ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ» ΤΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΤΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

ΕΛΛΑΔΑ. - 21 Σεπ 2019 - 17:00
Loading...

Σύσκεψη υπό τον απόφοιτο του Χάρβαρντ Κούλη Μητσοτάκη, ο οποίος ως αριστοκράτης είναι άσχετος με την ελληνική πραγματικότητα, έγινε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει της πλήρους εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου από τον Οκτώβριο που κρυώνει ο καιρός και ο κόσμος θ’ αρχίσει να κάθεται μέσα στα μαγαζιά.

Σύμφωνα με τους Κούληδες, η εφαρμογή του συγκεκριμένου νόμου αποτελεί… «εθνικό στόχο» της κυβέρνησης, ενώ οι παρατρεχάμενοι πληροφόρησαν τον απόφοιτο του Χάρβαρντ και τους κολαούζους του, ότι «η κοινωνία είναι πιο ώριμη από κάθε φορά για την αποδοχή της απαγόρευσης του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς χώρους».
Στην πραγματικότητα, η υποχρεωτική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε όλους τους χώρους των καταστημάτων –ενώ θα μπορούσε να επιτραπεί σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μόνο για καπνιστές και να είναι όλοι ευχαριστημένοι- θα αποβεί ολέθρια για όσες επιχειρήσεις άντεξαν στην κρίση!

ethnikismos.net

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter