ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εκρηκτικά Στοιχεία που Κρατούνταν Μυστικά από το Πεντάγωνο Βγαίνουν στην Επιφάνεια

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 23 Φεβ 2018 - 8:20
Loading...

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Εκρηκτικά Στοιχεία που Κρατούνταν Μυστικά από το Πεντάγωνο
Βγαίνουν στην Επιφάνεια

Ένα περίεργο «σκάνδαλο» φαίνεται να ξεσπάει για το Πεντάγωνο καθώς σύμφωνα με την dailystar.co.uk φαίνεται να έρχονται στο φως εκρηκτικά στοιχεία «από σημεία συντριβής εξωγήινων».

Σοκαριστικά αρχεία που κρατούνται από το Πεντάγωνο έχουν προκύψει και αποκαλύπτουν ότι μυστικοί πράκτορες εξετάζουν απειλές που προκαλούν τα UFOs. Αν και αυτό, κάπου, μπορεί να φαντάζει φυσιολογικό, υπάρχει και συνέχεια:

Οι εφημερίδες, οι οποίες γράφτηκαν μεταξύ 2007 και 2012, δήλωναν ότι «μέταλλα που είναι άγνωστα στην επιστήμη» έχουν ανακτηθεί, δοκιμαστεί και τοποθετηθεί σε ιδιωτική εγκατάσταση.

Από που ανακτήθηκαν αυτά τα «άγνωστα μέταλλα;»

Οι θεωρητικοί «κυνηγοί των ΑΤΙΑ» πιστεύουν εδώ και καιρό, ότι κάποια «μέταλλα» είχαν ληφθεί από σημεία συντριβής εξωγήινων σκαφών, όπως το περίφημο περιστατικό του Roswell στη δεκαετία του 1940.

Ωστόσο, έχει υποστηριχτεί ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δαπάνησε μερικά από τα 16 εκατομμύρια λίρες στερλίνες του μπαντζετ για τα ΑΤΙΑ, στη σύναψη συμβάσεων με τη Bigelow Aerospace στο Λας Βέγκας.

Αρχεία που βρέθηκαν υπό από την κατεύθυνση του Robert Bigelow στην έδρα της εταιρείας του «τροποποιήθηκαν» για να επιτρέψουν την αποθήκευση των υλικών.

Ο James Oberg, πρώην υπάλληλος της NASA, φαίνεται να κατάλαβε ότι αυτά τα «μέταλλα» δεν είχε ανακτηθεί και αποθηκευτεί από το στρατό ή την αμερικανική κυβέρνηση, αλλά από τους κυνηγούς των UFO.

Επιπλέον πρόσθεσε: «Τα χρήματα βγήκαν από το Υπουργείο Άμυνας προς τον Robert Bigelow που ανέλαβε τη δουλειά μαζί με ορισμένες ομάδες UFO για να ψάξει για UFOs και που ξόδεψε πολλά χρήματα για να εξοπλίσει τα κτίριά του προκειμένου να αποθηκεύσει αυτό το υλικό».

Ο Nick Pope, πρώην ερευνητής των UFOs για το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, πιστεύει επίσης ότι τα «μέρη» αυτά μπορεί να έχουν ληφθεί από ομάδες UFO, οι οποίες διερευνούν ανάλογες δραστηριότητες και διατηρούν μια βάση δεδομένων των παρατηρήσεων αυτών.

Πρόσθεσε ακόμα: «Δεν γνωρίζουμε πώς αυτά τα κράματα και άλλα υλικά ελήφθησαν» και «Μας λένε ότι σχετίζονται με UFOs, και αν προέρχονται από κάποιο είδος στρατιωτικής επαφής, αυτό είναι δυνητικά πολύ σημαντικό».

«Ωστόσο, γνωρίζουμε επίσης ότι η Bigelow Aerospace απέκτησε όλα τα υλικά που σχετίζονται με τα UFO από πολιτικές ερευνητικές ομάδες UFO».

Ο κ. Pope συνέχισε: «Φανταστείτε ένα σενάριο όπου ένας αγρότης βλέπει ένα UFO πάνω από το βοσκότοπό του και αργότερα βρει μερικά κομμάτια μετάλλου στον αγρό. Υποθέτει – ίσως λανθασμένα – ότι συνδέεται με τις ανάλογες παρατηρήσεις και το παραδίδει σε έναν ερευνητή UFO».

Λοιπόν, τι συμπέρασμα μπορείτε να βγάλετε αγαπητοί φίλοι; Αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι ότι κάποιο είδος φαγωμάρας έχει ξεκινήσει μεταξύ επίσημων και ανεπίσημων ερευνητών ΑΤΙΑ.

Ποιός το ξεκίνησε; Για ποιό λόγο; Και ποιός θα βγει στο τέλος κερδισμένος; Κάποια από από τις ομάδες ή ο απλός και μέσος πολίτης στην επικράτεια του πλανήτη που διψάει για να μάθει την αλήθεια γύρω από το θέμα των εξωγήινων και των πιθανών συνεργασιών με τις εκάστοτε κυβερνήσεις;

diadrastika

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter