ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εδώ η Ελλάδα χάνεται και στην Βουλή (Πο)…λακίζονται!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ. - 7 Μαΐ 2019 - 18:29
Loading...

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com

Παρακολουθώντας την εσωτερική αλλά και την εξωτερική πραγματικότητα των ημερών διαπιστώνουμε την εξωφρενική και σκοπούμενη απόκρυψη των γεγονότων από την Ελληνική ειδησεογραφία.

Ενώ η Πατρίδα μας δεινοπαθεί …
με τα μνημόνια, βιώνει την προδοσία της Μακεδονίας και απειλούνται τα εθνικά μας σύνορα από τους Τούρκους και όχι μόνο η πλειονότητα των ΜΜΕ ασχολείται με τους λαγούς των κυβερνώντων.

Των λαγών οι οποίοι εσκεμμένα και προσχεδιασμένα εμφανίζονται όταν «Πρέπει» προκειμένου να κάνουν κρότο για να αποπροσανατολίσουν τον λαό από τα μεγάλα του προβλήματα και τους πραγματικούς κινδύνους που απειλούν της χώρα μας.

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι η πλειονότητα το Πολιτικού αλλά και το Δημοσιογραφικού προσωπικού είναι διαπλεκόμενη προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα εις βάρος μας εγχώρια αλλά και έξωθεν συμφέροντα και για αυτό βλέπουμε ακόμα και τους Εθνοπατέρες μας και πάλι να αναλώνουν τις Κοινοβουλευτικές τους ώρες όχι για την λύση των μεγάλων και σοβαρών προβλημάτων μας αλλά για τον Μυστακοφόρο, Δίμετρο και Αψή Κρητίκαρο που γουστάρουν όλες οι Λούγκρες όπως μας είπε ο κ. Κραουνάκης.

Με λίγα λόγια φίλες/οι ενώ η Ελλάδα μας καθημερινά εξασθενεί και οδηγείται στον αφανισμό, την συγκεκριμένη περίοδο οι κύριοι της Βουλής για άλλη μία φορά … (Πο)…λακίζονται!!!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter