ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Είναι πρόστυχοι, πεινάλες, εγκληματίες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 12 Ιούλ 2018 - 7:03
Loading...

Και επειδή η Περιστέρα κλαίει κάθε τέτοια εποχή, θα βάλουμε τα γατιά μας σε όλη την επικράτεια να δακρύσουν. Ότι ο Ελληνικός λαός κλαίει από την απατεωνιά, την Εθνική προδοσία και την πολιτική αλητεία του άντρα της και των συνεργατών του, ενδιαφέρθηκε η κυράτσα αυτή;

Χαμένα κορμιά, άψυχοι αιχμάλωτοι του κακού και του πρόστυχου. Αυτοί είναι και η ίδια και ο Αλέξης της. Ότι πιο σιχαμερό γέννησε η χώρα εδώ και δεκαετίες. Καμία λύπηση από κανέναν Έλληνα και καμία Ελληνίδα δεν αξίζουν. Είναι Εθνικού προδότες και πρέπει άμεσα να φύγουν.

Είναι τόσο πρόστυχοι δε που ακόμα και τα λόγια δεν αρκούν για να τους περιγράψουν. Η δασκαλίτσα που εκμεταλλευόμενη την εξουσία έγινε καθηγήτρια Πανεπιστημίου. Οι πεινάλες που μυρίστηκαν φαί και έπεσαν με τα μούτρα να ξεπουλήσουν τα πάντα μπροστά στην δική τους καλοπέραση.

Ζούμε την χειρότερη περίοδο ως κράτος – ως Έθνος, που ακόμα και οι εχθροί μας δεν είχαν φανταστεί πως χωρίς πόλεμο θα είχε καταντήσει η Ελλάδα έτσι. Υπογεννητικότητα, φτώχεια, γενικό ξεπούλημα, Εθνικές ήττες και παραδόσεις Ιστορίας σήμερα, με κίνδυνο αύριο απώλειας και εδαφών.

Είναι αδίστακτοι άνθρωποι, πολιτικοί εγκληματίες και έχουμε Ιερή υποχρέωση να τους αναγκάσουμε σε φυγή εδώ και τώρα.

Ο αγώνας θα είναι αποφασιστικός και συνεχόμενος. Η Ελλάδα θα επιστρέψει στους Έλληνες.

Ο Πρόεδρος του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κοσνολάκης).

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter