ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Εθελοντικός» o εμβολιασμός αλλά… καταρτίζονται κατάλογοι στελεχών των ΕΔ που επιθυμούν ή όχι να εμβολιαστούν! – Γιατί;

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 16 Ιαν 2021 - 19:55
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Καταλόγους στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) προκειμένου να εμβολιαστούν συντάσσουν τα Γενικά Επιτελεία.

Στους καταλόγους θα εγγράφονται τα στελέχη των ΕΔ που επιθυμούν να εμβολιαστούν και αντίστοιχα καταγράφονται τα στελέχη που δεν επιθυμούν για κάθε λόγο.

Αυτή η διαδικασία είναι άγνωστο κατά πόσο είναι σύννομη έστω και αν ενδύεται με τον «μανδύα» του προγραμματισμού των εμβολίων.

Η πλειοψηφία των στελεχών δεν θέλουν να εμβολιαστούν για σειρά λόγων αλλά ανησυχούν ότι η άρνηση εμβολιασμού θα επηρεάσει την υπηρεσιακή τους εξέλιξη.

Το ερώτημα είναι γιατί δημιουργούνται κατάλογοι από την στιγμή που είναι αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ενώ ακόμα και αν πρέπει να γίνει τότε θα έπρεπε να υπάρχει επάρκεια εμβολίων με σκοπό να εμβολιαστεί το σύνολο των στελεχών και σε κάθε περίπτωση να μην υπάρχουν λίστες.

Μήπως έχουν δίκιο τα στελέχη που ανησυχούν δεδομένης και της πρότασης του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη για δημιουργία φόρμας για το αν κάποιος έχει κάνει το εμβόλιο ή όχι.

pronews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…