ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ελλάδα 2018: Οι οικολόγοι, ξεκινάνε εκστρατεία, ενάντια στην εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 2 Οκτ 2018 - 22:20
Loading...

Η χώρα μας είναι αδύναμη οικονομικά. Αντί λοιπόν όλοι μαζί να πιάσουμε δουλειά ώστε η Ελλάδα, να ανέβει και πάλι ψηλά οικονομικά, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μας κρατάνε πίσω.
Το τελευταίο διάστημα, ακούμε πολλά για την προσπάθεια που γίνεται ώστε να ξεκινήσει η εξόρυξη πετρελαίου αλλά και φυσικού αερίου και ενώ λοιπόν, υπάρχει κάποια πρόοδος (θα ξεκινήσουν έρευνες;), κάποιοι κύριοι πήραν την απόφαση, να κάνουν μια εκστρατεία.

Πιο αναλυτικά: Εκστρατεία ενάντια σε κάθε σχέδιο εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ελλάδα, ξεκινάνε οικολόγοι, με σκοπό, να κινητοποιήσουν τους πολίτες, ώστε να υπερασπιστούν τις θάλασσες , τα δάση, τις τοπικές κοινωνίες, τη δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Αν και όλοι είμαστε καλοπροαίρετοι, δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε διάφορα για την οικολογική ευαισθησία, που δείχνουν κάποιοι. Την εποχή που η χώρα βιώνει μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση, εμείς θα σταματήσουμε την προσπάθεια που γίνεται;

Αλήθεια η σημερινή κυβέρνηση, πως ξαφνικά απέκτησε την θέληση να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της εξόρυξης, από την στιγμή που δηλώνει…οικολογική;

Η σημερινή κυβέρνηση, δεν μας λέει διάφορα για την βιώσιμη ανάπτυξη;

Οι οικολόγοι οι οποίοι δεν θέλουν να ξεκινήσουν οι εξορύξεις, για την βιώσιμη ανάπτυξη δεν μιλάνε;

Πως λοιπόν η οικολογική κυβέρνηση, κάνει κινήσεις στον τομέα των εξορύξεων;

Μεγάλο θέμα αυτό αλλά, δεν θα μας απασχολήσει στο συγκεκριμένο άρθρο. Δείτε όμως, τι γράψαμε νωρίτερα στο el (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ). 

Για να μην υπάρξει (κάποια) παρανόηση, θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε κάτι πολύ απλό:

Δεν είναι κακοί οι απλοί πολίτες που έχουν οικολογικές ευαισθησίες. Το πρόβλημα είναι ότι οι κύριοι που προωθούν την οικολογία σε όλο τον κόσμο, δεν έχουν αγνές προθέσεις. Δεν τους ενδιαφέρει το περιβάλλον.

Αυτό που θέλουν, είναι να έχουν τους ανθρώπους, συγκεντρωμένους μέσα σε οικολογικές φυλακές.

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter