ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΚΚΛΗΣΗ οικονομικής βοήθειας για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ.

ΕΛΛΑΔΑ. - 5 Δεκ 2019 - 10:02
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Πριν λίγες ημέρες ενημερώναμε (εδώ) για την ΣΥΛΛΗΨΗ του π.Κλεομένη 

που φυσικά δεν προέκυψε διόλου τυχαία.   Ο π.Κλεομένης είχε καταδικαστεί ερήμην τον Νοέμβριο 2018 από το δικαστήριο της Λάρισας  σε 18 μήνες φυλάκιση και 7500 ευρώ πρόστιμο για ένα αυγό που πέταξε σε ένα (σύγχρονο) εβραϊκό μνημείο.  Εδώ και 3 εβδομάδες βρίσκεται φυλακισμένος στις φυλακές του Ναυπλίου.

Δυστυχώς το πρόστιμο που του επιδίκασε το δικαστήριο, πήρε προσαύξηση 110% 

(ναι καλά διαβάσατε, ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ τοις εκατό! σε μόλις ΕΝΑ χρόνο), ξεπερνώντας σήμερα τις 15.000 ευρώ.  Βλέπετε τι ωραία που λειτουργεί και το κράτος και η δικαιοσύνη και η αστυνομία και η δημοσιογραφία όταν «πρέπει»;  Κατηγορούμενοι σε σκάνδαλα Siemens, χρηματιστηρίου, λίστας Λαγκάρντ, Energa, εξοπλιστικά, ή σκάνδαλο παιδεραστίας στη Μολδαβία, όπως ο πρώην σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη (εδώ), πέφτουν «στα μαλακά» και αν χρειαστεί αλλάζουν ακόμη και τον ποινικό κώδικα ώστε όταν μετά από χρόνια εκδικαστεί η υπόθεση, τα αδικήματα να έχουν παραγραφεί.  Όμως ένα αυγό σε (εβραϊκό) μνημείο θα πρέπει να τιμωρείται αδυσώπητα και παραδειγματικά.
Όπως διαβάζουμε στην  Ελεύθερη Ώρα (της 3ης Δεκεμβρίου 2019),

η εφημερίδα πήρε την πρωτοβουλία να μαζέψει χρήματα για την άμεση αποφυλάκιση του π.Κλεομένη.  Για το λόγο αυτό, όποιος ενδιαφέρεται να προσφέρει οποιοδήποτε ποσό, μπορεί να τηλεφωνεί στην δικηγόρο Αικατερίνη Παντελίδου (γνωστή για τον αγώνα της ώστε να μην λειτουργήσει το τζαμί στον Βοτανικό), στο τηλέφωνο 6972073811.
Αν δεν μαζευτεί το ποσό, ο π.Κλεομένης θα πρέπει να εκτίσει όλο αυτό το ποσό με πρόσθετους μήνες/έτη φυλάκισης.   Αν/όταν μαζευτεί το ποσό, θα μπορέσει να αποφυλακιστεί και να ξαναγυρίσει «στο δρόμο» εκεί που έδινε ραντεβού τα δύο τελευταία χρόνια ΚΑΘΕ Σάββατο ανελλιπώς : έξω από το γκρεμισμένο παρεκκλήσι της Παναγίας Ελευθερώτριας,  έξω από το τζαμί στο Βοτανικό.

 

Ως Ιερός Λόχος 2012, 

από τότε που ξεκινήσαμε τον αγώνα μας, για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, προσπαθήσαμε να στηρίξουμε ΚΑΘΕ Ορθόδοξο ιερέα που αγωνίζεται Υπέρ Πίστεως και πατρίδος.

Αν το πέταγμα ενός αυγού σε κάποιο σύγχρονο μνημείο, 

απαιτεί την φυλάκιση ενός ομολογητή ιερέα και την επιβολή δυσβάστακτων προστίμων για να μην βγει από την φυλακή, εμείς μία ακόμη φορά θα κάνουμε το ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ.  Ο Ιερός Λόχος 2012 φυσικά και ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ την προσπάθεια συγκεντρώνοντας χρήματα από τα μέλη και τους φίλους του.

Καλούμε κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα και Ορθόδοξο πιστό να δείξει κι αυτός έμπρακτα την στήριξή του.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ.

Χθες ήταν η Μονή Εσφιγμένου (θυμίζουμε 20 χρόνια κάθειρξη στον ηγούμενο για «ηθική αυτουργία» για μια μολότοφ, ενώ ΔΕΝ βρισκόταν εκεί!),
σήμερα ο πάτερ Κλεομένης (το συνολικό χρηματικό ποσό μαζί με την εξαγορά της 18μηνης φυλάκισης υπερβαίνει τα 22.000 ευρώ! όλα αυτά για ένα αυγό!)
αύριο …
αύριο ίσως θα είναι η δική σου σειρά.

Αν δεν υπάρξει αλληλοβοήθεια και δεν αντιδράσουμε όλοι μαζί, θα μας «φάνε έναν-έναν».

Συντονιστείτε με το κανάλι «ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ» στο rutube:

https://rutube.ru/video/person/1793013/
Το σημερινό (4/12/2019) πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας :
«Λευτεριά στον πατέρα Κλεομένη
Για πληροφορίες – δωρεές επικοινωνήστε με τη δικηγόρο
Αικατερίνη Παντελίδου στο τηλέφωνο 6972073811»
Ιερός Λόχος 2012 – Ελληνορθόδοξη Στρατιά
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…