ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΡ.Κ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ για την Βόρειο Ήπειρο και για εμάς. Η σφραγίδα της αλλαγής των συνόρων στα Βαλκάνια θα γράφει ISIS.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 16 Φεβ 2019 - 10:19

Τους έδωσαν όνομα , τους έβαλαν στο ΝΑΤΟ, αλλά αυτόν τον θανάσιμο κίνδυνο που έρχεται από το σφαγείο της αιματοποτισμένης  Συρίας άραγε μπορούν να τον αποφύγουν; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Να πάμε στις πληροφορίες. 

Κυρίως στην τρομοκρατική οργάνωση της ISIS εντάσσονται άτομα αλβανικής καταγωγής . 

Άραγε πως τα γνώριζε αυτά ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, όταν έλεγε ότι ο κίνδυνος έρχεται από την Αλβανία; 

Και όμως τα γνώριζε διότι τον πληροφορούσε το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ και σήμερα η επικαιρότητα επιβεβαιώνει αυτά που έρχονται με φοβερή ταχύτητα.   

«Το 2016 οι αρχές στην πρωτεύουσα των Σκοπίων υπολόγιζε ότι 150 πολίτες της χώρας είχαν ενταχθεί στις τάξεις των ισλαμιστών για να πολεμήσουν στο Ιράκ και τη Συρία. Οι περισσότεροι προέρχονταν από την αλβανική μειονότητα. 

Μετά από “ανταλλαγή πληροφοριών” με τους “εταίρους” των Σκοπίων σχετικά με τα “ενδεχόμενα σχέδια και τις προθέσεις διάπραξης μιας τρομοκρατικής ενέργειας στο έδαφος”, το υπουργείο Εσωτερικών ξεκίνησε μια έρευνα για να ταυτοποιήσεις τους οργανωτές και τους πιθανούς δράστες, αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε πολλές τοποθεσίες και κατασχέθηκαν “αντικείμενα” και “μηχανήματα” που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη διάπραξη μιας επίθεσης. 

Εκτιμάται ότι περίπου 1.000 πολίτες χωρών των δυτικών Βαλκανίων  είχαν ενταχθεί κάποια στιγμή στο Ισλαμικό Κράτος. Τον Μάιο του 2018 δικαστήριο του Κοσόβου καταδίκασε οκτώ ισλαμιστές σε ποινές κάθειρξης έως και 10 ετών με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν να διαπράξουν επίθεση εναντίον μιας ισραηλινής ποδοσφαιρικής ομάδας και των φιλάθλων της πριν από έναν αγώνα στην Αλβανία.»  https://www.iefimerida.gr/news/479304/apokalypsi-o-isis-shediaze-tromokratiko-htypima-sti-voreia-makedonia 

Οι πληροφορίες όμως δινόταν από τον Ιούνιο του 2018 και ήταν καταιγιστικές για αυτό που ετοιμάζεται. 

Γράφαμε τότε « Αν τυχόν εγκαταστήσουν τζιχαντιστές κοντά στα Ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου , θα γίνει το κάτσε – έλα να δεις .»  

Δεν πάμε καθόλου καλά. Πάνε  ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ για να «ξεκουραστούν» στην Αλβανία. 

Αυτοί που λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις επιθυμούν να τινάξουν στον αέρα τα ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ μαζί με το Αιγαίο και την Αν. Λεκάνη της Μεσογείου. 

Το μυαλό τους είναι καθαρά ανθρωποκτόνο 

Η ΕΛΛΑΔΑ βρίσκεται σε δαιμονική μέγγενη  

« Ό Έντι Ράμα έτοιμος να δεχθεί το αίτημα των ΗΠΑ για προστασία των μαχητών του ISIS»  

Το εν λόγω δημοσίευμα διαψεύστηκε αλλά σαν φήμη ή πληροφορία που ανησυχεί διαδόθηκε και οι εξελίξεις το ενισχύουν.  

« Η Αλβανία θα καταστεί κέντρο συντονισμού για τους μαχητές που επιστρέφουν από το ‘Ισλαμικό κράτος’ στα Βαλκάνια, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα στο συνέδριο εναντίον του βίαιου εξτρεμισμού, που έλαβε χώρα στα Τίρανα αυτήν την εβδομάδα, γράφει ο διευθυντής Συμβούλων Στρατηγικής της Μέσης Ανατολής Μασούντ Κονταμπαντέ. 

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα δεν έδωσε στη δημοσιότητα πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το σχέδιο ή τους όρους που αποτέλεσαν αντικείμενο διαπραγμάτευσης. 

Αυτή η ασάφεια δημιούργησε μια κριτική για το γεγονός ότι ο Ράμα δεν ενημέρωσε το Κοινοβούλιο για αυτό το ζήτημα που έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα του, αλλά  και ότι ο ίδιος δεν είναι απολύτως σαφής. 

Η Αλβανία έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για να στεγάσει ανεπιθύμητους. 

Το 2005, οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν πέντε κρατούμενους από τον Κόλπο του Γκουαντάναμο. 

Μεταξύ 2013 και 2016, η Ουάσιγκτον  έφερε 2.901 εκτοπισμένους εξτρεμιστές Μουτζαχεντίν Χαλκ (MEK) από το Ιράκ στην Αλβανία, η οποία προσπαθούσε να τους εκδιώξει από το 2003. 

Τώρα, η διοίκηση Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει ότι η Αλβανία θα φιλοξενήσει μαχητές του ‘Ισλαμικού κράτους’ (ISIS, IS) που κατάγονται από την περιοχή των Βαλκανίων. 

Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Μπαρδύλ Κολτσάκου, επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών και Ασφάλειας στην Αλβανία «έχουμε τη σωστή εμπειρία να συμβάλλουμε στη μελέτη και την αντιμετώπιση του φαινομένου των ξένων μαχητών».  

« Ταυτόχρονα, φήμες διαδόθηκαν ότι οι χήρες και τα ορφανά των δολοφονηθέντων ισλαμιστών του ISISθα μεταφερθούν σύντομα σε εγκαταλελειμμένα κτήρια των ΜΕΚ στην αλβανική πρωτεύουσα, Τίρανα. 

Τέτοιες φήμες ρίχτηκαν εκείνη την εποχή. Τώρα φαίνεται ότι η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη. Οι σημερινοί μαχητές του ‘Ισλαμικού κράτους’ θα σταλούν στην Αλβανία. 

Ωστόσο, είναι πιθανόν οι ισλαμιστές του ISIS να ακολουθήσουν μια πορεία παρόμοια με τους Μουτζαχεντίν στην Αλβανία.» (Στοιχεία από το αλβανικόΒold Νews) 

The Hellenic Information Team http://www.echedoros-a.gr/ 

http://www.echedoros-a.gr/ Ιούνιος 11, 2018. 00:08

Φώτο από https://www.echedoros-a.gr/ 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ 

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μας προειδοποίησε και για αυτό: 

Ο μεγάλος κίνδυνος είναι από ΑΛΒΑΝΙΑ 

«Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή».   

«Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω».   

«Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε. (Υποστράτηγος ε.α., Τσιαλίκης Χρήστος, Θεολόγος, Κομοτηνή, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β’, σελ 373)   

Όμως η πληροφόρηση γίνεται και πιο ανησυχητική  « Η Αλβανία περιμένει το ‘οκ’ των Σκοπίων για δημιουργία μεγάλων προσφυγικών στρατοπέδων»  

« Η Αλβανία είναι έτοιμη να υποστηρίξει την πρωτοβουλία της Αυστρίας και της Δανίας για τη δημιουργία μεγάλων προσφυγικών στρατοπέδων, αλλά αυτό πρέπει πρώτα να το συζητήσει με τις γειτονικές χώρες, κυρίως με τα Σκόπια. 

«Η Αλβανία είναι έτοιμη να χτίσει μεγάλα στρατόπεδα για τους μετανάστες που δεν θα εισέλθουν στην ΕΕ και δεν μπορούν  να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους», ανέφερε η υφυπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας, Ρομίνα Κούκο, απαντώντας στην ιδέα της Αυστρίας και της Δανίας για κέντρα ασύλου εκτός της ΕΕ.» Ιούνιος 9, 2018. 20:29(Στοιχεία από alfa.mk) 

The Hellenic Information Teamhttp://www.echedoros-a.gr/ http://www.echedoros-a.gr/ 

«Μετράμε μέρες; το Σκοπιανό ανοίγει το Βορειοηπειρωτικό, το ΑΙΓΑΙΟ… Επιβεβαιώνεται ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μαζί με αλλαγές συνόρων…»  

http://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%ac%ce%bc%ce%b5%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%82%cf%84%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%8c-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b2/ 

Δεν είχαμε  όλες τις παραπάνω πληροφορίες. 

ΤΩΡΑ τα πράγματα γίνονται δραματικότερα γιατί αν τους αιμοσταγείς τρομοκράτες του ISIS τους εγκαταστήσουν στην ευρύτερη περιοχή της ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ο  απανταχού Ελληνισμός πρέπει να κτυπήσει συναγερμό. 

Τα είπε βρε παιδία ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ή δεν τα είπε; 

Εμείς τα λέμε χρόνια  και άλλοι χαμογελούν και τυρβάζουν στα πολύχρωμα  πανηγυράκια  

«μαζί με την διάλυση των Σκοπίων θα ανοίξει και το Βορειοηπειρωτικό»  σήμερα ομιλούν για τρομοκρατικά κτυπήματα στην χώρα αυτή ως ανωτέρω 

«οι Έλληνες πρέπει να είναι προσεκτικοί και ενωμένοι όταν θα αρχίσει η νέα μοιρασιά.. γιατί παιδάκι μου » , όπως του είπε « θα καραδοκεί και ο τούρκος να πάρει και αυτός» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 

 Αρθρογραφία μας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017  με τον τίτλο  «Τα μάτια σας δεκατέσσερα δόθηκε το σύνθημα να αλλάξουν τα σύνορα στα Βαλκάνια»  Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Αν τυχόν εγκατασταθούν τρομοκράτες ISIS κοντά στα Ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου, τότε θα λειτουργήσουν πνευματικοί νόμοι γιατί το μυαλό του ΕΛΛΗΝΑ είναι ήδη ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ μετά την δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα. 

« Μὴ φοβάστε. Λειτουργοῦν καὶ οἱ πνευματικοὶ νόμοι. Πόνος εἶναι αὐτός. Μιὰ οἰκογένεια εἴμαστε καὶ μᾶς χώρισαν. Σὰν νὰ λένε, αὐτὰ τὰ παιδιὰ νὰ πᾶνε χώρια ἀπὸ τοὺς ὑπόλοιπους. Πονάει αὐτό! Τόσες φορὲς τὴν ἐλευθερώσαμε τὴ Βόρεια Ἤπειρο, τόσα αἵματα, τόσα κρυοπαγήματα! Δὲ θὰ πᾶν χαμένα ὅλα αὐτά». (Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ, «Ὁ πατήρ Παΐσιος μοῦ εἶπε», ἔκδοση 18η, σελ. 76)    

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ  

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ  βρίσκεται σε τρομακτικό κίνδυνο 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr