ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Είμαστε η τελευταία γενιά ανθρώπων; Η μεγάλη εξαπάτηση έρχεται.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 19 Σεπ 2018 - 14:15
Loading...
Κάποιος με ρώτησε πρόσφατα τις ακόλουθες ερωτήσεις: Ποιες από τις ακόλουθες απειλές είναι οι πιο απειλητικές για την ανθρωπότητα; Απειλείται μια πανδημία, ένας πυρηνικός πόλεμος, ένας εμφύλιος πόλεμος που συνοδεύεται από γενοκτονία και επίθεση EMP …; Ποια είναι;

Από το χάος έρχεται η τάξη.

Όσον αφορά τα προηγούμενα ερωτήματα, απάντησα ότι όλες αυτές οι απειλές έρχονται, στην

πραγματικότητα, οι περισσότερες απειλές βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Παίρνει δύναμη, σημαντική και επίμονη δύναμη, για να καταργήσει την ανθρωπότητα, για να δημιουργήσει το χάος που απαιτείται για να φτάσει στη νέα τάξη … Το Τάγμα του Νέου Κόσμου (Σατανά). Οι υπέρμαχοι της νέας παγκόσμιας τάξης θα είναι οι προμηθευτές του μετανθρωπισμού.
Έχω ξοδέψει τα περισσότερα, αλλά σίγουρα όχι όλα, της δημοσιογραφικής μου καριέρας, εντοπίζοντας τις φυσικές απειλές για τη συλλογική μας ευημερία και την τελική ύπαρξή μας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να παραμείνετε επίγνωση του γεγονότος ότι η τελική μάχη θα είναι πράγματι πνευματική.

Μαθήματα και Ponderings από το Branson.

Αναφορικά με τα μηνύματα της διάσκεψης Legends στο Branson, MO, είναι σαφές ότι μια μεγάλη εξαπάτηση είναι έτοιμη να εξαπολυθεί στη Γη και η ανθρωπότητα θα μετατραπεί σε ένα υβριδικό όνιο στο οποίο η ανθρωπότητα μας και η μεγάλη ελπίδα του Σατανά, ψυχές, χάνονται για πάντα. Αυτή είναι η προσπάθεια του Σατανά να κατακτήσει τη δημιουργία του Θεού, την ανθρωπότητα, η οποία έγινε στην εικόνα του Θεού.
Η ανθρωπότητα πρόκειται να πωληθεί με την έννοια ότι η «νέα τεχνολογία» (που είναι στην πραγματικότητα τα μελλοντικά εργαλεία της υποδούλωσής μας), θα κάνει τη ζωή βολική και πιο ευχάριστη. Η νέα τεχνολογία (π.χ. έξυπνα τηλέφωνα, δραματικά εμφυτεύματα που βασίζονται στον εγκέφαλο, τα οποία θα θεραπεύσουν ασθένειες όπως ο καρκίνος), θα αποτελέσουν τη γοητεία μιας καλύτερης ζωής. Τι θα μπορούσε να είναι λάθος με την υιοθέτηση καλύτερης υγείας μέσω της τεχνολογίας; Αλλά αυτή θα είναι μια ολισθηρή πλαγιά, η οποία χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι αν η ανθρωπότητα δεν αλλάξει κατεύθυνση, εμείς, εσείς και εγώ, θα είμαστε η τελευταία γενιά ανθρώπων στον πλανήτη.

Οι «κακοί» έχουν ένα σχέδιο αν ο άνθρωπος επιλέγει τον Θεό για την ενδεχόμενη εξολόθρευση.

Τα νέα «παιχνίδια» είναι ιδιαίτερα εθιστικά και παρέχουν άμεση ικανοποίηση. Ωστόσο, αν προκύψει η συλλογική συνειδητοποίηση του ανθρώπου και η ανάγκη αυτοσυντήρησης, μπορεί ο άνθρωπος να αποσυρθεί από το χείλος της τελικής μας υποδούλωσης και καταστροφής;
Οι οπαδοί του Σατανά έχουν ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, ονομάζεται Λειτουργία Blue Beam.
Η νέα τεχνολογία εισάγει στην πραγματικότητα μια νέα εποχή μοναδικότητας, στην οποία η διάρκεια ζωής του ανθρώπου επεκτείνεται σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς δεν θα είναι γύρω για να απολαύσουν τα οφέλη. Πολλοί από εμάς στην Independent Media λέμε για κάποιο χρονικό διάστημα ότι έρχεται μια «εισβολή» ψεύτικου εξωγήινου. Αυτή η αποκαλούμενη εισβολή έχει σχεδιαστεί για να αποκαλυφθεί μέσω ολογραφικής απεικόνισης που θα καταστήσει εμφανές ότι η εισβολή βρίσκεται σε εξέλιξη. Στην πραγματικότητα, οι εισβολείς είναι στην πραγματικότητα στρατιώτες, στο στρατό του Σατανά. Με τη σχεδίαση, η εισβολή θα αποβληθεί, αλλά ο «σωτήρας» δεν θα είναι ο Ιησούς ή το Άγιο Πνεύμα, θα είναι μια νέα λατρεία, μια ψεύτικη θρησκεία, βασισμένη στο AI. Για να αποφευχθούν οι περαιτέρω εισβολές, η ανθρωπότητα θα πωληθεί για την ανάγκη να ενισχυθεί και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την αποδοχή ενός τσιπ, ενός εμφυτεύματος, το οποίο θα μεταβάλλει μόνιμα το DNA και τη συμπεριφορά μας.Έτσι, η εποχή του μετανθρωπισμού θα αρχίσει και θα προχωρήσει με μεγάλη ταχύτητα. Η Χίλαρι Κλίντον παίζει και θα διαδραματίσει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο σε αυτή την εξαπάτηση, παρά την ήττα της κατά το 2016.

Βασικές ερωτήσεις για τους Κλίντον.

Γιατί έχουν οι Κλίντον, ο Μπιλ και η Χίλαρυ, τόσο εμμονή με το θέμα των UFO;
Όταν ο Μπιλ Κλίντον εξελέγη Πρόεδρος, ζήτησε από τους κορυφαίους βοηθούς του να μάθουν δύο πράγματα:
  1. Ποιος σκότωσε τον JFK και γιατί;
  2. Ποια είναι η αλήθεια πίσω από τα UFO και τα ET’s;
Ο Vince Foster ήταν ένας από εκείνους τους βοηθούς που είχαν την εντολή να βρουν αυτές τις απαντήσεις. Μετά το θάνατο του Foster, η Χίλαρι ήρθε υπό πίεση για την αφαίρεση πολλών αρχείων που της δόθηκαν και του Μπιλ σχετικά με αυτά τα θέματα, αλλά υπάρχουν περισσότερα!

Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ UFO

Τη Χίλαρυ Κλίντον την είδαμε, βλέπε παρακάτω βίντεο, στο Rockefeller Ranch που κρατά ένα βιβλίο του Paul Davies σχετικά με τις επιπτώσεις της εξωγήινης ζωής.
Είναι ενδιαφέρον, ο Vince Foster, ζήτησε την απάντηση στο ερώτημα σχετικά με τους εξωγή’ι’νους. Ο Foster, όπως θα θυμούνται όλοι, «αυτοκτόνησε» κάτω από κάποιες πολύ μυστηριώδεις συνθήκες. Ήταν όλο αυτό το σκάνδαλο με τη Χίλαρυ στο Whitewater, ή αυτό ήταν κάτι πιο κακό, ή θα έπρεπε να πούμε περισσότερα «Νεφελίμ».
Η Γένεση 6: 1-4 λέει στους πιστούς της Βίβλου ότι ο όρος «Νεφελίμ», που σημαίνει «πεσμένοι», ήταν το προϊόν της συνωμοσίας μεταξύ των θεϊκών όντων και των γυναικών. Οι Νεφέλιμ είναι γνωστοί σαν μεγάλοι πολεμιστές και βιβλικοί γίγαντες (βλέπε επίσης Ιεζεκιήλ 32:27 και Αριθμοί 13:33). Ο Steve Quayle και άλλοι έχουν προσπαθήσει να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα επί χρόνια ότι μια μεγάλη εξαπάτηση έρχεται επάνω στη Γη. Αυτό θα περιλαμβάνει τα ψεύτικα UFO που είναι πραγματικά πεσμένοι αγγέλοι. Και αυτές οι δυνάμεις της κόλασης θα προσπαθήσουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Η Χίλαρι, μια τετραμελής μάγισσα , είναι μέρος αυτής της πλοκής. Ως εκ τούτου, και η εμμονή της με το θέμα των UFO.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ BLUE BEAM ΚΑΙ TΡΑΜΠ.

Για δεκαετίες, η NASA έχει αναπτύξει διαστημικά συστήματα όπλων που έχουν σχεδιαστεί για να διεισδύουν σε κάθε πτυχή της ζωής μας και αυτό το σχέδιο φέρει την ετικέτα Operation Blue Beam.
Το έργο Blue Beam έχει τέσσερα διαφορετικά βήματα για να εφαρμόσει μια νέα θρησκεία, μαζί με την εμφάνιση ενός ψεύτικου Αντίχριστου. Πιστεύω ότι θα δούμε έναν Αντίχριστο, αλλά αυτός δεν θα είναι ο τελικός. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η θρησκεία της νέας εποχής είναι το ίδιο το θεμέλιο για τη νέα παγκόσμια κυβέρνηση, χωρίς τη θρησκεία του μετανθρωπισμού, η δικτατορία της νέας παγκόσμιας τάξης είναι τελείως αδύνατη. Στο τελικό στάδιο του σχεδίου, θα γίνει σαφές στους λαούς ότι μια εξωγήινη εισβολή είναι επικείμενη και η παγίωση της κυβέρνησης θα είναι «απαραίτητη» για να επιβιώσει η ανθρωπότητα. Προκειμένου να επιβιώσει, η ανθρωπότητα πρέπει να «ενισχυθεί».

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΚΛΙΝΤΟΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

Υπάρχει κατάσταση πολέμου μεταξύ πιστών και μη πιστών (των αριστερών). Είναι σαφές ότι το χάος θα συνεχιστεί μέχρι το ενοποιητικό γεγονός και σκέφτομαι ότι θα συμβεί μια πλαστή εισβολή ξένων. Και θα μπορούσαμε να είμαστε ιστορία, εκτός αν, μετανοήσουμε και κάνουμε στάση εναντίον αυτής της τυραννίας;
http://www.thecommonsenseshow.com/are-we-the-last-generation-of-humans-the-great-deception-is-upon-us/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter