ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΛΛΑΣ – ΣΥΡΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / Η ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΑΙΝΤΑΝΑΓΙΑ ΥΨΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ / Κάλεσμα από την ιστορική ελληνορθόδοξη μονή της Παναγίας Σαιντανάγια σε όλους τους Έλληνες.

ΔΙΕΘΝΗ. - 12 Φεβ 2018 - 20:11
Loading...

Αναρτήθηκε τώρα στον επίσημο λογαριασμό της στο fb εικόνα του Αη Γιώργη ως Δρακοντοκτόνου με φόντο την ελληνική σημαία και τη συριακή.

Κάλεσμα στην Ελλάδα , στους Έλληνες απευθύνει η ιστορική ελληνορθόδοξη Μονή Παναγίας

Σαιντανάγια στην περιφέρεια Δαμασκού που θεωρείται το δεύτερο παγκοσμίως σπουδαιότερο προσκύνημα παγκοσμίως.Σήμερα 11.2.18 στον επίσημο λογαριασμό της μονής στο fb αναρτήθηκε εικόνα φορητή του Αγ. Γεωργίου ως Δρακοντοκτόνου και στο φόντο της ίδιας εικόνας υπάρχει η ελληνική σημαία μαζί με τη συριακή.

Το σχόλιο που συνοδεύει την ανάρτηση έχει ως εξής: » Aη Γιώργη εσύ είσαι η ελπίδα μας, εσένα εμπιστευόμαστε και κατα τη διάρκεια της ζωής μας σε έχουμε συνήγορο,υπερασπιστή, θεραπευτή. Και σήμερα  μέσα σε αυτές τις τρομερές συνθήκες προσευχόμαστε για την επιβίωση των οικογενειών σας, αδέρφια μας και για όλους… »

H μονή ιδρίθυκε από τον αυτοκράτορα Ιουστιανιανό τον 6ο αι μ.Χ.Σε αυτήν είναι αποθησαυρισμένη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας ονόματι « Shahoura » ή « Shaghoura » στη συριακή που αποδίδεται στον ευαγγελιστή Λουκά.

Εκεί είναι η θέση της ελληνικής σημαίας ως σημαία Αντίστασης στην Ακρόπολη της Δαμασκού στην Σαιντανάγια……

dimpenews.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter