ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δ.Γάκης: «Οι εμβολιασμοί κατά Covid-19 προκάλεσαν 300 εκατ. αναπηρίες»!

ΥΓΕΙΑ. - 15 Φεβ 2023 - 12:30

«Κάποιες παρτίδες προκάλεσαν παρενέργειες σε ποσοστό της τάξεως του 15%»

O γνωστός γενικός χειρουργός Δ.Γάκης με ανάρτησή του αποκάλυψε ότι οι επιπλοκές από τα εμβόλια κατά της Covid-19 σε κάποιες παρτίδες μπορεί να φτάσουν το 7-15% του συνόλου των εμβολιασμών ενώ προκάλεσαν 300 εκατ. αναπηρίες παγκοσμίως!

Σε κάποιες άλλες παρτίδες, οι παρενέργειες μπορεί να είναι ελάχιστες (αυτό σημαίνει πως έχει διαφορετική σύσταση η κάθε παρτίδα προφανώς για στατιστικές μελέτες καθώς πρόκειται για πειραματικό σκεύασμα).

Μάλιστα ανάρτησε σχετικό βίντεο με τον ειδικό στην εκτίμηση κινδύνου Dr David Μartin ο οποίος λέει χαρακτηριστικά ότι σε σύνολο 3 δισ. εμβολιασμών προέκυψαν 300 εκατομμύρια αναπηρίες!

Πρόκειται για ένα τρομακτικό νούμερο.

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr