ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Είναι αισχροί, είναι άξεστοι, είναι πολιτικοί προδότες, είναι δοτοί να καταστρέψουν την Πατρίδα και την Ορθοδοξία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 12 Απρ 2018 - 11:32
Loading...

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να ξυπνήσει και να αντισταθεί. Προωθούν το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης. Θέλουν μία Ελλάδα υπόδουλη χωρίς Έλληνες και Ελληνίδες. Δίχως Χριστό και Πίστη. Είναι πιόνια ξένων συμφερόντων και εκτελεστές σκοτεινών σχεδίων αρπαγής του πλούτου της χώρας μας. Φτωχοποιώντας – εξαθλιώνοντας τον λαό, αγγίζοντας ακόμα και ότι Ιερό έχει στην καρδιά του ο κάθε πατριώτης για να πετύχουν στους ανήθικους σκοπούς τους. Εξυπηρετούν κέντρα

αιχμαλωσίας των λαών και των ψυχών τους. Δεν είναι αυτοί οι της κυβέρνησης Έλληνες. Είναι πολιτικοί δοσίλογοι.  

Μια κυβέρνηση αλλοπρόσαλλη, αποτελούμενη από ανθρώπους ανιστόρητους και αμόρφωτους, που πήραν την εξουσία όχι για να υπηρετήσουν τον Ελληνικό λαό αλλά τα αφεντικά τους που βρίσκονται εκτός Ελλάδας. Προσποιούνται πάνε στις Εκκλησιές μας την Ανάσταση, αλλά από την άλλη προκαλούν – πολεμούν το Άγιο Φως και ότι αυτό σημαίνει για εμάς τους Ορθόδοξους ο Χριστός μας. Μισούν την χώρα, την θρησκεία, την Ιστορία μας, τα Ιερά και Όσια που είναι αναπόσπαστο μέρος της ψυχής μας. Μισούν τις παραδόσεις μας. Ονειρεύονται μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες, χωρίς παρελθόν και μέλλον. Είναι τσιράκια ότι πιο μαύρου προσπαθεί να χειραγωγήσει τους ανθρώπους ανά την γη ολόκληρη. 

Τους οφείλουμε ένα γενναίο μάθημα. Πρέπει να κατανοήσουν πως με λάθος λαό τα έβαλαν. Να καταλάβουν πως η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται, δεν εγκλωβίζεται, δεν πεθαίνει ποτέ. Πως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν χειραγωγούνται, δεν φυλακίζονται. Είναι η ώρα της Δημοκρατικής Επανάστασης. Μια επανάστασης που θα φέρει τα πάνω κάτω. Ενωμένοι θα δώσουμε την απάντηση σε κάθε πολιτικό απατεώνα παίζει στα ζάρια τις ζωές μας και την Πατρίδα μας. Ψηλά την Σημαία – Ψηλά τον Σταυρό του Χριστού μας. Ήρθε η στιγμή να σηκώσουμε τα Λάβαρα και θα ανατρέψουμε τα σχέδια τους. Μόνη εγγύηση οι Πατριώτες στο τιμόνι της χώρας μας. 

Ο Αγώνας ήδη ξεκίνησε. Όλοι μαζί μπορούμε. Με γνησιότητα και σταθερότητα να διώξουμε τους λακέδες της πολιτικής εδώ και τώρα! 

Ο Πρόεδρος του κινήματος Ανατροπή Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης). 

(Συμπόρευση με ΛΑ.Ο.Σ). 

Αυτό το Σάββατο 14 Απριλίου στις 10.00 to πρωί στην εκπομπή «Ανατροπή τώρα» με τον Γέροντα Ιλαρίωνα δεν πρέπει να λείπει κανείς. Art 90,6 fm – www.artfm906.gr 

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter