• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ! Επιτίθεται στην Συρία η Αμερική μαζί με το Ισραήλ!

10 έτη ago
in ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΈΚΑΝΕ «ΛΑΘΟΣ», ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΛΕΝΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΚΑΘΩΣ ΜΕΝΕΙ ΑΦΑΝΤΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΑ…ΜΜΕ!

ΤΙΣ ΗΠΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Η ΡΩΣΙΑ ΟΤΙ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΧΟ!

ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ISIS ΟΙ ΗΠΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΆΣΑΝΤ!….ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

 

screen-shot-2016-06-13-at-12-04-26-pm-copy-2

 

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 15.43, 17 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Screen Shot 2015-12-12 at 8.08.06 PM

Ο συνασπισμός των ΗΠΑ, που αποτελείται απο το Ισραήλ, την Τουρκία, την ΣΑ, κ.ο.κ., κάνει αυτήν την στιγμήν ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!  Παίρνουμε τις πληροφορίες μας τόσο απο την…κοινή λογική όσο και απο την κ Άφρα Ντάγιερ, μια εξαιρετή συνάδελφό μας απο τη Συρία!

Σύμφωνα με την κα Άφρα Ντάγιερ, την συνάδελφό μου απο τη Συρία που είναι και δημοσιογράφος και πολιτική ακτιβίστρια εκεί στη πατρίδα της, ο Αμερικανικός στρατός κάνει επιθέσεις απο αέρος κατα του Συριακού στρατού του….ΆΣΑΝΤ στον βορρά της χώρας!  Έχουν ήδη επιτεθεί στην πόλη Ντέιρ Ζορ, που συνορεύει με το Ιράκ, κοστίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον 80 στρατιώτες του Συριακού στρατού!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ…«ΛΑΘΟΣ» ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ «ΣΥΓΓΝΩΜΗ»! ΑΥΤΑ, ΌΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ISIS Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ!  

screen-shot-2016-09-17-at-5-48-46-pm

Διαβάστε το άρθρο μου «Χάκαραν σημείωμα της κας Νάνσι Πελόζι που λέει ότι βοήθησε να δημιουργηθεί ο ISIS ο…ΟΜΠΑΜΑ!» για περισσότερα πάνω σε αυτό.

Σύμφωνα με την κα Νταγιέρ, που αποτελεί μια εμπιστότατη πηγή πληροφοριών για το τι ακριβώς συμβαίνει εκεί στη Συρια (μιας και τα βλέπει όλα ΟΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙΝ!), ο Αμερικανικός στρατός χρησιμοποιεί πολύ εξελιγμένους δορυφόρους για τον εντοπισμόν των κινήσεων του Συριακού στρατού στον βορρά της χώρας.

Τα τζέτ των ΗΠΑ βομβάρδισαν περιοχές στο βόρειο τμήμα της Συρίας συντονίζοντας αυτές τις επιθέσεις με τον ISIS, έτσι ώστε να μπορέσει ο ISIS να αναλάβει στη συνέχεια μια αεροπορική βάση κλειδί στην περιοχή – και έτσι έγινε!

screen-shot-2016-09-17-at-5-26-24-pm

ΟΙ ΗΠΑ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ISIS ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΤΈΙΡ ΖΟΡ!

Έχει προβεί σε βομβαρδισμούς στο Νότο της Συρίας το…ΙΣΡΑΗΛ, σε μια περιοχή κοντά στα Υψώματα Γκολάν.  Πιο συγκεκριμένα, βομβάρδισαν την πόλη Quantierr που βρίσκεται εντός των συριακών Υψωμάτων που εφάπτεται με το…ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ των ίδιων των Υψωμάτων Γκολάν που οικειοποιήθηκε, με τη βία και εντελώς πάρανομα, το Ισραήλ το 1967 κατα τον Εξαήμερον Πόλεμον οπότε  οι Εβραίοι προσπάθησαν να καταλάβουν όλη την Μέση Ανατολή με τη βοήθεια της Αμερικής.

Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΜΑΝΤΈΨΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΈΣ ΣΤΗ ΣΥΡΊΑ και ΓΙΑΤΊ;;;» όπου γράφω:

Εν ολίγοις, οι άνθρωποι πίσω από αυτό το ψεύτικο πόλεμο στη Συρία θέλουν να εγκαταστήσουν έναν αγωγό πετρελαίου που να διατρέχει μέσω της Συρίας, της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας. Υπάρχει όμως και το Ιράν που θέλει κι αυτό να συμμετάσχει σε αυτό το τεράστιο έργο, αλλά επιθυμεί πάρα πολύ να αφαιρεθεί πρώτα απο το πλάνο η Τουρκία, χωρίς όμως να έχει τις ίδιες συνολικές προθέσεις σε αυτό όπως τα άλλη προαναφερόμενα κράτη διότι είναι σύμμαχος της Συρίας.

Γι᾽αυτό πρέπει να βγαλθεί απο τη μέση…Ο Κ. ΆΣΑΝΤ.

Το επίκεντρο της προσοχής του παρόντος άδικου πολέμου βρίσκεται βόρεια της Γαλιλαίας στα Υψώματα του Γκολάν. Μιλάμε για την ίδια περιοχή πάνω και για την οποία πάλεψε το Ισραήλ με την…ΣΥΡΊΑ κατά τη διάρκεια της Εξαήμερου Πολέμου που έγινε το 1967!!! Εκείνην την εποχήν, το Ισραήλ οικειοποιήθηκε παρανομώς δια της βίας και της αιμοχυσίας απο τους Σύριους εκείνην την περιοχήν των Υψωμάτων Γκολάν που ισχυρίζονται σήμερα ότι «δική» τους είναι. Ωστόσο, δεν την πήραν όλην, διοτί ένα μεγάλο κομμάτι της Γκολάν ευρίσκεται ακόμη εντός των συνώρων της…ΣΥΡΊΑΣ. Καταλαβαίνουμε τώρα τι γίνεται εκεί;;;

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ, δίνει μεγάλη κάλυψη στις δυνάμεις της Αλ Κάιντα (Al Nusura) το Ισραήλ, για να κάνουν τις βρωμοδουλειές εκ μέρους του ίδιου του Ισραήλ σε εκείνη την περιοχή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ, ΕΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟΤΑΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ!  ΟΙ ΣΥΡΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ISIS ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ…ΙΣΡΑΗΛ!!! (πατήστε εδώ και εδώ)

screen-shot-2016-09-17-at-5-38-34-pm

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «Ισραηλινή δεξαμενή σκέψης: Μην καταστρέψετε τον ISIS – είναι ένα “χρήσιμο εργαλείο” κατά του Ιράν, της Χεζμπολάχ και της Συρίας» που τα λέει όλα!

Υπάρχουν δύο μεγάλα ζητήματα εδώ που πρέπει να τονιστούν σε εμας:

1) –  Υπάρχει εν ισύει μια εκεχειρία μεταξύ της συριακής κυβερνήσεως και της αντιπολιτεύσεως, αλλά την έχει παραβιάσει ασύστολα η Αμερική με αυτά που μόλις έκαναν στη πολή Ντέιρ Ζορ. Αμερική το παίζει «αθώα» λέγοντας ότι πρόκειται για «λάθος», κ.τλ.

2) – Και το Ισραήλ κάνει το δικό του κομμάτι αυτών των εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ επιθέσεως κατα της Συρίας του…ΆΣΑΝΤ υποβοηθώντας την…ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ.

screen-shot-2016-09-17-at-5-32-56-pm

Το CNN μεταδίδει αυτήν την στιγμήν πως έχουν σκοτωθεί 83 Σύριοι στρατιώτες. Ο τίτλος του άρθρου του διαβάζει «Συρία και Ρωσία: Αεροπορικές επιδρομές του συνασπισμός των ΗΠΑ σκοτώνουν δυνάμεις του καθεστώς» και είναι ενδεικτικός του πως τα ΜΜΕ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Κ ΆΣΑΝΤ ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΈΝΑΣ «ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ» ΜΕ…«ΚΑΘΕΣΤΩΣ»!

Ο συριακός στρατός είπε ότι θεώρησε την επίθεση ως ένα αποδεικτικό στοιχείο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο συνασπισμός βοηθούν τον ISIS. Αποκάλεσε το περιστατικό σοβαρή και κατάφωρη επιθετικότητα, ανέφερε το συριακό πρακτορείο SANA.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ρωσικής κυβέρνησης, Μαρία Zakharova, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας χρησιμοποίησε παρόμοιες λέξεις. Είπε ότι η Ρωσία συμπέρανε ότι ο Λευκός Οίκος πρόσκειται στον ISIS. Είπε, επίσης, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να εκτελέσουν επιχειρήσεις στην περιοχή.

Δείτε τώρα το δικό μου ρεπορτάζ για το ίδιο θέμα!

greeknewsondemand

Tags: slide5
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Υπουργοί με σακίδια επιβίωσης στην Γερμανία! Προετοιμάζονται σαν να περιμένουν τον Αρμαγεδδώνα
ΔΙΕΘΝΗ

Υπουργοί με σακίδια επιβίωσης στην Γερμανία! Προετοιμάζονται σαν να περιμένουν τον Αρμαγεδδώνα

by admin
3 ώρες ago
Γερουσιαστής Lindsey Graham Οι ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ιράν θα αποτύχουν και ο Τrump θα καταλάβει το Στενό του Hormuz με τη βία
Slider

Γερουσιαστής Lindsey Graham Οι ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ιράν θα αποτύχουν και ο Τrump θα καταλάβει το Στενό του Hormuz με τη βία

by admin
4 ώρες ago
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
Slider

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

by admin
13 ώρες ago
To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;
ΔΙΕΘΝΗ

To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;

by admin
13 ώρες ago
Next Post
Έκρηξη στην «καρδιά» του Μανχάταν: 29 τραυματίες – 1 σοβαρά

Έκρηξη στην «καρδιά» του Μανχάταν: 29 τραυματίες - 1 σοβαρά

Ο τρόμος των τζιχαντιστών στρατηγός Ζαχρεντίν στα Υψίπεδα του Γκολάν

Ο τρόμος των τζιχαντιστών στρατηγός Ζαχρεντίν στα Υψίπεδα του Γκολάν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr