ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ : Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥΖΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΕΡΛΙΚΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 27 Αυγ 2022 - 18:53

΄Ολοι θυμόμαστε το περιστατικό με τη γιαγιά Σουζάνα από τη Λευκορωσία, που πριν μερικά χρόνια τα όργανα της (νέας) τάξης είχαν συλλάβει, επειδή είχε κάνει το … μέγα έγκλημα, να πουλάει στη λαϊκή αγορά τα τερλίκια που έπλεκε, για να ζήσει.

Η γιαγιά χρειάζεται για μια ακόμη φορά τη βοήθειά μας, μιας και βρίσκεται στην Α’ Ορθοπεδική του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου, να χειρουργηθεί.

Η γιαγιά ΔΕΝ παίρνει σύνταξη ούτε κάποιο επίδομα προνοίας. Η κόρη της, Ιουλιέτα Ηλιάδου εκλιπαρεί για την όποια βοήθεια, αφού δεν μπορεί καν να πληρώσει το PCR test που απαιτείται, ώστε να της επιτρέψουν να μπει στο νοσοκομείο και να βρίσκεται κοντά στη μητέρα της. Θα χρειαστεί επίσης αίμα, πριν τη βάλουν στο χειρουργείο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Γνωρίζω, ότι και πάλι θα ανταποκριθείτε, όπως κάθε φορά.

Τα στοιχεία της κόρης είναι:

Ιουλιέτα Ηλιάδου
Τηλ. 6941617015

ΙΒΑΝ τράπεζας Πειραιώς:
GR9501722090005209040749432

ΥΓ. Η κόρη είναι δυστυχώς άνεργη και ψάχνει για δουλειά security ή ό,τι άλλο.

Άννα Παγκράτη

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr