ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 9 Απρ 2023 - 11:30
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΙΛ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ:

Ονομάζομαι Αργύρης Ιακώβου και είμαι αγιογράφος από την Κύπρο.

Έχω κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω δει κάποιες εκκλήσεις σας στην Τρικλοποδιά για άτομα που έχουν ανάγκη και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσατε να το κάνετε και για μένα.

Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας μου είναι τραγική μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχα.

Επέζησα από θαύμα αλλά έχω 75% αναπηρία και χρειάζομαι συνεχώς γιατρούς και φυσικοθεραπείες.

Όλα αυτά τα χρόνια αγιογραφούσα και μπορούσα να ζήσω την οικογένειά μου.Τώρα πλέον λόγω της σοβαρής αναπηρίας μου και της κατάστασης μου δε μπορώ γιατί ζω με φρικτούς πόνους καθημερινά και χωρίς τροφή πολλές φορές.

Θα σας παρακαλούσα θερμά αν μπορείτε να δείτε με το μεγαλείο της ψυχής που σας διακρίνει και το δικό μου θέμα και να με βοηθήσετε βάζοντας και για μένα κάποια έκκληση που εννοείται θα γίνει με πλήρη διαφάνεια και με τη κατάθεση ιατρικών εγγράφων δια του λόγου του αληθές.

Ευχαριστώ όποια και αν είναι η απόφασή σας. Καλή Ανάσταση σε όλους.

Με σεβασμό προς το έργο σας,
Αργύρης Ιακώβου.
Μαχαίρα 39α
Ανάβαγος
Πάφος
Τηλ. +35799310982
Το ΙΒΑΝ στην τελευταία εικόνα.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr