ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εδώ δεν μιλάμε για τον Δημήτρη που θα γίνει Δήμητρα, αλλά για μια χώρα που θέλει να πάρει το δικό μας όνομα. Να ονομαστεί Μακεδονία.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΙΛΑΡΙΩΝ. - 9 Ιαν 2018 - 10:03
Loading...

Μετά την προδοσία της Κύπρου οι ανιστόρητοι Έλληνες πολιτικοί του σημερινού κοινοβουλίου, οι οποίοι ζουν και υπάρχουν μόνο για τα έσοδα τα οποία αποκτούν μέσω της εξουσίας και καμία σχέση δεν έχουν με την Υπερήφανη Ελλάδα και την Ένδοξη Ιστορία της, σήμερα ετοιμάζονται να πουλήσουν την Μακεδονία.

Και καλά οι θέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γνωστές. Οι θέσεις έξω από κάθε Ελληνική ηθική του ΚΚΕ επίσης γνωστή. Ποιος είναι λοιπόν ο προδότης σήμερα που θα μπορούσε να σταματήσει την πολιτική αυτή αλητεία και ιστορικά προδοτική κίνηση; Να σας απαντήσω εγώ: Ο Πάνος Καμμένος. Που αντί να δώσει έστω και αργά την ευκαιρία στον εαυτό του να σημειωθεί στην πορεία του έστω και ένα θετικό, μετά τόσες προδοσίες που έχει κάνει μέσα σε τρία χρόνια «κωλοτουμπιάζοντας», αντιθέτως εκείνος ξαφνικά ξεχνάει και πάλι τι έλεγε πριν και δηλώνει εμπιστοσύνη σε αυτούς που σήμερα διαπραγματεύονται από την πλευρά της κυβέρνησης.

Πόση περισσότερη ντροπή να νιώσει ο λαός μας από αυτό που ζει μέσα στην χώρα μας εδώ και χρόνια. «Πολιτικοί» που για το προσωπικό τους συμφέρον ξεπουλούν τα πάντα και τώρα να περνούν σε ένα τόσο μεγάλο Εθνικό θέμα που αντί να βρίσκονται στην πλευρά της Ελλάδας μας, αυτοί έχουν ήδη προσχωρήσει στην πλευρά των εχθρών του Έθνους μας.

ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Μια προδοσία που δεν σταματά στα στενά όρια ενός «μορίου» έτσι και αλλιώς «καμμένου πολιτικού», αλλά προχωρά και φτάνει στο δεύτερο σήμερα κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου το οποίο βγάζει ανακοίνωση.. Ναι έχει το θράσος να βγάζει ανακοίνωση… Στην οποία καλεί τους Νεοδημοκράτες να μην συμμετέχουν σε κανένα συλλαλητήριο για την Ελληνική μας Μακεδονία και να μην υπογράφουν σε Δημοσκοπήσεις για το όνομα, έως λέει να βγει επίσημη τοποθέτηση του κόμματος.

Ζούμε στην χώρα μας την μεγαλύτερη όλων των εποχών προδοσία και ενώ η κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ μέσα στο βρώμικο πολιτικό παιχνίδι πουλούν μέρος της Πατρίδας μας, έρχεται η Αξιωματική αντιπολίτευση να μαζέψει τα «πρόβατά της» (γιατί έτσι θεωρούν δυστυχώς τους ψηφοφόρους), ώστε να μην ανοίξει μύτη καθώς η χώρα πωλείται. Διότι απλά είναι σύμφωνη εδώ και χρόνια. Και μιλώ για την σημερινή ηγεσία της και τα παρακλάδια αυτής.

Η κυρία Μπακογιάννη γνωστή «ξύλινη πολιτική μαριονέτα» ενός ξεπερασμένου – ξεπεσμένου πολιτικού καθεστωτικού συστήματος, η οποία και για να γελάσει προγραμματίζεται, θεωρεί την Βουλή και την Ελλάδα γενικότερα τσιφλίκι της. Τακτοποιώντας τα παιδιά της μια χαρά, «κρίση δεν έχει δε μέλος της οικογένειας της», «σκάνδαλα πολλά» – πιστεύοντας πως επειδή έχει επί χρόνια πλάτες μυστηριωδών τύπων ανά τον κόσμο, αντί να αγωνίζεται για την Πατρίδα, μπορεί να φέρεται ως «ψευτοαυτοκράτειρα» της Διονυσίου Αεροπαγίτου. Φέρεται περισσότερο ως πολιτικός των Σκοπίων και «σκοπών» παρά της Ελλάδας.

Τι να πει κανείς για τα παρακλάδια του «σάπιου πολιτικού συστήματος» που σήμερα είναι εντός Βουλής και ποταμίσια λένε ξεκάθαρα πως θα ψηφίσουν το όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια. Ενώ σήμερα λείπουν από τα κέντρα αποφάσεων πατριώτες Έλληνες που έδωσαν αγώνα για την Μακεδονία μας και την προστάτευσαν έως σήμερα. Αυτή η Βουλή δεν είναι εικόνα Ελληνική. Όχι δεν είναι.

Όλοι αυτοί λογαριάζουν χωρίς τον Λαό και την Αντίδρασή του. Λογαριάζουν όπως επί χρόνια έμαθαν να κάνουν. Από εξασφαλισμένη για τους ίδιους θέση φέρονται ως ηγεμόνες.

Ο λαός αυτό δεν θα το αφήσει να εξελιχθεί. Αλλά ακόμα και αν τολμήσουν να το υλοποιήσουν χωρίς να λάβουν την ήδη αντίθετη άποψη των Ελλήνων και των Ελληνίδων, τότε θα πρέπει να δικαστούν ως Εθνικοί προδότες.

Δεν θα αφήσουμε να δοθεί το όνομά μας σε άλλη χώρα. Οφείλουμε να συμμετέχουμε σε κάθε ενέργεια Αντίστασης ώστε τα μήνυμα να φτάσει έως Ουρανό. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι μόνο Ελληνική. Πάμε σε Δημοψήφισμα εάν τολμούν τα «πολιτικά αποβράσματα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βολεμένος στον παχυλό του μισθό ψηφίζει ότι του πάνε. Ακόμα και το νόμο αλλαγής φύλλου στα 15. Με την Μακεδονία γιατί δεν αντιδρά; Εδώ δεν μιλάμε για τον Δημήτρη που θα γίνει Δήμητρα, αλλά για μια χώρα που θέλει να πάρει το δικό μας όνομα. Να ονομαστεί Μακεδονία. Γιατί αφού βλέπει πως οδηγείται η χώρα σε λεηλασία δεν παραιτείται; Είναι η καρέκλα του για εκείνον σημαντικότερη της Ελλάδας μας; Γιατί δεν οδηγεί την χώρα σε πρόωρες εκλογές ενώ μπορεί;

Η Εκκλησία δεν μίλησε σε τόσα και τόσα. Έχουν «τελειώσει» τους Έλληνες και καμπάνα δε χτύπησε. Ούτε για την Μακεδονία μας δεν ξεσηκώνει τον Ελληνικό λαό; Γιατί κωφεύει; Τι κρύβει; Τι είναι αυτό που την κρατά στο χέρι. Ήρθε η ώρα να μάθει και ο λαός μας. και θα βοηθήσω εγώ πολύ σ’ αυτό.

Αρκετά πια.. Δεν πάει άλλο! Εκλογές εδώ και τώρα. Να οδηγηθούν πατριώτες στην Βουλή ώστε να εγγυηθούν τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδας μας.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σας το έχω ξαναπεί. Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας (όποτε και εάν αυτοί γίνουν) και το όνομα της Μακεδονίας θα γίνουν η αιτία ενός μεγάλου ξεσηκωμού, που θα φέρει την Ελλάδα και πάλι στην Δημοκρατία. Γιατί σήμερα ζούμε τον πραγματικό φασισμό.

Αντίσταση έως την Ανατροπή τους!

Φασισμός δεν είναι να είσαι Πατριώτης και να αγαπάς την Ελλάδα σου. Φασισμός είναι να αποφασίζουν Σταλινικά άλλοι για εμάς χωρίς εμάς. Και μάλιστα με τις ευλογίες της Αντιπολίτευσης και άλλων θεσμικών οργάνων που δρουν ανθελληνικά και ξεπουλούν την χώρα για δικό τους όφελος. Άθεοι – απάτριδες. Αυτό είναι.

Η Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας ήδη συζητά με Γνήσιους πατριώτες και να είναι σίγουρα τα «πολιτικά λαμόγια» που σήμερα μολύνουν την Πατρίδα, πως το μέλλον που ανήκει στα παιδιά μας, δεν θα αφήσουμε κανέναν να τους το στερήσει. Η Ελλάδα θα επιστρέψει στους Έλληνες.

Ο Πρόεδρος του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter