ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Είναι «δικτατορική – κατοχική – κυβέρνηση δοσίλογων». Αποτελείται από άκαρδους και άψυχους. Είναι παιδιά του διαβόλου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 14 Μαΐ 2018 - 9:15
Loading...

Κοροϊδεύουν τους συνταξιούχους οι άξεστοι, οι πολιτικοί αλήτες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Πεινούν ήδη οι άνθρωποι, οι μειώσεις που δέχτηκαν μέσα στα κατοχικά – μνημονιακά χρόνια ξεπερνούν το 70% και έρχονται οι πολιτικοί απατεώνες να περιπαίζουν τους δυστυχείς συνταξιούχους. Η μία βγαίνει και ζητά υπομονή, ο άλλος δηλώνει πως θα δοθεί 13η σύνταξη ως αντιστάθισμα της νέας τεράστιας μείωσης που έρχεται το 2019 και ξαφνικά κάποιοι ξεκαθαρίζουν πως οι μειώσεις θα γίνουν,

έχουν υπογράψει γι αυτό. Πόσες αποδείξεις ακόμα χρειάζονται για να κατανοήσει και ο

τελευταίος Έλληνας, πως αυτοί είναι «δήμιοι», είναι τοποθετημένοι από άλλα κέντρα για να σκοτώσουν την Ελλάδα. Είναι «δικτατορική – κατοχική κυβέρνηση δοσίλογων».

Η υπομονή στέρεψε. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες όλων των κλάδων ήδη ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας και οι κυβερνώντες ασκούν πολιτική και διακυβέρνηση που τους καθιστά πολιτικούς προδότες. Ζουν εις βάρος του Ελληνικού λαού, πλουσιοπάροχα σαν να βρίσκονται σε άλλη χώρα. Δεν έχουν καν την συναίσθηση του τέλματος που έχουν οδηγήσει τον λαό μας. Είναι προκλητικοί στην καθημερινότητα τους… Για εκείνους κρίση δεν υπάρχει. Ο λαός δεν τους αφορά και σαφώς ούτε η Πατρίδα μας. Ξεπουλούν τα πάντα, φτωχοποιούν κάθε μέρα όλο και περισσότερους Έλληνες και Ελληνίδες και αδιαφορούν για όλα. Κανένα συναίσθημα δεν διαθέτουν. Είναι άκαρδοι – είναι άψυχοι. Είναι παιδιά του διαβόλου.

Όποια γλώσσα και αν χρησιμοποιήσω στέκει φτωχή για να τους περιγράψει. Και δεν πείθομαι πως ο Αλέξης έγινε πρωθυπουργός τυχαία. Είχε ήδη επιλεγεί από τα μαθητικά του χρόνια, για να παίξει σήμερα αυτόν τον ρόλο που βιώνουμε στην πολιτική ζωή της Ελλάδας. Όσον αφορά τον συνέταιρο του στην ψευτοκυβέρνηση

τους Πάνο Καμμένο, είναι προφανές πως ήταν στο πολιτικό κόλπο από πολύ πριν. Δεν συναντήθηκαν τυχαία δύο ακριβώς αντίθετοι άνθρωποι (όπως δήλωναν βέβαια), για να σχηματίσουν την χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε στην Ιστορία μας έως σήμερα. Είναι ψυχροί εκτελεστές, είναι καθοδηγημένοι από τα κέντρα που εξυπηρετούν και που χωρίς πόλεμο κατέλαβαν την Ελλάδα μας.

Δεν υπάρχει άλλη λύση από την Αντίσταση και την Ανατροπή τους.

Πρέπει με κάθε τρόπο να τους αναγκάσουμε να φύγουν.

Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης) Πρόεδρος κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter