Αναρτήθηκε τώρα στον επίσημο λογαριασμό της στο fb εικόνα του Αη Γιώργη ως Δρακοντοκτόνου με φόντο την ελληνική σημαία και τη συριακή.
Κάλεσμα στην Ελλάδα , στους Έλληνες απευθύνει η ιστορική ελληνορθόδοξη Μονή Παναγίας
Το σχόλιο που συνοδεύει την ανάρτηση έχει ως εξής: » Aη Γιώργη εσύ είσαι η ελπίδα μας, εσένα εμπιστευόμαστε και κατα τη διάρκεια της ζωής μας σε έχουμε συνήγορο,υπερασπιστή, θεραπευτή. Και σήμερα μέσα σε αυτές τις τρομερές συνθήκες προσευχόμαστε για την επιβίωση των οικογενειών σας, αδέρφια μας και για όλους… »
H μονή ιδρίθυκε από τον αυτοκράτορα Ιουστιανιανό τον 6ο αι μ.Χ.Σε αυτήν είναι αποθησαυρισμένη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας ονόματι « Shahoura » ή « Shaghoura » στη συριακή που αποδίδεται στον ευαγγελιστή Λουκά.
Εκεί είναι η θέση της ελληνικής σημαίας ως σημαία Αντίστασης στην Ακρόπολη της Δαμασκού στην Σαιντανάγια……