ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΓΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ….

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. - 6 Αυγ 2019 - 12:53
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ     ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ 

                                   ΕΓΩ Ο  ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ….. 

+++   Τριάς Αγία ευλογώ και τον λόγο χορηγώ, βάλσαμο παρηγοριάς, για κάθε πονεμένο ψυχικό. Παιδιά Μου αγαπητά, Εγώ ο Πατέρας σας, σας έφτιαξα για την χαρά, για να ζήτε αιώνια και να απολαμβάνετε του Παραδείσου τα αγαθά. Θέλω να ζήτε και να ευφραίνεστε στην πραγματική χαρά, που χαρίζει σε κάθε άνθρωπο, η Παρουσία Μου εις την δική του καρδιά. Γιατί παιδιά Μου, όπου βασιλεύω Εγώ, εκεί η γαλήνη και το φως. Εκεί υπάρχει αγάπη αληθινή, ανυπόκριτη, πραγματική. Εκεί υπάρχει η ταπείνωση και δεν έχει θέση ο εγωισμός που καταδυναστεύει το δύστυχο ψυχικό. Ειρήνη βασιλεύει εις την ψυχή, όταν κατοικώ Εγώ εκεί. Και τίποτα και κανείς δεν μπορεί να ταράξη την ψυχή, που έχει σε θρόνο εντός της, την Τριαδική Αρχή. 

Γιατί λοιπόν, δεν έχετε εσείς παιδιά Μου χαρά; Γιατί είναι στεναχωρημένα, δυστυχισμένα και συνεχώς ταραγμένα τα ιδικά σας ψυχικά; Απλούστατα, γιατί Με διώξατε από την δική σας καρδιά και παραχωρήσατε την θέση Μου, εις τον βρωμερό μαμωνά. Μα πού να την βρη αυτός την χαρά, για να δώση και εις τα δικά σας ψυχικά;  Τα δικά του είναι όλα φριχτά και σε Μένα βδελυκτά. Και ποια είναι αυτά; Μα ο ΕΓΩΪΣΜΟΣ, η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ο ΦΘΟΝΟΣ, η ΚΑΚΙΑ και άλλα πολλά και φοβερά. 

Καταλάβατε λοιπόν, τι προκαλεί ΔΥΣΤΥΧΙΑ εις το ταλαίπωρο δικό σας ψυχικό;  Δεν σας φταίνε οι δυνάμεις οι σκοτεινές, από καταβολής κόσμου, το έργο τους ποιούν αυτές. ΦΤΑΙΤΕ ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ, αφού μόνοι διαλέγετε ένοικο για την δική σας ψυχή. Εάν διαλέξετε Εμένα τον Θεό, θα πλημμυρίση η καρδιά σας από χαρά και φως, ενώ αντιθέτως ο βρωμερός εχθρός σας πλημμυρίζει με δυστυχία και σκότος τρομερό. 

Ποιος σας φταίει λοιπόν;  Μα μόνον ο ΙΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟΣ. Γι’ αυτό κανέναν και τίποτα μην κατηγορήτε, για όλα τα κακά που ζήτε, ψάξτε μέσα στην ψυχή σας τον ΑΙΤΙΟ  να βρήτε. Γιατί σας το ξαναλέω για άλλη μια φορά, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ και όχι ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ είναι οι παράγοντες της χαράς. Δεν έχουν σχέση με επίγεια αγαθά, αλλά μόνον με την καθαρή καρδιά, που η Χάρις του Θεού αυτήν κυβερνά. 

Βγήτε λοιπόν από την ΔΥΣΤΥΧΙΑ, αποτινάξτε τον ζυγό της αμαρτίας και της σατανικής δουλείας και τότε θα λάμψη εις την ψυχή σας ο ήλιος της χαρά και της αληθινής ευτυχίας, που χαρίζει η Θεϊκή Παρουσία. Παιδιά Μου, ελάτε κοντά Μου. Ελάτε στην θερμή Πατρική αγκαλιά Μου, να νοιώσετε αυτάρκεια και σιγουριά και απόλυτη ευτυχία και χαρά. Εγώ με λαχτάρα σας καρτερώ, γιατί πολύ παιδιά Μου σας αγαπώ. Αμήν γένοιτο και τω Θεώ δόξα.+++  

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…