ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΚΛΙΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΑ

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. - 7 Απρ 2020 - 18:57
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

 ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ    ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ 

                                                                          – ΑΜΗΝ- 

  1. 4.  2020  ΕΚΛΙΣΗ  ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ   ΑΠΟ ΤΗΝ  ΜΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΑ 

 

+++ Μητέρα του Κυρίου μας, έλα και ελέησόν μας, εις τον Υιόν Σου φέρε έμπροσθεν, ροήν των προσευχών μας. Μεσίτεψε δια τον κόσμον μας, διά την δοκιμασίαν, την του ιού την φοβεράν ετούτην πανδημίαν. Σήμερον εις ταύτην εορτήν όπου η γης Σου ψάλλει, «ευαγγελίζου η ψυχή, ο Ουρανός αγάλλει» ας γίνει Ευαγγελισμός εις εσωτερικόν μας ,εν μετανοία όλοι μας ,πλήθος αμαρτιών μας. Ο κοπετός ωρύεται ,ρίξε σε μας την Σκέπη, πρεσβείαν ποίησον Εσύ, κακόν μην επιτρέψης. Τα δάκρυά Σου τρέχουνε, τα γόνατα λυγίζουν προσεύχεσαι Μαννούλα μας διά την μετάνοιά μας, το ιλάσθητι να είπωμεν ,μέσα από  την καρδιά μας.  

Τεκνία Μου αγαπητά, πάντα θε να πρεσβεύω, για κάθε μία Εγώ ψυχή, στον Κύριο μεσιτεύω. Γονυκλινής παρακαλώ, έλεος για να στείλη μα η πόρτα του ελέους Του τώρα για εσάς, ναι , κλείνει. Χρόνια και χρόνια καρτερεί την μεταμέλειά σας μα σαν ατσάλι έγινε, πέτρινη η καρδιά σας. Τα περιθόρια έκλεισαν, τώρα δικαιοκρισία, θε να πληρώσετε εσείς την απερισκεψία. Το κλείσιμο στα σπίτια σας εδώ εσάς φοβίζει, μα ο αιώνιος χαμός, αυτός αιχμαλωτίζει. Πώς θα αντέξετε ; ρωτώ, αιώνιο σκοτάδι;  Η αμαρτάνουσα ψυχή όταν εμπή στον Άδη; Ξυπνήστε από τον λήθαργο, νάρκην την του θανάτου, ΤΟ ΗΜΑΡΤΟΝ με συντριβή να πήτε όλοι κάτω. Άγιοι, Άγιες και Άγγελοι, διά εσάς πρεσβείαν κάνουν, παράταση για να δοθή, μήπως αφυπνιστήτε, να μην χαθήτε τέκνα Μου, να μην απωλεστήτε. Μα με την Θεία επίγνωση το ΗΜΑΡΤΟΝ να πήτε.  

Κλαίω, στενάζω και πονώ η Άνασσα Κυρία, μα δια να αλλάξω δεν μπορώ απόφασιν την Θείαν. Της αμαρτίας η ροή, κατέκλυσε  τα πάντα, έφτασε αυτή στον Ουρανό, πρέπει να το δεχθήτε το πώς η ώρα έσχατη, ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΗΤΕ. ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ, ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΡΔΙΑΣ , ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΛΥΓΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥ ΥΙΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑΝ. Το θέμα είναι κρίσιμο, μόνον εσείς μπορήτε, ν’ αλλάξετε τον ΘΑΝΑΤΟ εις την ΖΩΗΝ να ρθήτε. Δεν έχετε χρόνον και καιρόν, τρέξετε, ναι , βιαστήτε, μήπως με μεταμέλεια την ΣΩΤΗΡΙΑΝ βρήτε. Τα λόγια ετούτα ιερά, με μείζονα ουσία, με πόνο τώρα σας ζητώ, ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑ. Στο παρά πέντε ήρθατε, λίγος ο χρόνος μένει, η απόφασις να εκτελεστή, ΧΑΟΣ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΜΕΝΕΙ. Προσέξατε στο ρήμα Μου, είναι βρύσις Ουρανία, είναι ο λόγος Θεϊκός, γράψτε τον στην καρδία. Ευαγγελίσου, ναι, ψυχή, στα παραγγέλματά Μου, σαν δώρο τάδωσα η Παναγιά εις τα πιστά παιδιά Μου. Όσα τα μέτρα και αν παρθούν, στης γης σας την πορεία, αδυνατούν δια να σταθούν, στην ταύτην πανδημίαν. Το μόνο που θα σώση εσάς, είναι Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Συσκότιση επικρατεί, τώρα στην γη σας κάτω, ναι , συμμαχία μετά του εχθρού έκαναν οι ΜΕΓΑΛΟΙ και όλοι παρεδόθησαν  στου σκότους το κανάλι. Με υποκρισία αυτοί μιλούν, μην τους εμπιστευθήτε, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ κρατήσετε , ίνα εσείς σωθήτε. Η ήρα θα ξεχωριστή, καθαρισμός θα γίνη, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΗ. Λάβετε όλοι σας ισχύ, στην δύσκολη την ώρα, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΩΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΧΩΡΑ.

Αμήν. Αμήν. Αμήν.+++ 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…