς Ουρανός: Πολιτικοί ή πωλητικοί (γιατί ξεπουλούν τα πάντα);;;
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Κυανούς Ουρανός: Πολιτικοί ή πωλητικοί (γιατί ξεπουλούν τα πάντα);;;

by admin
21 λεπτά ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (16/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (16/6/2026)

by admin
2 ώρες ago
Ταχτσόγλου Καλλιόπη: Ποῦ εἶσαι Μπουτάρη νὰ εὐφρανθῇς !
Slider

Ταχτσόγλου Καλλιόπη: Ποῦ εἶσαι Μπουτάρη νὰ εὐφρανθῇς !

by admin
3 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;

by admin
17 ώρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr