ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ/ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 7-7-2019 ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 18 Ιούν 2019 - 9:59
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γνωρίζουμε τα ερωτηματικά που δημιουργήθηκαν στους χιλιάδες Έλληνες Πατριώτες που μας στήριξαν στις Ευρωεκλογές, για την απόφαση της Παράταξης μας, για μη κάθοδο στις εθνικές εκλογές της 7/7-2019.

Θα αναλύσουμε τους λόγους αυτούς, για ν απαντηθούν στο έπακρο αυτά τα ερωτηματικά.

Όλοι γνωρίζουμε ότι είμαστε ένα νεοσύστατο πατριωτικό κόμμα, που έχει διάρκεια ζωής χοντρικά τρία χρόνια. Αγωνιζόμαστε χωρίς κρατική χρηματοδότηση, χωρίς οικονομικές ενισχύσεις από διάφορα κέντρα και επιχειρηματίες και κάτω από το τραπέζι, που δημιουργούν εξαρτήσεις για μελλοντικά ανταλλάγματα.

Όλα μας τα έσοδα προέρχονται αποκλειστικά από τις εισφορές των μελών, που αποτελούν και λόγο των εποχών που διανύουμε ένα μικρό έσοδο. Η περιοδεία ανά την Ελλάδα των μελών της Δ.Ε, έγινε αποκλειστικά με δικά τους έξοδα. Παρ όλα αυτά καταφέραμε να συμμετέχουμε στις Ευρωεκλογές και πετύχαμε έναν πολιτικό άθλο. Βγήκαμε 16τοι μέσα σε 40 κόμματα. Το γεγονός ότι στην συνέχεια οι εθνικές εκλογές προκηρύχθηκαν άμεσα, μας βρήκε με άδεια ταμία.

Από την άλλη πλευρά, κάθε επαφή για κοινή κάθοδο με τα λεγόμενα πατριωτικά κόμματα κατέληξε σε ναυάγιο, παρά τις απέλπιδες και ετών προσπάθειες μας για την πολυπόθητη ενότητα που θα μας έβαζε στην εθνική πολιτική σκηνή.

Σε τελική ανάλυση η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, πιστή στο καταστατικό και στις δημοκρατικές της απόψεις, αρνήθηκε να δεχθεί για λόγους σκοπιμότητας και κομματικής ωφέλειας, να συνεργαστεί με αυτούς που στήριξαν μνημόνια και κυβερνήσεις που τα επέβαλαν. Δεν αποδεχθήκαμε την λογική ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», μόνο και μόνο για να πετύχουμε την είσοδο μας στην βουλή.

Δεν εμπορευτήκαμε τους χιλιάδες Έλληνες πολίτες που μας επέλεξαν, πιστεύοντας τις διακηρύξεις μας, για μια νέα Δημοκρατική Ελλάδα, πάνω στην βάση της Ελληνοορθοδοξίας και της εθνικής αντιμνημονιακής αναγέννησης. Άρα, νομοτελειακά οδηγηθήκαμε σε μια απόφαση που δημιουργεί αυτονόητα ερωτηματικά και πικρίες. Βάλαμε όμως υποθήκες για το μέλλον και συνεχίζουμε με το ίδιο αμείωτο πάθος, για μια Ελλάδα Ορθοδοξίας και φιλοπατρίας, που θα ανήκει μόνο στους Έλληνες.

Σήμερα του Αγίου Πνεύματος, δίνουμε υπόσχεση και πάντα με την βοήθεια του Θεού και την δική σας, θα δώσουμε το παρών και θα δικαιώσουμε τους αγώνες όλων μας. Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζουμε με περισσότερο πείσμα την εθνική μας αποστολή πάντα υπέρ πίστεως και πατρίδος, ως τις μεθεπόμενες εκλογές!

Μιχαήλ Καϊκουνίδης, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…