ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ελεύθεροι σκοπευτές: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη (VIDEO)

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 15 Ιαν 2023 - 18:32

Bρίσκονται ακροβολισμένοι κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης επιχείρησης που απαιτεί λεπτό χειρισμό. Εκπαιδεύονται συνεχώς δοκιμάζοντας τις αντοχές τους ενώ αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι η υπομονή και η ψυχραιμία.

Ο λόγος για τους ελεύθερους σκοπευτές της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας η οποία εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής. Αυτοί οι άνδρες αποτελούν την ελίτ των ειδικών επιχειρήσεων και για να μπορέσει κάποιος να ενταχθεί εκεί, θα πρέπει να ξεπεράσει πολλά εμπόδια αλλά και να συμβιβαστεί με έναν τρόπο ζωής πολύ διαφορετικό.

Η κάμερα της «Ζούγκλας» βρέθηκε στην έδρα της ΕΚΑΜ προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τους ελεύθερους σκοπευτές τους οποίους ακούμε συνεχώς αλλά δεν τους βλέπουμε. Μάλιστα τη Δευτέρα θα βρίσκονται σε επιφυλακή και θα επιτηρούν από ταράτσες κτιρίων χωρίς να είναι διακριτοί λόγω της προσέλευσης υψηλών προσώπων για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης,  Κάμερα: Γιώργος Δαγαλάκης, Παραγωγή: Zougla.gr 2023
Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr