ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ : ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΚΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 16 Ιούλ 2019 - 10:55
Loading...

Σε γενικές γραμμές, λίγο πολύ, κάθε κυβέρνηση που προκύπτει από τις «ελεύθερες» εκλογές, υπακούει και σε κάποια ξένα κέντρα αποφάσεων.

Ο λόγος είναι ότι η Ελλάς δεν παράγει εξουσία, αλλά οι πολιτικοί μας είναι απλά διαχειριστές που διορίζουν αυτά τα κέντρα.

Στην πράξη, η αποκάλυψη αυτών των κέντρων γίνεται εμφανής όταν βγαίνει στην επιφάνεια το άγνωστο παρασκήνιο, που γίνεται γνωστό όταν φύγει η κάθε εκλεγμένη κυβέρνηση από την εξουσία.

Στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ, οι αποκαλύψεις διαλύουν κάθε υποψία. Η μαρτυρία μιας συμπολίτου μας δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες. Ας δούμε πως ξετυλίγεται το κουβάρι των γεγονότων που οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα.

Η κυρία Παπαχελά, σε συνέντευξη της στην Αναστασία Τσιβγούλη και στον «φιλελεύθερο», ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου City Plaza, που ήταν υπό κατάληψη τρία χρόνια από αλληλέγγυους, καταγγέλλει. «Οι καταληψίες είχαν πίσω τους μια θηριώδη γερμανική ΜΚΟ που τους χρηματοδοτούσε και είχαν εξασφαλίσει την πλήρη πολιτική κάλυψη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παρότι υπήρχαν τρεις εισαγγελικές εντολές εκκένωσης και μία δικαστική απόφαση, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να επέμβουν για να εκκενώσουν το κτίριο, λέγοντάς μου ότι δεν έχουν πολιτική εντολή!». Την ίδια περίοδο, περίπου 16 ιδιόκτητα μεγάλα ανεκμετάλλευτα κτίρια στο κέντρο της Αθήνας, όπως αναφέρει η κα Παπαχελά, μέσα σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκαν όλα να έχουν καταληφθεί από πρωτοβουλίες αλληλέγγυων στους πρόσφυγες.

Την ίδια ώρα εκκρεμούν εισαγγελικές εντολές εκκένωσης για περίπου 10 από τα 45 υπό κατάληψη κτίρια στην Αθήνα, για τα οποία, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, δεν υπήρχε πολιτική βούληση να εφαρμοστούν.

Και η απάντηση στο ερώτημα, «ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο»; Σίγουρα παραπέμπει σε έξωθεν κέντρα αποφάσεων, που αλλάζουν κατά καιρούς, σύμφωνα με την εκάστοτε κυβέρνηση που πλειοψηφεί εκλογικά. Εάν δεν υπάρξει βούληση των πολιτών, ώστε να επιλέγονται κόμματα και κυβερνήσεις που θα εργάζονται αποκλειστικά για τα εθνικά δίκαια, θα συνεχίσουμε να είμαστε ραγιάδες των ραγιάδων και θα παίζουμε το παιχνίδι αλλότριων και μισελληνικών κέντρων αποφάσεων. Η απόφαση δική μας…

Μιχαήλ Καϊκουνίδης, πρώην υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter