ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 1 Αυγ 2021 - 6:59
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Σεβαστοί Πατέρες και αγαπητοί μας αδελφοί, χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε! Ο Άγιος Απόστολος Ιάκωβος ο αδελφόθεος μας λέει: “Πάσαν χαράν ηγήσασθε αδελφοί μου, όταν πειρασμοίς περιπεσητε ποικίλοις!” (Ιακ.1,2) Αν απλώς για τους ποικίλους πειρασμούς ο Απόστολος μας διδάσκει ότι πρέπει να έχουμε πάσαν χαράν, ολοκληρωμένη δηλ χαρά, πόσο πιο μεγάλη και τέλεια χαρά, αν μπορούμε έτσι να εκφραστούμε, δεν πρέπει να έχει ο πιστός Χριστιανός σήμερα, που περιπέσαμε όχι απλώς σε ποικίλους και μεγάλους, αλλά στον μεγαλύτερο πειρασμό όλων των αιώνων, στον πειρασμό της Πίστεως, στην επίσημη κορύφωση του ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ σφραγίσματος του Αντιχρίστου, της επίσημης δηλ άρνησης του Χριστού και του αγίου βαπτίσματος δίχως επιστροφή κατά το ανθρώπινον;

Αδελφοί, από σήμερα ξεκινά η ευλογημένη περίοδος της νηστείας του 15 Αυγούστου της Παναγίας μας! Μπήκαμε στον αγαπημένο μήνα της Κυρίας Θεοτόκου, στον τελευταίο μήνα του εκκλησιαστικού μας έτους! Και τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει να αυξήσουμε μαζί με τη σωματική μας εγκράτεια και τη νηστεία οι υγιείς, μαζί με την αποχή μας από τις βλάσφημες ακολουθίες των ενοριών, τις κατ’ ιδίαν εγκάρδιες παρακλήσεις και προσευχές μας και κυρίως τους ομολογιακούς μας αγώνες! Αυτή είναι η ανώτερη προσευχή τώρα!

Ποια; Όταν η γλώσσα έχει για προσευχή τη δημόσια ομολογία της Πίστεως της. Να μιλάμε θαρρετά πάντα εκεί που βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα, εκεί που διαστρέφεται η αλήθεια! Σε κάθε χώρο!

Οι ημέρες που βιώνουμε είναι τραγικά αποκαλυπτικές! Κάθε μέρα σφίγγει ο κλοιός για να δοκιμαστεί έως τέλους η πίστη και ο αγώνας μας. Κορυφώνεται επίσης και η αγωνία του πιστού μας λαού, που εν πολλοίς ακόμα αντιστέκεται, αγωνίζεται και υπομένει! Αγωνιά για τον επαπειλούμενο εμβολιαστικό εξαναγκασμό, δηλ. το σφράγισμα του πονηρού στα παιδιά μας!  Κορυφώνεται όμως και η σύγχυση μεταξύ των πιστών για το χάραγμα αυτό και τον διαχωρισμό των Χριστιανών, τον άγιο διχασμό, για τον οποίον κανένας δυστυχώς δεν μιλά, δεν τον αγαπά, δεν τον υπηρετεί. Όλοι θέλουν να δείξουν την αγάπη την ψεύτικη, που αμνηστεύει τις πτώσεις, αδιαφορεί για τις θανάσιμες αμαρτίες και ενώνει την ακαθαρσία με την αμόλυντη Εκκλησία του Χριστού, τη λατρεία του σατανά με την Θεία Λειτουργία! Τί φρικτές εποχές!

Πλανώνται πλέον και οι εκλεκτοί των εκλεκτών! Στώμεν μετά φόβου Θεού!!

Ας δούμε όμως ποιοι κηρύττουν σήμερα μισές αλήθειες, ποια είναι η δυσδιάκριτη πλάνη των πολύ εκλεκτών και ποια η καθαρή και ολόκληρη αλήθεια που ασφαλίζει την ψυχή μας στην δύσβατη ανηφόρα των εσχάτων αυτών χρόνων προς τον παράδεισο.

Εύκολα κάποιος σήμερα αγαπητοί, μπορεί να διακρίνει την κοσμική απάτη και την ιατρική πλάνη που επικρατεί σχετικά με τα εμβόλια, τις παρενέργειες και τα επιστημονικά δεδομένα.

Πολύ δύσκολα όμως θα διακρίνει τις εκκλησιαστικές πλάνες ανθρώπων όντως εκλεκτών, μεγάλων αγωνιστών, μορφωμένων καθηγητών, κληρικών με λόγο αληθινό, αλλά δυστυχώς τώρα πια, θανάσιμα θολωμένο και πολύ επικίνδυνο!

Δεν θα αναφερθούμε καθόλου στην πλευρά των εκούσια σφραγισθέντων ιερέων, όσων υποτάσσονται πλήρως στα κελεύσματα της ασεβούς κρατικής Ιεραρχίας. Σήμερα, με πολύ πόνο, με ειλικρινή αγάπη Χριστού, αλλά και με καθαρή αλήθεια, θα καταδείξουμε απλά το λεπτό σημείο στο οποίο ήδη πλανώνται οι τελευταίοι εκλεκτοί, οι επίλεκτοι στρατιώτες του Χριστού, οι έχοντες μεγάλη μόρφωση ίσως, αλλά πάσχοντες δυστυχώς από στέρηση θείου φωτισμού τούτες τις κρίσιμες ώρες.

Αυτοί είναι πολλοί, άλλοι άγνωστοι προσωπικά σε μας πατέρες, αλλά και άλλοι γνωστοί μας, κατά πάντα αξιοσέβαστοι και πολύ αγαπητοί καθηγητές και συναγωνιστές μας, χρόνια πολλά μπροστάρηδες στους νόμιμους ομολογιακούς αγώνες, πατερικώτατοι, επιστήμονες, πράοι, άνθρωποι της αγάπης και του διαλόγου, της τόλμης και της μαχητικότητας. Δυστυχώς όμως έχουν πέσει επικίνδυνα στο θέμα του νέου εμβολίου και του σφραγίσματος!

Επειδή εμείς τους αγαπάμε πολύ όλους αυτούς, και το γνωρίζουν, ας μας επιτρέψουν να ελέγξουμε δημόσια την δημόσια κηρυττομένη πλάνη τους για το νέο εμβόλιο και όχι μόνο.

Για να μην παρεξηγηθούμε, όταν ελέγχουμε έναν δημόσια εκφραζόμενο λόγο κάποιου πατρός, το κάνουμε από αγάπη και μόνο! Για το πώς θα προστατευτεί το αποίμαντο ποίμνιο όταν ακούει τόσα θολωμένα κηρύγματα, μισής, δηλ καταστροφικής ομολογίας.

Θέλουμε σε όλους να δείξουμε ότι η αλήθεια είναι μία, δεν υπάρχει γνώμη μου και γνώμη σου, το πνεύμα της Αγίας Γραφής και των Αγίων Πατέρων είναι αυστηρότατο σε θέματα Πίστεως, δυστυχώς όμως τώρα διαστρέφεται είτε από τους θεομάχους και Χριστοκαπήλους του συστήματος, είτε δυστυχώς και από κάποιους μετριοπαθείς θεολόγου η και γέροντες μοναχούς, που ακόμα τιμούν με τίτλους σεβασμού στις προσφωνήσεις τους τους ασεβείς και ανάξιους σεβασμού πια πολιτικούς και αντίχριστους Αρχιεπισκόπους, οι οποίοι είναι και επίσημα πλέον άσπονδοι εχθροί της Εκκλησίας του Χριστού.

Οι αγαπητοί μας πατέρες και αδελφοί τους οποίους ταπεινά και θαρρετά και δημόσια ελέγχουμε και όλοι όσοι ακολουθούν την χλιαρή ομολογία, αυτοί πάλι που επιμένουν στη βρώμικη μνημόνευση των συνοδικά πλέον Αιρετικών αρχιερέων, έχουν μειώσει θανάσιμα τον ελεγκτικό τόνο και χαρακτήρα του κηρύγματός τους, την ώρα που το σφράγισμα του Αντιχρίστου ως επίσημα εναρξάμενο έχει καλύψει κάθε άλλη επικινδυνότητα αίρεσης! Εδώ η άρνηση του Χριστού δια των νέων εμβολίων επιβάλλεται και προβάλλεται συνοδικά και εμείς τους λέμε έστω και τυπικά “Μακαριώτατε” και “άγιοι αρχιερείς;”, τους ασπαζόμαστε και το άνομο χέρι;

Κάνουνε λένε κάποιοι αγώνα ιεροκανονικής αποτείχισης, μα πώς προβάλλουν δήθεν διωκόμενους Αρχιερείς, όπως πιστεύουν για τον μητροπολίτη Μόρφου, τον Κυθήρων και τον Αιτωλίας, οι οποίοι αφήνουν οι ταλαίπωροι “ελεύθερους” τους ιερείς τους να σφραγιστούν και τον κόσμο να μασκοφορεί εν ώρα θείας λατρείας; Δεν έπρεπε ως καλοί ποιμένες με πατρική αυστηρότητα να απαγορεύσουν την προσέλευση στο θάνατο των κληρικών τους, και αν κάποιοι το επιλέξουν μόνοι τους και ελεύθερα, να τους αποκόψουν από την Εκκλησία;

Απ’ την άλλη, δίχως αιτία, φιμώνουν κάποιες φωνές που μιλάνε πιο αυστηρά για το σφράγισμα; Γιατί; Εδώ φαίνεται η άδικη συμπεριφορά τους και η μάταια θα λέγαμε τόσα χρόνια αγωνιστικότητα τους, καθώς τώρα που φτάσαμε στον τελικό, παραιτούνται!!!

Τί φωτισμό να έχουν λοιπόν αυτοί αγαπητοί, και ειδικά οι μνημονεύοντες τους Αιρετικούς, όταν στην κορυφαία στιγμή της θείας Λειτουργίας ταυτίζονται με τους ασεβείς έστω και άθελά τους; Πλανάσθε καλοί μας πατέρες, εν όσω κοινωνείτε με θεσμικά και συνοδικά και αμετανόητα βλάσφημους και έκπτωτους της Εκκλησίας Αρχιερείς!

Σεβαστοί πατέρες και αδελφοί, όλοι εσείς οι μή κηρύττοντες τον νέο δαιμονικό εμβολιασμό ως την φρικτή, επίσημη και κανονικότατη σφραγίδα – χάραγμα του Αντιχρίστου της Αποκαλύψεως, που κορυφώνεται ήδη παγκοσμίως, πλανάσθε και πλανατε πολλούς! Δεν είναι απλώς μια αμαρτία όπως λανθασμένα κήρυττετε το νέο εμβόλιο! Αυτό που λέτε είναι απαράδεκτο και οδηγεί πολλούς χλιαρούς στο να το κάνουν αφού μπορούν να το εξομολογηθούν.

Δεν υπάρχει λίγο και πολύ σφράγισμα τώρα, πρώτο και τελευταίο πιο επικίνδυνο! Βάζεις από την πρώτη ένεση μέσα σου τον διάβολο και πώς θα αγιάσεις την ακαθαρσία; Για τις συνηθισμένες χρόνια τώρα εκτρώσεις, δύσκολα βέβαια μετανοεί κανείς,  όμως μπορεί να σωθεί κάποιος, και σώζονται πολλοί με δάκρυα μιας ζωής, αυτήν όμως τη σφραγίδα, το νούμερο του σατανά, πώς θα το βγάλεις από μέσα σου; Δεν μας λέει ο ιερός Χρυσόστομος ότι ούτε το μαρτύριο μπορεί να καθαρίσει και να αγιάσει κάποιον εκτός της Εκκλησίας; Δεν εξέπεσαν λοιπόν ήδη όλοι οι σφραγισμένοι Χριστιανοί, καλοί μας πατέρες; Πώς αυτοί θα επανέλθουν πείτε μας, εφόσον δεν αγιάζεται πια η ακαθαρσία; Ή μήπως δεν είναι ακαθαρσία ο δυσώνυμος αριθμός, η επιγενετική και δαιμονικώτατη αλλοίωση του ανθρώπου στον πυρήνα του, το ένζυμο της λουσιφεράσης με το σκανάρισμα του σώματος και το εωσφορικό υγρό, που διαχέεται στα μέλη μας από τη θυσία των εκτρωμένων βρεφών;

Η Εκκλησία του Αντιχρίστου, όπως μας λέτε κάποιοι, που ήδη ετοιμάζεται και διαχωρίζει πλέον τους πιστούς, αν δέχεται αποκλειστικά τους εμβολιασμένους, τότε και μόνο μας προτρέπετε να φύγουμε μακριά; Δηλ. εκεί όπου ανακατεύονται δίχως δίωξη, που συμφύρονται δίχως διάκριση, πρέπει να μπλέξουμε και μεις; Να συμμετέχουμε στον μολυσμό, το μίασμα της κολάσεως, την ακαθαρσία του Αντιχρίστου; Να μνημονεύουμε τους Πανθρησκειαστές και τους αφορισμένους δυνάμει Ιεράρχες της προδοσίας; Δεν νομίζετε ότι η αληθινή Εκκλησία του Χριστού πρέπει να κάνει το ακριβώς αντίθετο, όπως πάντοτε έκανε; Να διαχωρίσει δηλ. τους πιστούς από τους σάπιους, να αποκόψει σεσηπότα μέλη, να αφορίσει, να κηρύξει μετάνοια ισόβια και ακοινωνησία στους αρνητές και πεπτωκότες; Τι ήταν οι προσκλαίοντες; Αρνητές Χριστού από αδυναμία και όμως δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα ιερά μυστήρια! Και να φανταστούμε ότι δεν είχαν λάβει μέσα τους τον αριθμό του Θηρίου! Οι σημερινοί λοιπόν έκπτωτοι εμβολιασμένοι, εν γνώσει ή εν αγνοία αδιαφορίας, που έλαβαν νούμερο προσωπικό χάνοντας την χάρη του Αγίου Βαπτίσματος, δεν πρέπει, από αγάπη εννοείται, να απομακρυνθούν από την ευχαριστηριακή σύναξη ως αποστάτες για το καλό της ψυχής τους;; Αν έκαναν, όπως λέτε κάποιοι μια αμαρτία και πρέπει απλώς να εξομολογηθούν, αλλοίμονο!!! Τότε αρκετοί θα πουν, αν πρόκειται για μια αμαρτία, ας εμβολιαστώ και μετά θα μετανοήσω, θα εξομολογηθώ, έχω οικογένεια, δουλειά, πώς θα τα χάσω αυτά, πώς θα ζήσω; Εξισώνετε δηλ. το αρνησίχριστο νέο εμβόλιο με τις άλλες αμαρτίες; Είστε το λιγότερο απαράδεκτοι, μάλλον θα λέγαμε εγκληματικά χλιαροί κήρυκες!!! Βλέπει κανένας σας δημόσια μετάνοια στους σφραγισμένους; Πού είδατε κλαυθμό καθημερινό εμβολιασθέντων;

Πού απόφαση για δάκρυα μιας ζωής; πού ισόβια και ταπεινή αποχή από τα μυστήρια;  Εμείς θα ανακατευτούμε τώρα στην πιο μεγάλη προδοσία της ιστορίας; Έχουμε περισσότερη διάκριση από τον Χριστό και τους Αγίους Πατέρες που όρισαν τον άγιο διχασμό;

Δεν είναι αυτό, που λέτε, το αλλοιωμένο φρόνημα της Εκκλησίας του Αντιχρίστου; Και πώς τολμάτε να το προβάλλετε εσείς, οι πατερικοί θεολόγοι, τα τέκνα των Αγίων ομολογητών, οι υποτιθέμενοι συνεχιστές του Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς, του Αγίου Παϊσίου, του π. Φιλόθεου Ζερβάκου του π. Αυγουστίνου Καντιώτη, του μακαριστού κ. Ν. Σωτηρόπολου, και όλων των μεγάλων σύγχρονων Αγίων γερόντων μας;

Κρίμα, λυπόμαστε πολύ, γιατί ούτε καν αφήνετε να ακουστεί η φωνή της μίας και καθαρής αλήθειας! Την φιμώνετε! Ξέρετε πολύ καλά ότι το χάραγμα δεν θα γίνει από τον Αντίχριστο αλλά από τον Ψευδοπροφήτη που θα προηγηθεί. Ξέρετε ότι όταν έρθει ο καταραμένος θα τους βρει όλους σφραγισμένους και εσείς λέτε δεν είναι τώρα το τελικό σφράγισμα; Δηλ. το αρχικό είναι αθώο; Είναι απλώς κάτι δαιμονικό, ή μια απλή αμαρτία; Ξαφνικά θα γίνει στο τέλος θανάσιμο; Τί λέτε πατέρες; Ντροπή, αίσχος! Πού είναι η ασφαλής αυστηρότητα στα της Πίστεως; Ίσως βέβαια η καθαρή αυτή και αυστηρή γραμμή χαλάει την μετριοπαθή στάση σας, ίσως θέλετε να τα έχετε καλά με κάποιους, ίσως έχετε καλούς λογισμούς για ανθρώπους που δυστυχώς  δεν έχουν έργα αλλά μόνο μια δαιμονική θεολογία, δίχως πράξεις, δίχως θυσίες, δίχως ειλικρίνεια και συνέπεια! Γιατί δεν ελέγχετε πατέρες αν αγαπάτε, τους Αρχιερείς που δεν κόβουν το μνημόσυνο της συνοδικά πια Αντίχριστης Ιεραρχίας; Γιατί τους μνημονεύετε εφόσον συγκοινωνούν με την Παναίρεση και το φρικτό χάραγμα του Σατανά; Πότε θα αντιδράσετε;

Θα έρθει ο Αντίχριστος και τότε; Θα περιμένετε μήπως πάνε για επίσημη ένωση με τον Πάπα και τότε; Κρίμα! Τότε όλοι θα είναι σφραγισμένοι, άρα εκτός εκκλησίας!!! Συνεπώς, έχετε ήδη χάσει αναβάλλοντας, αφού τώρα έπρεπε να έχετε νόμιμα χωριστεί πνευματικά απ’ αυτούς. Γιατί δεν φωνάζετε τώρα στην αρχή με αυστηρότητα να σταματήσει η πτώση;

Μια αμαρτία είναι το χάραγμα, είστε σοβαροί; που κατά την Αποκάλυψη δεν έχει συγχώρηση αλλά μόνο αιώνια κόλαση; Δεν βλέπετε τα σημεία των καιρών; Δεν βλέπετε ότι η προετοιμασία έχει τελειώσει και ότι ενεργείται πια τελειωτικά το μυστήριο της ανομίας; Γιατί διαφημίστηκε η Μεγάλη Επανεκκίνηση; Γιατί προωθούνται με νόμους οι ανώμαλοι; Πώς τιμάτε όσους κοινωνούν με τον σατανά; Γιατί δεν ελέγχετε σκληρά αυτό το ανακάτεμα; Δεν βλέπετε ότι δίνουμε πια μάχη σώμα με σώμα με τον Αντίχριστο; Δεν βλέπετε ότι τελείωσε η περίοδος των Αιρέσεων και μπήκαμε στα χρόνια του σφραγίσματος της Αποκάλυψης, των εσχάτων πληγών και της τελικής μάχης;

Δεν υπάρχει τώρα θέληση  μετανοίας στους Αρχιερείς, δεν θέλουν… δεν το βλέπετε;

Αδελφοί, το χάραγμα που διώχνει το Άγιο Πνεύμα οριστικά, κορυφώνεται, όσο ακόμα το αφήσει ο Κύριος, για λίγο σίγουρα, μα και για το καλό μας. Να φανούν οι δόκιμοι και να στεφανωθούν. Μετά τον πόλεμο, που θα το συντρίψει πρόσκαιρα και τα λίγα χρόνια της ελευθερίας και της Ορθοδοξίας, πάλι θα οδηγηθούμε προς τον τελικό πλέον Αντίχριστο. Αυτά θα τα ζήσουν τα εγγόνια μας! Τώρα τι κάνουμε είναι το θέμα, τώρα, στην επίσημη αρχή, που κορυφώνεται το εμβολιαστικό σφράγισμα του πονηρού!  Δεν επιτρέπεται σε μάς ουδεμία χλιαρότητα, καμία αμφιταλάντευση! Δεν απαιτούνται τώρα Πατερικές γνώσεις, για να το πολεμήσεις! Ώδε η σοφία εστί! Σοφία και φωτισμό θείο χρειαζόμαστε, έλεγχο μάλιστα σκληρό από όσους μπορούν προς τους προβοσκιδοειδείς κληρικούς!

Την έκπτωση από την Πίστη, πώς την βαφτίζετε πατέρες, μια αμαρτία με απλή επιστροφή;

Δέν έχουμε εδώ μια γέφυρα!, όπως πλανεμένα υποστήριξε κάποιος, που κατά τα άλλα θεολογεί υπέροχα, απ’ την οποία επιστρέφεις, αν θες, πίσω! Όσοι την πέρασαν και εμβολιάστηκαν εκούσια, ο δρόμος έκλεισε! Την έσπασε την γέφυρα ο διάβολος, ως κυρίαρχος προσωρινά του συστήματος και ως έχων τα δικαιώματα που του δόθηκαν, δεν υπάρχει επιστροφή, μόνο κλαυθμός για λίγες σταγόνες ελέους και μικρότερη κόλαση. Γιατί δεν φωνάζετε λοιπόν όλοι εσείς οι προβαλλόμενοι ομολογητές πατέρες, οι δήθεν διωκόμενοι, αλλά μνημονεύοντες αντικανονικά τους συνοδικά Αντίχριστους, εσείς με τους ακολούθους σας έξω από τα μέγαρα των μητροπόλεων, εσείς οι πνευματικοί της μονομερούς γραφίδας και του μισθού, εσείς που χειρίζεστε τα πληρωμένα ιστολόγια, εσείς με τις live προβολές στα κανάλια σας, εσείς, οι αγαπητοί στο μεγάλο ποίμνιο, όχι στους ελάχιστους, εσείς, που λέτε μεν πολλές αλήθειες στα μεγάλα κανάλια, κατά έναν περίεργο όμως τρόπο δεν διώκεστε από τους Αρχιερείς σας, ενώ βέβαια ούτε που τους θεωρείτε Αιρετικούς χειρίστου είδους.

Το ξέρετε ότι χάσατε πια το όποιο “δικαίωμα” σας έδιναν οι ιεροί Κανόνες να μνημονεύετε τους Αιρετίζοντες; Ότι εδώ δεν μιλάμε για μια Αίρεση απ’ την οποία επιστρέφεις, αλλά για το αποκαλυπτικό χάραγμα του διαβόλου, το οποίο σε οδηγεί κατευθείαν στην απώλεια;

Το ξέρετε ότι είναι ΧΡΕΟΣ σας να κόψετε με θόρυβο και δημοσίως το μνημόσυνο των συνοδικώς ασεβών έστω και ΤΩΡΑ με δημόσια συγγνώμη μάλιστα, γιατί ενώ προχωρεί το σφράγισμα εσείς κάποιοι υπηρετείτε ακόμα Μητροπόλεις της αποστασίας;

Γιατί και σεις, αγαπημένοι ακροατές, λαέ του Θεού άγιε, φοβάστε τον διχασμό; Δεν βλέπετε ότι είναι άγιος; Ότι είναι εντολή του Χριστού, όταν πρόκειται για την Πίστη και την διαστροφή της ηθικής; Κόβεις αλήθεια αδελφέ μου τα μέλη που σε σκανδαλίζουν ή μήπως ανακατεύεσαι μαζί τους στο μυστήριο των μυστηρίων; Μήπως από ψεύτικη ταπεινοφροσύνη; Την θεία εντολή γιατί την τσαλαπατείς και θέλεις να φανείς ανώτερος των Αγίων;

Αδελφοί, σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζουμε ότι οι ανεμβολίαστοι είναι και σωσμένοι, άπαγε! Όπου υπάρχει εγωισμός, σκληροκαρδία, πονηρία, ζηλοφθονία, και άλλα θανάσιμα πάθη, εκεί δεν ωφελεί σε τίποτε ο αντιεμβολιαστικός αγώνας. Και εκεί ελάχιστοι σώζονται!!!

Η ελευθερία πάλι, δεν θα έρθει εθνικά, αν δεν γίνει πρώτα πνευματικά, ας το χωνέψουμε καλά! Μη δίνουμε λαβές ,πατέρες, σε χλιαρούς να σφραγιστούν εξαιτίας μας, αφού δεν ήρθε όπως λέτε δημόσια το τελικό χάραγμα, και να οδηγούνται χιλιάδες στον αιώνιο πνευματικό θάνατο!

Τώρα, όσο προλαβαίνετε, κηρύξτε ισόβια μετάνοια ακοινωνησίας στους εμβολιασμένους! Μιλείστε αυστηρά! Μη σέβεστε πια και μην επαινείτε τους χλιαρούς επισκόπους, τους συγκοινωνούς στο έργο του Αντιχρίστου!

Μη καπηλεύεστε κάποιοι άλλοι αυτόκλητοι και αγιομάχοι μοναχοί και ιερομόναχοι την δίκαιη αγανάκτηση του λαού και μη θέλετε αυτοπροβολές και μην λέτε άλλοι εγωϊστικά ημερομηνίες και πλανεμένες πληροφορίες! Ζείτε στην πλάνη και αυτό φαίνεται δημόσια! Συνέλθετε!! Ταπεινωθείτε! ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!

Αδελφοί, σίγουρα πολλοί που θα ακούσουν αυτήν τη δημόσια παρέμβασή μας θα μας πουν τρελούς, εγωϊστές, ιεροκατήγορους, φανατικούς, ανεπίγνωστους ζηλωτές, αδέσποτους, ανυπότακτους, σχισματικούς και πολλά άλλα τα οποία τώρα ένα χρόνο τα έχουμε συνηθίσει.

Ας προσέξουν καλά όλες τις φράσεις μας, και θα δουν, ότι δεν έχουμε εμπάθεια με κανέναν, πόνο έχουμε και ιερή αγανάκτηση για την απόκρυψη της καθαρής αληθείας!

Όσοι από τους ελεγχθέντες πατέρες είναι ταπεινοί και σοφοί όντως και συνετοί, θα δεχθούν τον έλεγχο. Όσοι έχουν εμπάθεια και προσκόλληση σε πρόσωπα ίσως μας κατηγορήσουν ότι δεν έχουμε ευγένεια και ήθος στο λόγο μας. Εμείς αδελφοί με τα όσα γίνονται πλέον υπέρ του σφραγίσματος, δεν θεωρούμε φορείς πια ιερωσύνης τους σφραγισμένους κληρικούς! Ούτε και συνιστούμε ποτέ συμμετοχή στα αχαρίτωτα και θεατρικά τους πλέον μυστήρια της βλασφημίας. Κι αυτό γιατί όλοι τους πήγαν με τον διάβολο! Έχασαν την θεία Χάρη! Νεκρώθηκαν!!!!

Κάναμε αυτήν την παρέμβαση της ειλικρινούς αγάπης και του αγίου διχασμού, για χάρη όσων καλοπροαίρετων ψυχών από άγνοια συνεχίζουν αφόβως να εκκλησιάζονται ακόμα όπως παλιά σε ναούς της αίρεσης.

Για όλα όσα είπαμε είμαστε βεβαιώτατοι! Αν κάπου μιλάμε πιο αυστηρά, απ’ όσο πολλοί έχουν συνηθίσει, είναι για την ασφάλεια όλων μας! Χαμένοι δεν πάνε τώρα όσοι κηρύττουν την άρνηση Πίστεως και της θείας Χάριτος του αγίου βαπτίσματος από τους εμβολιασμένους! Χαμένοι σίγουρα θα είναι όσοι αμφιβάλλουν για αυτό, κηρύττουν δημόσια μια ψευδή ομολογία, ταυτίζουν δηλ.το σφράγισμα, (αν κι αυτό ούτε που το αναφέρουν πολλοί), με την εξομολόγηση και την απλή επιστροφή, επαινούν πρόσωπα σκοτισμένα και φιμώνουν τη φωνή της μίας αλήθειας!

Η Παναγία μας να ξέρετε σιχαίνεται όλους τους γενειοφόρους εχθρούς του Κυρίου, όσο Άγιοι και ευγενικοί και ταπεινοί να φαίνονται!

Πατέρες, μη χάσουμε τον μισθό μας την τελευταία στιγμή από ένοχη μετριοπάθεια! Μια ζωή αγώνες μη πάνε στράφι από την αμφιβολία για το χάραγμα! Θα έχετε, αν δεν προσέξετε, πτώση παταγώδη και μεγάλη κάποιοι!

Δεν υπάρχουν περιθώρια άλλης υπομονής και ανοχής των αντιχρίστων ψευδοπροφητών.

Βλέπετε μη πλανηθείτε! Ας προσέξουμε μη πλανηθούμε αγαπητοί! Ας προσέξουμε όλοι μας τώρα, την κρυφή πλάνη εκείνων  των εκλεκτών που αρνούνται το κανονικότατο και διενεργούμενο σφράγισμα του σατανά. Μην τους εμπιστευόμαστε, μη διστάζουμε από αγάπη να αποστασιοποιούμαστε, να τους το φωνάζουμε. Έχουμε ανάγκη προφητικών φωνών αυξανόμενου ελέγχου, όχι χλιαρών κηρυγμάτων την ώρα που λατρεύεται μες στους ναούς μας ο σατανάς!

Γρηγορείτε αδελφοί και Πατέρες! Ας ευχηθούμε η Υπέρμαχος Στρατηγός να διαλύσει σύντομα τη σφραγίδα του πονηρού και να σταματήσει τώρα την πτώση του πιστού ελληνικού λαού. Να κρατήσει το Άγιο λείμμα, που θα το κρατήσει, στις επάλξεις, όρθιο, καθαρό, ταπεινό και θυσιαζόμενο και όχι ανακατεμένο με τους χαραγμένους αρνητές του Χριστού μέσα στην θεία λατρεία!

Ούτε πάλι υπερήφανο και αυτοπροβαλλόμενο, σκληροκάρδιο και αδιάκριτα αγωνιζόμενο! Στώμεν καλώς! Η σκέπη της Παναγίας μας να είναι πάνω απ’ όλους τους μετανοημένους εν αληθεία πιστούς, πάνω από την διωκόμενη Εκκλησία των νέων κατακομβών, πάνω από την αγιοτόκο και Θεοτοκοβάδιστο πατρίδα μας και ας φροντίζει ιδιαίτερως όλους τους ταπεινά και με θυσίες ανεμβολίαστους και νομίμως ομολογούντες  Ορθόδοξους Χριστιανούς, νέους και γέρους, φτωχούς και πλούσιους, αγράμματους και μορφωμένους, άνδρες και γυναίκες!

Εύχεσθε και υπέρ ημών αδελφοί, να μείνουμε ταπεινά πιστοί άχρι θανάτου, χωρίς να θολώσουμε ποτέ την γάργαρη ροή των πατερικών πηγών της εν Χριστώ ομολογίας. Όχι στη θανάσιμη πνευματική συγκοινωνία με τους “τρυπημένους” από τον διάβολο αρνησίχριστους συνανθρώπους μας, αν τους αγαπάμε, όχι αμνηστεία στο θανάσιμο και μη αναστρέψιμο ανθρωπίνως αμάρτημά τους! Όχι στην αδιάφορη μνημόνευσή τους στην αγία Πρόθεση! Μη μολύνουμε τα άγια αδελφοί! Μην τους αυξάνουμε την κόλαση από την βλαμμένη αγάπη μας!  Ας κηρύξουμε έργω και λόγω την αγάπη της αληθείας, του Χριστού. Αγαπάμε τους αμαρτωλούς που μετανοούν, όλοι αμαρτωλοί είμαστε και πρώτος όλων ο ίδιος εγώ, που τολμάω και μιλάω ενώ οι αμαρτίες μου μολύνουν τον νου, το σώμα τον αέρα και την γη.

Όμως, όσο αμαρτωλοί κι αν είμαστε, αιρετικοί και αρνητές του Χριστού δεν θα γίνουμε με τη χάρη του! Χαραγμένοι δε, δηλ. κολασμένοι και νούμερα του Αντιχρίστου, ποτέ! Μη γένοιτο Κύριε!

Τους εχθρούς μας ναι, τους αγαπάμε ολόψυχα!! Τους εχθρούς του Κυρίου, τους πορωμένους και εμμένοντας φανατικά, ποτέ! Ούτε και ευχόμαστε γι’ αυτούς, κατά τον λόγο του Χριστού και του Ευαγγελιστή της αγάπης. Υπάρχουν αμαρτήματα συγγνωστά, δηλ πιο “ακίνδυνα”, και αμαρτήματα θανάσιμα! Μην το ξεχνάμε. Θανάσιμα αμαρτήματα μεταξύ άλλων είναι η υπερηφάνεια, η ζηλοφθονία, η μνησικακία, τα σαρκικά πάθη, πορνεία, μοιχεία, ειδικά όμως τα τρία φρικτά, η ομοφυλοφιλία, τα ναρκωτικά και ο τζόγος. Υπάρχει όμως και κάτι ασυγκρίτως πιο θανάσιμο απ’ αυτά, ακόμα κι από την αίρεση και την μαγεία! Είναι το να σφραγιστεί κανείς στις μέρες μας με το νέο αυτό σκεύασμα της βδελυγμίας! Χάνει την ζωτικότητα της ψυχής του αυτοστιγμεί, χάνει και αυτήν την πρόσκαιρη χαρά και την υγεία πολύ συχνά της επίγειας ζωής του! Δεν θέλει πια με όρεξη, με βάθος μετανοίας, ούτε και μπορεί ανθρωπίνως να επανορθώσει. Ακόμα κι αν παρασύρθηκε δαρεί ολίγας!, εκτός κι αν του το επέβαλλαν βίαια.

Εκεί λογίζεται ως μάρτυρας!

Για σκεφτείτε αδελφοί μας αγαπημένοι! Να χάσεις τον Παράδεισο για μια απερίσκεπτη ένεση! Τί φοβερό! Και να αγωνίζεσαι μια ζωή με νηστείες και προσευχές!!!Ας φοβηθούμε, και ας εργαστούμε με τρόμο τη σωτηρία της ψυχής μας, στον καιρό που μας έχει απομείνει. Μη γίνουμε ποτέ μέλη τυφλά της παρέας των πεπτωκότων εκλεκτών, ποτέ!

Ούτε να έχουμε εμπάθεια στην καρδιά μας για κανέναν! Τους βοηθάμε όλους στα σωματικά, χωριζόμαστε όμως τελείως πνευματικά!

Παράδειγμά μας, η μητέρα και η νονά του νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου!

Δεν φοβόμαστε ασθένειες και θάνατο! Ξέρουμε πολύ καλά να προστατεύουμε και να σεβόμαστε τον συνάνθρωπο! Ξέρουμε καλά που αποβλέπει η υπακοή μας, όλων θέλουμε τη σωτηρία, αν και “ού πάντων η πίστις!” Ελάχιστοι σώζονται! Θα στριμωχθούμε άραγε τώρα στις κατακόμβες να είμαστε μαζί τους; Μακάρι! Ευπρόσδεκτοι και οι της τελευταίας στιγμής ασφράγιστοι.

Αυτή είναι καλοί μας αδελφοί, η καθαρή αλήθεια της αγάπης του Χριστού, η καθαρή αλήθεια για το σφράγισμα του νέου εμβολίου!

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω!!!!

Εμείς, όπως είπαμε και στο περασμένο μας κήρυγμα, δεν καταδικάζουμε κανέναν, ούτε μπαίνουμε στα χωράφια του θείου ελέους και στα όρια της δύναμης του μυστηρίου της μετανοίας.

Ένα ξέρουμε, πως το σκεύασμα αυτό είναι σφράγισμα, είναι χάραγμα του πονηρού που οδηγεί στην κόλαση!

Το αρνείσαι πάση θυσία και με καθαρή καρδιά για τον Χριστό; Αγιάζεις! Το δέχεσαι; Πορεύεσαι προς την απώλεια!

Αυτός είναι ο αλάθητος λόγος της Αγίας Γραφής! Αυτά μας δίδαξαν οι θεοφώτιστοι και Πνευματοφόροι Πατέρες!

Έχετε θάρρος, αδελφοί, κρατήστε την ομολογία, έχετε ακλόνητη χαρά και ελπίδα! Ο Κύριος εγγύς! Να μας βρει γρηγορούντας και μη παραδεδομένους τω πνευματικώ θανατω του εμβολιαστικού χαράγματος!

Σήμερα τιμάμε την πρόοδο του Τιμίου Σταυρού, ο οποίος στα παλιά ορθόδοξα χρόνια, έβγαινε από στους δρόμους με λιτανεία και αγίαζε όλη την Πόλη, τον αέρα, έδιωχνε κάθε λοιμική ασθένεια και δαιμονική επήρεια. Σήμερα όμως βλέπουμε την πρόοδο του άτιμου σταυρού του Αντιχρίστου! Είδαμε χθες σε μια φωτογραφία το δικέρατο θηρίου του Βατικανού, τον Ψευδοπροφήτη και καταραμένο Πάπα, να φορά ένα είδος σταυρού στα χρώματα των ομοφυλοφίλων! Αυτόν αδελφοί, θαυμάστε, τιμούν, προσκυνούν, υποδέχονται δουλικά και αγαπούν οι προδότες Αρχιερείς μας αλλά και όσοι έχουν κοινωνία μαζί τους, κι αυτοί να ξέρετε το ίδιο ακριβώς ένοχοι είναι κι ας κάνουν δήθεν αντιπαπικό αγωνα! Σήμερα τιμάμε ακόμη το μαρτύριο μιας αγίας οικογένειας μεγάλων Μαρτύρων προ Χριστού! Των επτά Μακκαβαίων παίδων, της μητέρας τους Σολωμονής και του διδασκάλου τους Ελεαζάρου! Τέτοια ενότητα σαν τους Μακκαβαίους χρειαζόμαστε αγαπητοί σήμερα, ενότητα για το μαρτύριο και τη μαρτυρία της αληθείας, όχι ενότητα στην προσκύνηση της θεάς παγκοσμιοποίησης και των ειδώλων μάσκας και εμβολίου!

Όχι πάλι ψευτοενότητα πατριωτική χωρίς τη βάση της Πίστεως! Αλήθεια, αδελφοί, θα δείξουμε άραγε έως τέλους αυτήν την θερμότητα, τον άγιο ζήλο για την Ορθοδοξία μας; Θα δούμε μητέρες να προτιμούν τη θυσία από το εμβόλιο και τη δουλειά τους; Μακάρι! Να ξέρουμε, πως οποίοι μείνουν ανεμβολίαστοι και ασφράγιστοι θα έχουν σκανδαλώδη την θεία βοήθεια και προστασία!!! Θα ξεπεράσουν με υγεία και ασφάλεια κάθε κίνδυνο, όπως το είχε δει αυτό και το φώναζε ο Άγιος Παΐσιος!  Να μη ξεχνάμε ακόμη ποτέ, ότι αυτές τις μέρες γαλουχούνται και αναδεικνύονται οι μεγαλύτεροι και ωραιότεροι Άγιοι της Εκκλησίας μας! Όλος ο ουρανός αγωνιά, μας κυκλώνει, περιμένει να δει την αντοχή της πίστης και της υπομονής μας για τον Χριστό! Ας τους μιμηθούμε καλοί μας αδελφοί έμπρακτα στην ταπεινή θυσία, και  στον τέλειο πνευματικό χωρισμό μας απ όλους τους επισκόπους και ιερείς της αισχύνης. Ας χωριστούμε καλώς τώρα, πριν την έναρξη της αιματηρής θείας οργής, γιατί αλλιώς θα μας διχοτομήσει ο Θεός στην κρίση και θα πάμε με το μέρος των υποκριτών! Τώρα αγαπητοί! Νόμιμα, ταπεινά και γενναία!

Η Παναγία να είναι μαζί μας!

Μη φοβηθούμε τίποτα και κανέναν! μόνο να πιστεύουμε αληθινά, και να ομολογούμε θυσιαστικά με καθαρή καρδιά θείας αγάπης!

Πιστοί λοιπόν στη μόνη και μία αλήθεια για τα εμβόλια, μάρτυρες άχρι θανάτου! Εμείς δια του Χριστού και της Παναγίας θα βγούμε νικητές! Γρηγορείτε αδελφοί, γρηγορείτε!!!!

Αθήνα, 29 Ιουλίου 2021

Ιερομ. Ευφρόσυνος Σαββαΐτης.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…