ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εκατομμύρια σε «μαύρες» υπεράκτιες καταθέσεις του ύπατου εκπροσώπου εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ

ΔΙΕΘΝΗ. - 20 Δεκ 2022 - 6:48

Τα κεφάλαια ανακαλύφθηκε ότι συνδέονται με εγκληματική οργάνωση που εμπλέκει δικαστές και Ισπανούς πολιτικούς!

Ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας, Ζοζέπ Μπορέλ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα «πιάστηκε» να διατηρεί υπεράκτιους λογαριασμούς στις Σεϋχέλλες, με καταθέσεις συνολικά 3.000.000 δολαρίων.

Ο Josep Borrell Fontelles (το πλήρες όνομα του Μπορέλ) φέρεται να έχει παραλάβει 30 καταθέσεις των 100.000 δολαρίων έκαστη στις Νήσους Σεϋχέλλες από τον Ιανουάριο του 2022, συνολικού ποσού 3.000.000 δολαρίων.

Το πιο ανησυχητικό σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι ότι τα συγκεκριμένα κεφάλαια από ό,τι ανακαλύφθηκε συνδέονται με εγκληματική οργάνωση που εμπλέκει δικαστές και Ισπανούς πολιτικούς σε σοβαρή υπόθεση διαφθοράς!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έρευνα γίνεται και εις βάρος του πρώην προέδρου της ισπανικής κυβέρνησης, José Luis Rodríguez Zapatero, και της υπουργού Άμυνας της ισπανικής κυβέρνησης, Margarita Robles, για την ίδια υπόθεση.

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr