ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εδώ η Ελλάδα χάνεται και η κυβέρνηση χτενίζεται… Στηρίζει την τρομοκρατία στην Παλαιστίνη και διαπραγματεύεται με τα Σκόπια…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 12 Ιούν 2018 - 9:31
Loading...

Αυτή η ανθελληνική κυβέρνηση έχει ξεπεράσει σε πολιτικές προδοσίας κάθε προηγούμενο.

Διαπραγματεύεται με τα Σκόπια, ενώ γνωρίζει την στήριξη που έχει από την Τουρκία το καθεστώς του κρατιδίου.

Στηρίζει την Παλαιστίνη, ενώ ξέρει πως τα εγκλήματα που διαπράττουν είναι υπό την στήριξη οικονομική και όχι μόνο της Τουρκίας.

Δηλαδή βάζει την Ελλάδα σε Εθνικές περιπέτειες ανοίγοντας και άλλα μέτωπα πέρα από την προκλητικότητα της ίδιας Τουρκίας.

Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μαζί και το δεκανίκι τους, καταλήγουν πολλαπλά στην στήριξη του εχθρού μας, αλλά και των εχθρών μας εν γένει.

Είναι ανυπολόγιστη και πολλαπλή η ζημιά που έχει δημιουργήσει η δοτή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ όσα χρόνια κυβερνά την χώρα μας.

Αντί να συμμαχήσει καθαρά με χώρες που έχουμε κοινούς εχθρούς όπως κύρια είναι το Ισραήλ δίνει χώρο σε χώρες – κυβερνήσεις – τρομοκρατικές ομάδες, που χρηματοδοτούνται και στηρίζονται από το τριτοκοσμικό καθεστώς που επικρατεί στην φασιστική ακραία Ισλαμιστική Τουρκία.

Κάνει τα πάντα, δίνει τα πάντα, πουλάει την Ελλάδα για να κρατηθεί στην εξουσία, την οποία κατέβαλε με ψέμα και απατεωνιά.

Εάν σήμερα έχουμε έναν αποδεδειγμένο φίλο και στα Εθνικά μας θέματα και στην Κύπρο, αυτός δεν είναι άλλος από το Ισραήλ.

Και όμως η κυβέρνηση παίζει με την φωτιά. Κάνει τα πάντα ώστε να τον χάσουμε και αυτόν, μέσα από την στήριξη των τρομοκρατών που δρουν επί χρόνια στην Παλαιστίνη.

Τέλος δεν κατάλαβα καθόλου….

Η Δύση και η αλλοπρόσαλλη Ελληνική κυβέρνηση δεν βλέπουν την προπαγάνδα και την πίεση που ασκείται με τα Σκόπια για να λάβουν το Ελληνικό όνομα της Μακεδονίας μας, ενώ από πίσω κρύβεται η πανταχού παρούσα Τουρκία;

Ανάλογη προπαγάνδα γίνεται και με τους Παλαιστίνιους.

Όλοι προβάλλουν τα θύματα των Παλαιστινίων, αλλά κανείς δεν μιλάει για τα θύματα Ισραηλινούς και κυρίως δεν λέει πως στόχοι τρομοκρατών χτυπιούνται κατόπιν τρομοκρατικών ενεργειών προς το Ισραήλ.

Προβάλλουν τον άμαχο πληθυσμό στην Παλαιστίνη, αλλά δεν προβάλλουν αντιστοίχως τα παιδάκια στο Ισραήλ. Και τέλος η Δύση που το παίζει ευαίσθητη δεν ξέρει πως η Τουρκία δίνει βοήθεια στους τρομοκράτες;

Με λίγα λόγια σήμερα εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της Τουρκίας σε πολλά επίπεδα και χώρες.

Ο ρόλος τη Ελληνικής κυβέρνησης μέσα και από τα δύο αυτά πολύ σημαντικά θέματα, τελικά βοηθάει την Τουρκία και καθόλου την Ελλάδα και το πραγματικό Δίκαιο διεθνώς.

Ο Πρόεδρος του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter