ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΣΑ: Ζήτησε στοιχεία από την Εισαγγελία για τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. - 23 Νοέ 2021 - 6:36

Με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη για το αδίκημα της «διασποράς ψευδών ειδήσεων» μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση, ο πρόεδρος των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Χαράλαμπος Αναλυτής σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι ζήτησε από την Εισαγγελία να διαβιβαστούν στοιχεία και έγγραφα, που αφορούν ποινικές διώξεις κατά δικηγόρων για τις περαιτέρω ενέργειές του.

Ο δικηγόρος έχει εκφράσει επανειλημμένως τον προβληματισμό του τόσο για τα εμβόλια όσο και για τη  διασωλήνωση τον ασθενών.

Μετά την άσκηση της δίωξης η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Εφετών προκειμένου ο κατηγορούμενος δικηγόρος να δικαστεί από Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων λόγω της ειδικής δωσιδικίας που έχουν οι δικηγόροι.

Είχε προηγηθεί η διενέργεια κατεπείγουσας εισαγγελικής έρευνας, η οποία ξεκίνησε με αφορμή ηλεκτρονικά αρχεία που διαβίβασε στην εισαγγελία Πρωτοδικών η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στα αρχεία αυτά ο δικηγόρος εμφανίζεται να αναπτύσσει τις απόψεις του.

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr