ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΤ του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος΄΄ΝΙΚΗ΄΄για την ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 1 Φεβ 2023 - 6:38

Δελτίο Τύπου

Θεσσαλονίκη, 30 Ιανουαρίου  2023

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στον Βόλο, το 1ο Πανελλαδικό  συνέδριο γραμματειών των Τοπικών Κοινοτήτων του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ.

Η αθρόα συμμετοχή των γραμματειών απ’ όλη την ελληνική επικράτεια, έδειξε τον ενθουσιασμό των μελών, την διάθεσή τους και την πίστη στον σκοπό του Κινήματος.

Στις εισηγήσεις των στελεχών της ΝΙΚΗΣ, εκτός των θεμάτων που αναπτύχθηκαν, τονίστηκε το ενωτικό και θυσιαστικό πνεύμα που διακατέχει τα μέλη της.

Πριν από τις εισηγήσεις, ο πρόεδρος του Κινήματος, Δ. Νατσιός, ανακοίνωσε επίσημα την κάθοδο της ΝΙΚΗΣ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, η οποία προήλθε μετά από μια περίοδο ανάπτυξης και πυρετώδους προετοιμασίας. Παράλληλα ανακοίνωσε και τα πρώτα ονόματα υποψηφίων, τα οποία επικυρώθηκαν από την ολομέλεια των γραμματειών.

Στην ομιλία του ο κ. Νατσιός ανέφερε ότι η ΝΙΚΗ επιλέγει ως υποψηφίους, ανθρώπους που ζουν έμπρακτα τις αξίες της και γι’ αυτό αποτελεί τιμή η συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια του Κινήματος. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι υποψήφιοι, όπως και όλα τα στελέχη μας, γνωρίζουν ότι δεν μοιράζουμε έδρες αλλά ακάνθινα στεφάνια αγώνα και προσφοράς. Οι υποψήφιοι που ανακοινώνουμε σήμερα καθώς και αυτοί που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, διακρίνονται για την ειλικρίνεια, την σοβαρότητα, την

ομοψυχία, το πνεύμα συνεργασίας και πέρασαν από συγκεκριμένη διαδικασία επιλογής από τα όργανα του Κινήματος. Αποτελούν εκλεκτά μέλη στις τοπικές τους κοινωνίες και ως εκ τούτου, κοσμούν τα ψηφοδέλτιά μας».

Παρουσιάζουμε τους πρώτους  12  υποψήφιους του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ:

 

Η ΝΙΚΗ, επέλεξε να ανακοινώσει επίσημα την κάθοδό της στις εκλογές και τους πρώτους υποψηφίους της, την ημέρα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, αφενός για να τονίσει τη σημασία που δίνει το Κίνημα στην Παιδεία, κάτι που πιστοποιείται και από το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Κινήματος είναι μάχιμος δάσκαλος, αφετέρου για να καταδείξει την κατάντια της ελληνικής Πολιτείας που κατήργησε την επίσημη σχολική αργία της σημερινής ημέρας.

Το κακό θριαμβεύει μόνον όσο το καλό μένει άπραγο.

Στο προσκλητήρι των καιρών φωνάζουμε παρών!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλόν αγώνα σε όλους τους υποψηφίους μας.

Γραφείο Τύπου

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ»

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Press@NIKH.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr