ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ/ΕΘΝΟΤΕΡΜΙΤΕΣ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

ΕΘΝΙΚΑ. - 14 Ιαν 2020 - 12:20
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η Πατρίδα μας διανύει έσχατες ημέρες και έχει ανάγκη από Κυβέρνηση που στηρίζει/ταυτίζεται με το Έθνος, με τα ιερά και τα όσια της φυλής και όχι από Κυβέρνηση που ταυτίζεται με το κόμμα, τα παρακλάδια του και συλλήβδην με την Παγκοσμοιοποίηση!

Υπάρχει στοχευμένη μεθόδευση για «βελούδινη» απώλεια εδαφών μας με το πρόσχημα της προσφυγής στην Χάγη.

Η προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης αποτελεί εθνικό έγκλημα που το πολιτικό σύστημα μεθοδεύει ως μονόδρομο για τα προβλήματα Ελλάδας/Τουρκίας.

Το δικαστήριο αυτό δεν κρίνει με βάση το Δίκαιο, αλλά με τις εκάστοτε γεωπολιτικές συγκυρίες, τις πιέσεις των ισχυρών και συνήθως βρίσκει κάποια «μέση» λύση.

Και ενώ ο Περιφεριάρχης Β. Αιγαίου Κ. Μουτζούρης στον ΑΝΤ1 καταγγέλει:«Έχει καταλυθεί το κράτος, η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να γίνουμε περιφέρεια προσφύγων, ένα γκέτο, κανένας υπουργός δεν έρχεται στο Β. Αιγαίο, η κατάσταση έχει εγκαταλειφθεί, δεν υπάρχει σχέδιο, καταλύεται το κράτος», η Κυβέρνηση, πιστή στα έξωθεν κελεύσματα, χρησιμοποιεί τα αρματαγωγά του πολεμικού μας ναυτικού ως ξενοδοχείο και το προσωπικό των ενόπλεων δυνάμεων ως τραπεζοκόμους, για τους λαθροεισβολείς!

Ναι τα αρματαγωγά, που σε εμπόλεμη κατάσταση, έχουν ως ρόλο την μεταφορά του στρατού μας στην εμπόλεμη ζώνη.

Παράλληλα, ενώ οι Έλληνες εξαθλιώνονται, με απόφασή της η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, θα παρέχει σε 10557 ανήλικους λαθροεισβολείς άνω των 16 ετών, για την ώρα, πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, τακτικό οικονομικό βοήθημα, απρόσκοπτη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, φαρμακευτική περίθαλψη, ψυχαγωγία!

Μάλιστα, σε κάθε διαμέρισμα, υποχρεωτικά θα πρέπει να υπάρχουν 2 υπολογιστές! Και όλα αυτά βέβαια με χρήματα των άγρια χειμαζόμενων Ελλήνων φορολογουμένων!

Ταυτόχρονα, η Αριστεροδεξιά «πατριωτική» ΝΔ αποδομεί σκόπιμα το ευσεβές ποίμνιο! Με διάταξη της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως η εορτή των Τριών Ιεραρχών παύει να είναι σχολική αργία, αλλά παραμένει μόνο ως ημέρα πραγματοποίησης εκδηλώσεων προς τιμήν τους!

Θα περιμέναμε την αντίδραση της εκκλησίας, μα στην πράξη συντάσονται οι αρχιερείς και συνηγορούν υπέρ της Κυβέρνησης.

Λύπη και ντροπή προκαλεί το μήνυμα του Μητροπολίτη Αλεξ/πόλεως που αποδέχεται την διάλυση του ελληνικού έθνους, την παγκοσμιοποίηση ως δεδομένη, τον ισλαμικό εποικισμό ως τετελεσμένο γεγονός και την αποδόμηση της εθνικής και θρησκευτικής μας ταυτότητας ως απλό επακόλουθο! Αλώθηκε η εκκλησία; Δεσπότης Σύρου: Τάσσεται ανοιχτά υπέρ των λαθροεισβολέων και κατηγορεί όσους διαφωνούν ότι, δεν είναι καλοί χριστιανοί! Υπέρ ο Δεσπότης Βόλου και μεγαλόσχημοι εκκλησιαστικοί παράγοντες. Ξέχασαν ότι το Έθνος δεν ανήκει σε Κυβερνήσεις και κόμματα! Οι σύγχρονοι Κοτζαμπάσηδες και Εθνοτερμίτες βρίσκονται μέσα στο πολιτικό και ιερατικό μας σύστημα…

Μιχαήλ Καϊκουνίδης, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, τ. υποψ Ευρωβουλευτής.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…