ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Είναι “πολλά τα λεφτά Άρη” για να πει ΣΤΟΠ στις ξένες ΜΚΟ που αλωνίζουν τη Μυτιλήνη

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ. - 22 Ιούν 2017 - 10:59
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Σχόλιο από τη Χριστίνα στην ανάρτηση :

Μουζάλας: Στη Λέσβο πλέον φτάνουν Αφρικανοί, Πακιστανοί και Αφγανοί

Την Λέσβο την κατέστρεψε η ίδια η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους τοπικούς της παράγοντες (βλ .δήμο-δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Γαληνό και λοιποί συνεργάτες του καθότι τόσο αυτός όσο και οι γιοί του που είναι χωμένοι σε ΜΚΟ και όλοι οι παρατρεχάμενοι του φάγανε από τα κοινοτικά κονδύλια βοήθειας).

Είναι “πολλά τα λεφτά Άρη” για να σηκώσει ανάστημα και να πει ΣΤΟΠ στις ξένες ΜΚΟ που αλωνίζουν στο νησί, ΜΚΟ ξένων συμφερόντων που κάνουν κουμάντο μέσα σε ελληνικό έδαφος. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ. Ο κόσμος κοιμάται με τα τσαρούχια και οι εδώ στις μεγαλουπόλεις το μόνο που ξέραν να λένε ήταν καλά να πάθουν οι Μυτιληνιοί αφού ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ λες και το εν λόγω κόμμα βγήκε μόνο απ΄τη Λέσβο και η υπόλοιπη Ελλάδα ψήφισε κάτι άλλο.

Δυστυχώς το διαιρεί και βασιλεύει καλά κρατεί ανάμεσά μας.Όλοι μας ζήσαμε από πρώτο χέρι τότε τις “αφίξεις” των λαθρομεταναστών και αν ήθελε το κράτος και ο κ.Τσίπρας να σταματήσει τις λαθροεισβολές (και όχι προσφυγικές ροές όπως μας επέβαλαν να δεχτούμε να τις ονομάζουμε…παίζαμε και ακόμα παίζουμε με τις λέξεις δυστυχώς) μπορούσε, όμως δεν το έκανε.Το γιατί το ξέρουμε όλοι μας καθότι όλοι τους πρωθυπουργός, υπουργοί, βο(υ)λευτές εκτελούν εντεταλμένες υπηρεσίες στα ξένα αφεντικά-μασονικές στοές που ανήκουν.

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει και το ερώτημα που καλούμαστε πλέον όλοι μας να απαντήσουμε για την κατεύθυνση της κοινωνίας και της χώρας μας είναι εάν η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και στα παιδιά της ή εάν τελικά ανήκει σε μια χούφτα πουλημένων πολιτικών οικογενειών που νομίζουν πως έχουν «κληρονομικό δικαίωμα» στον φυσικό και όχι μόνο πλούτο της χώρας μας, που την θεωρούν τσιφλίκι τους χωρίς καν να έχουν κανένα δικαίωμα πάνω της και που νομίζουν πως αυτοί, της μιας χούφτα άνθρωποι, έχουν το δικαίωμα όχι απλώς να διαφεντεύουν αλλά και να μην πληρώνουν τίποτα ως ελάχιστη έστω ανταπόδοση στον ελληνικό λαό.

Καλούμαστε να αναρωτηθούμε εάν είμαστε διατεθειμένοι ως κοινωνικό σύνολο να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά ξανά στις μοναδικές αλήθειες της παλαιάς τάξης πραγμάτων δηλ. να μελετήσουν με ξεκάθαρο μυαλό τις αξίες και τα ιδανικά που πλαισίωσαν και μεγάλωσαν γενιές Ελλήνων αυτού του τόπου και να τα εκπαιδεύσουμε να κρίνουν με το μυαλό τους, να βλέπουν με τα μάτια τους, να αφουγκράζονται με τα αυτιά τους και τελικά να ορίζουν τη ζωή τους.Να μην είναι έρμαιο στα χεριά κανενός τυχάρπαστου πολιτικά βολεμένου σκουπιδιού.

Πρέπει να τα ξυπνήσουμε και παράλληλα και μεις οι ίδιοι να βγάλουμε τις πολιτικές παρωπίδες που μας φόρεσαν χρόνια τώρα και μας μάντρωσαν στο καλούπι του αριστερού, δεξιού, Πασοκ, Συριζα, ΚΚΕ και άλλων πολιτικών κομμάτων αφού πλέον περίτρανα αποδεικνύεται πώς όλοι αυτοί σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, εξυπηρετούν τα ίδια “αφεντικά” και μεταξύ τους δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πως θα μείνουν πάνω στην εξουσία ανεξαρτήτου πολιτικού κόστους και πώς θα φάνε με χρυσά κουτάλια και θα γεμίσουν τις τσέπες τους .Αλίμονο από εμάς.

Ο αγώνας που καλούμαστε να δώσουμε δεν είναι εύκολος, ούτε μπορεί κανείς να εγγυηθεί ότι θα νικήσουμε. Εάν όμως δεν δώσουμε αυτό τον επίπονο και τίμιο αγώνα, ποιο νόημα καλούμαστε να υπηρετήσουμε στο πέρασμά μας από αυτό τον χιλιοπονεμένο τόπο που βρίθει από χιλιόχρονη ιστορία και που θέλουν να την εξαφανίσουν από προσώπου γης;Μας φοβούνται, φοβούνται την Ιστορία μας, τους αγώνες που δώσαμε γι αυτήν και που την γράψαμε μέσα από το πέρασμα των αιώνων.Μας φοβούνται και μας τρέμουν και ως λαό ακόμα γιατί; Γιατί ο Έλληνας είναι απρόβλεπτος, χτυπά εκεί που δεν το περιμένεις.

Ενωμένοι λοιπόν μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα και να «αναγκάσουμε» αυτές τις οικογένειες να πάρουν την απόφαση εάν θέλουν να μετέχουν του ελληνικού λαού και να εξυπηρετούν τον Ελληνικό λαό και όχι να τον διαλύουν ή εάν θέλουν να επιλέξουν άλλους πιο δόκιμους χώρους διασφάλισης των προσωπικών τους συμφερόντων,,,,κοινώς να πάνε από κει που ήρθαν, για να μην πω πώς αν στηνόταν και μια κρεμάλα στην πλατεία Συντάγματος θα ήταν ακόμα καλύτερα για τους δοσίλογους και προδότες.

Μουζάλας: Στη Λέσβο πλέον φτάνουν Αφρικανοί, Πακιστανοί και Αφγανοί

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…